dilluns, 14 de gener del 2008

“Felicitats a tots pel partit de dissabte”

El club ha començat de forma inmillorable el nou any 2008… el triomf davant el líder Creixell és el millor exponent de que l’equip ha recuperat certs valors oblidats i pot aspirar a tot.

No va ser fàcil, però es van sumar 3 punts d’or i la taula es comprimeix de forma espectacular. 5 equips en un marge de 2 punts i el Santa Cruz, amb un partit pendent, també es pot enganxar en aquest grup de privilegi. La filosofia del Ràcing, més que mai és la d’anar partit a partit, i procurar sumar de tres en tres, la pressió la tenen els altres, poc acostumats a estar a la zona alta, en aquest sentit, l’equip ha d’aprofitar l’experiència de l’any passat per afrontar els partits amb la màxima tensió i amb convicció, però sense nervis.

Maurici Segú ha batejat la propera setmana amb 3 complicadíssims desplaçaments: L’Arboç, Sta.Coloma i Masllorenç, com “la setmana del cop d’efecte” tot i que ha avisat que ara està prohibit pensar més enllà del partit de dissabte al municipal de L’Arboç, segons el president racinguista, “el camp on el projecte es va fer gran amb aquell fulgurant 3-5 de l’any passat i que per ambient, instal.lacions i rival, és un camp que ens motiva al 200%”.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Estic d'acord s'ha d'anar partit a partit, i tots am la mateixa motivació i intensitat, ja que a partir d'ara tot són finals, si ho akonseguim podem fer algo important
Pròxima final contra l'arboç! anem-hi xD

Anònim ha dit...

Bones a tots companys!!!

Primer, igual que el presi, felicitar-vos per la victoria aconseguida el dissabte!!!Necessitavem guanyar, guanyar i guanyar i ho vam fer. Però crec que van ser ells els que ens van ensenyar com es juga a futbol...però van perdre...el futbol és així!!!Serà la sort del campió?No ho sé, però no pots confiar en una cosa que no pots tocar, així que tocara kurrar de valent per guanyar a l'Arboç!!!

PD: dimecres a entrenar

Molts ànims a tots!!!

Forza Racing

Anònim ha dit...

Moltes felicitats a tots !!!!!! Espero que aquest any anant partit a partit aconseguim alló que tothom desitja, l'ascens.

Força Racing

I el dissabte cap a la victoria

Anònim ha dit...

osti heu vist la foto? uns paios es van voler fer la foto amb 3 jugadors del Ràcing, segons van dir es deien Antoni, Alejandro i Alvaro, pero no n'estic segur.
Deu ni do, si anem tan ben equipats com el Nàstic, això es massa.

Nois, aquest diumenge a guanyar a l'Arboç i assaltar el lideratge per no deixar-lo fins que acabi la lliga!!!!

A tope Ràcing!

Anònim ha dit...

Estic plenament d'acord amb el presi i el Rovira, ja tinc ganes de veure "el gua" a l'entreno de demà.
Aixó si, crec que hem d'anar pas a pas i tot arribarà, aquests partits que venen són molt importants però no oblidem que només estem a la meitat de campionat, ho aconseguirem si anem tots a una!!
Felicitats pel gol Dani 9, t'ho mereixes!
PD- Aixó de la foto i lo de "grans"no va amb conya pel Tomy i el Calavera suposo????ja,ja,ja
Força la tercera edat, la veritat que són un exemple a seguir els molt cabrons i mai més ben dit, jo de gran vull ser com ells, però sense la panxeta del Tomy
fins demà a l'entreno, a cuidar-se companys

Anònim ha dit...

per quan el DVD? fa molta il.lusió tant a jugadors com afició, a veure si podem agilitzar una mica el tema, em sembla que val la pena.

Anònim ha dit...

Molt bé el partit de dissabte...però demà a entrenar i a mirar endavant. Deixem al Creixell i pensem amb l'Arboç, que tenen el mateix valor si guanyem: 3 punts. Si apretem akets 3 propers partits ens colokarem en situació privilegiada!
Forza Racing!

Anònim ha dit...

alex quiero un hijo tuyo