dilluns, 22 d’octubre del 2007

El Ràcing es posiciona a la classificació

La victòria davant el Santa Cruz (3-1) fa bons els empats inicials

La tercera jornada arribava al Municipal de Les Forques amb una sensació de certa pressió. El Ràcing, amb només dos punts a la taula fruit de les taules signades davant Masllorenç i Pla de Sta.Maria, rebia a un dels favorits a l’ascens, el Santa Cruz. El conjunt de Calafell, que l’any passat militava a la Segona Territorial, després de marcar 10 gols en la segona jornada arribava a Rocafort amb el clar objectiu de tornar a sumar 3 punts i demostrar la seva condició de màxim favorit a l’ascens. En paraules del seu president, José María Carrión: “És un any molt complicat, aterrar a Tercera Regional no és fàcil per nosaltres, i el nivell del grup és alt, el nostre objectiu és pujar però no serà fàcil”.

Amb puntualitat britànica i en una tarda típicament de tardor, arrancava l’esperat partit entre ambdos conjunts. El Santa Cruz, que visitava per primera vegada el municipal rocafortí, va cedir la iniciativa a un Ràcing voluntariós però amb dificultats per gestionar de forma eficient la possesió de pilota. Tot i el nerviosisme inicial, els homes dirigits per Eloi Rubio van poder avançar-se en el marcador gràcies a accions individuals i alguna jugada a pilota aturada, la més destacada va ser un remat de cap del capità Sergi Andreu, que va marxar incomprensiblement per damunt del travesser visitant. Tot i que el Ràcing tenia un major control del partit, el Santa Cruz no renunciava al contratac i ja a la recta final del primer temps, una ràpida jugada a la contra perfectament trenada deixava sol davant Pep Ibáñez, l’home més perillós dels visitants, José, que amb bona tècnica definia i posava un preocupant 0-1 al marcador.

Com ja va succeir durant l’any passat, una de les claus d’aquest Ràcing és la seva fe i la seva intensitat, el passat dissabte i en aquesta situació tan complicada, els racinguistes van tornar a demostrar la seva capacitat de reacció i així doncs, abans del descans, en una acció d’estratègia, Sergi Andreu anotava el gol de l’empat i permetia arribar al vestidor amb optimistes sensacions de cara el segon temps. Després de la mitja part, el conjunt de Rocafort sortir convençut de les seves possibilitats i ben aviat, el segon gol de Sergi Andreu i un altre d’Àlex García posava un contundent 3-1 al marcador.

Tot i els gols del Ràcing, el conjunt de Calafell no va cedir I va tenir alguna ocasió abans de la finalització del partit, però a diferència del que passés davant el Masllorenç, els homes d’Eloi Rubio van saber mantenir l’avantatge en el marcador. Amb la victòria davant el Santa Cruz, el Ràcing suma 5 punts a la classificació i es manté invicte, aquest dissabte es desplaçarà a Santa Oliva, per jugar davant un dels equips que més ha millorat respecte l’any passat.

Després d’aquesta jornada, la junta directiva va comunicar que el partit a Santa Oliva és considerat molt important ja que representa el partit oficial número 40 des de la fundació del club, els 39 disputats fins ara es compten amb 23 victòries, 13 empats i 3 derrotes (Masllorenç i El Catllar a domicili, totes dues per 1-0, i a casa davant El Catllar per 1-3).