dimecres, 19 de desembre del 2007

Un altre empat en un altre gran derbi

Ràcing i Sarralenc donen un bon espectacle davant més de 250 espectadors

Després d’una llarga setmana, va arribar el derbi, el tercer oficial entre rocafortins i sarralencs, i un cop més, va acabar en empat. A la conclusió del partit, Maurici Segú va definir aquesta circumstància com que “hi han tantes ganes de guanyar, com ganes de no perdre”, per la seva banda, Miquel Farré, sots president, reconeixia que “ha sigut una llàstima perdre’ns el desenllaç del partit sense l’expulsió de Sergi Oliva al minut 22”

Tot i l’ambient gèlid provocat per les baixes temperatures, un bon nombre de seguidors locals, visitants i curiosos de la comarca es van apropar al municipal Les Forques, per seguir un derbi on el Ràcing hi arribava després del seu balsàmic triomf a Vilabella i amb Emili Sánchez, debutant a casa com a màxim responsable de l’equip racinguista, per la seva banda, el Sarralenc, després d’enllaçar 3 meritoris triomfs consecutius es plantava amb sensació de favorit tot i estar, amb 21 punts, tres per sota del Ràcing a la classificació.

Va començar a rodar l’esfèric a Les Forques i el Sarralenc es va fer ràpidament amb el control de la situació, uns primers minuts on sota la batuta de Meroño a la medular i l’habilitat de Torres i Alberto en els metres finals, els visitants van posar en perill la porta defensada per un encertat Pep Ibáñez. L’empenta visitant no va tenir continuitat i el Ràcing, conscient del sacrifici que exigia el partit, va apostar per deixar a Calavera i a Sergi Andreu com a referències més avançades. Al minut 20, un excel.lent servei de Roger Ollé que Calavera va baixar amb un espectacular control orientat, va servir per què el seu xut creuat fos convertit en gol per Sergi sota pals, era el primer gol d’un dervbi intens, on el Sarralenc tenia més possesió però el Ràcing gaudia de major verticalitat. L’avantatge local va durar poc. Al minut 24, una caiguda d’Alberto a la frontal de l’àrea quan encarava el porter local, era castigada amb falta i l’expulsió de Sergi Oliva. Amb un ajustat tir a la base del pal defensat per Ibáñez, Meroño reequilibrava el marcador i canviava radicalment l’escenari d’un partit que se li havia posat de cara als locals, i de sobte es trobava amb un jugador menys i un rival crescut.

Amb les noves circumstàncies, els visitants van recuperar el control del partit, tot i que el Ràcing, seguia arribant amb perillosos contratacs i jugades d’estratègia. L’acció més clara per trencar l’empat abans del descans, precisament va ser a càrrec dels locals, quan Calavera després de desfer-se del porter visitant no va saber resoldre a porta buida. Fruit de les interrupcions, l’àrbitre va allargar el primer temps fins el minut 54.

A la repressa, va seguir la mateixa tònica, el Ràcing lluitant per no acusar la inferioritat numèrica, i el Sarralenc, amb un estèril domini de la pilota. Al minut 62, un gran llançament de falta de Setgi Andreu, ubicava l’esfèric a l’escaire visitant, era el 2-1 i el Ràcing es tornava a avançar. Amb l’avantatge recuperada, el Sarralenc va intensificar la seva pressió i van arribar les perilloses arribades dels visitants. Tot i les seves ocasions, l’empat va arribar en una desgraciada acció en la que Suárez, en el seu intent de rebutjar un potent servei de falta, va acabar desviant la pilota al fons de la seva pròpia porteria, era el minut 71 de partit i el Sarralenc es plantava a la recta final del derbi amb un inmillorable escenari. El Ràcing va acusar llavors el desgast físic i es va fer fort en defensa on una vegada més, els Tomàs, Vilalta i Àngel van donar una lliçó de punt d’honor i van evitar que el Sarralenc fes pujar el 2-3 al marcador i marxés de Les Forques amb els tres punts. Cal destacar en el tram final, un altre exquisit xut de Meroño que després de descriure una extranya trajectòria va acabar topant amb el pal quan ja es cantava el gol. Ja en el temps de descompte, el Sarralenc va gaudir d’algunes accions a pilota aturada però no va tenir encert i al minut 95, l’àrbitre xiulava el final d’un altre intens, espectacular i cordial derbi.

A la finalització, jugadors d’ambdos conjunts van donar per bo el repartiment de punts, pels locals, és un empat amb sabor a triomf per haver jugat en inferioritat quasi tot el partit, pels visitants, és un punt en un dels camps més complicats de la categoria i els permet mantenir una bona dinàmica de resultats. Per part local, Maurici Segú confia en que “el proper derbi a Les Forques es disputi a Segona Territorial”.

Els resultats del cap de setmana, amb la inesperada ensopegada del líder Masllorenç a domicili davant el Cunit i els triomfs de Creixell i Vilarodona confirmen la igualtat a la zona alta d’un grup on no hi ha partit fàcil i on són diversos els clubs que lluiten per mantenir opcions d’ascens.
Per últim, el club de Rocafort de Queralt ha confirmat que el partit que s’havia de disputar a Santa Coloma de Queralt aquest dissabte, s’ha suspès i està pendent d’acordar una nova data, entre els dos clubs, durant els primers mesos del 2008.

17 comentaris:

Anònim ha dit...

Meroño? ki es aket?

Anònim ha dit...

va ser un empat molt bo, en un partit en el que vam demostrar que som una pinya i que anant tots a una no hi ha qui ens pari, i això que el Sarral té un bon equip i que ens van expulsar a una peça bàsica per nosaltres, la nostra oliveta...

gent, us desitjo bones festes i ens veiem al 2008!!

P.D: ojo amb el que feu aquestes festes que despres tenim Creixell, Arboç i Masllorenç... casi res nens. xD

Anònim ha dit...

Hola companys, estic orgullós del comportament que vam oferir contra el Sarral, fins i tot jugadors del Sarral m'han dit que flipaven com ens animavem nosaltres mateixos dins del camp semblavem 12 i no 10, (no cal parlar de l'afició, banqueta, lesionats, tecnic, genial tots), aquestes coses han de fer-nos reflexionar i veure que amb aquesta actitut i trempera no ens fa sombra ningú.
Ànims companys i força Racing

Anònim ha dit...

Familia, k seguim així d junts i feliços i contents i bla,bla,bla,bla,bla (i tot aixo k ens diem k semble a topic pero es el k hi ha). ens veiem al sopar del diss!

Anònim ha dit...

algú em podria dir en quina situació es troben els jugadors lesionats?
temps de recuperació?
gràcies nois i enhorabona per la temporada que esteu fent

Anònim ha dit...

Ràcing Rocafort

Diagnòstic dels lesionats:

Rovira: Segurament el guix se li treurà el dia 27 d'aquest mes. De moment encara necessitarà de l'ajuda de les croses, tot i que després de les campanades de Cap d'Any, és molt probable que ja en pugui prescindir.

Dani B.: Es sap que ja no porta el braç enguixat i penjat del coll. Se li ha dissenyat un pla innovador i específic de recuperació per aquestes festes: realitzar repetitivament l'acció de beure amb una copa de cava, la qual anirà augmentant de pes conforme s'ompli, com també augmentarà l'esforç que haurà de realitzar el jugador, contribuint així a una bona i ràpida recuperació..perquè falten "Killers"!!!

Arnau: Que tenim que dir del segon dels bessons erniats...Crec que amb un parell de nits de "bailoteo" per la Flaix seràn suficients perquè el jugador pugui retornar amb unes òptimes condicions sobre el terreny de joc.

Algun dubte¿?jeje

Anònim ha dit...

wi wishu a meri chrismas wi wishu a meri chrismpas en a happy new year

Anònim ha dit...

Bones a tots nois!!!

Ahir vaig tornar al metge i, malauradament, em va comunicar que em fa portar la cama enguixada una setmana més!!!Així que al final si que necessitaré les croses per cap d'any jeje

No res que tingueu una bona sortida/entrada a l'any nou!!!

Forza Ràcing!!!

Anònim ha dit...

BON ANY NOU RACING! AQUEST SI! AQUEST ES EL DE L'ASCENS!

Anònim ha dit...

jaja el de l'ascens...

pringats!

Anònim ha dit...

ESTE ES UN MENSAJE DESTINADO AL SEÑOR JAJAJA: T-O-N-T-O-L-A-B-A.

Anònim ha dit...

papa racing noel, calla que estas massa gordo per dir segons quines coses tu.

pringats!

Anònim ha dit...

Mira...jo soc un altre papa noel, senyor "jajaja"...li e de dir k per mi, voste tb es un: T-O-N-T-O-L-A-B-A D-E-L C-U-L

Anònim ha dit...

entre papanoels, metges, ojeadores, empanats i risitas tontas tenim a tota la fauna possible en aquest blog.

jaja --> fiera, no cal menysprear a ningú

papanoels --> no us vau portar be amb mi, aveure els reis....

salutacions!!!

Anònim ha dit...

Ei companys!!!
Aquest dijous ja em van truere el guix i ja puc caminar prou bé. Aveure si la setmana que vé puc anar al fisio i m'arregla la de fusta!!!jajaja
Bueno ara a esperar els regals de reis...A veure si us en cauen molts!!!(i per aquests que foten merder al blog una mica de carbó!!!).

Forza Ràcing

Anònim ha dit...

responc al porter que falla per dalt i al "gua Rovira", reitero tot lo que has dit del pare noel el ja ja etc, ets un crack tot i que fallis per dalt, en quant a tu Rovira cuida't, no facis posturetes rares i pensa que si va malament total és la de fusta, fora conyes recupera't aviat que ens fas molta falta, adeuu a tots menys al ja ja ja, aquest que sapiga que no és ben rebut a aquest blog, aqui les critiques constructives i si no a un altre blog a opinar, aprofito per dir-vos que no val la pena entrar al joc d'aquest, salut companys

Anònim ha dit...

ni fu ni fa em sembla que ja se qui ets...