dimarts, 18 de desembre del 2007

El Sta.Coloma-Ràcing es jugarà al 2008

Maurici Segú, president del Ràcing, ha anunciat que el club no accepta la petició rebuda aquest matí (dilluns) per part dels dirigents colomins, de jugar el matx el diumenge 23 de Desembre per la tarda, enlloc del dissabte a la tarda com estava previst.

Així doncs, el derbi entre les dos poblacions de Queralt es troba pendent de trobar una data durant els propers mesos. Amb aquest novetat, el Ràcing ja ha tancat els seus partits oficials pel 2007, els dirigents del club valoren molt positivament la trajectoria de l’equip en aquests primers mesos de competició i confien en consolidar les bones sensacions del derbi davamt el Sarralenc, en els decisius partits del proper Gener: Creixell, L’Arboç i Masllorenç.

El proper mes de Gener, s’espera amb ilusió el retorn dels lesionats Arnau Farré, Joan Rovira i Dani Bonet. Ànims a tots ells!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Així fins al 2008 no tornem a jugar, fins l'any que ve doncs, per l'any desitjo salut per tothom i que pugem! força racing

Anònim ha dit...

Osti...llastima aixo del santa coloma...perque...
tinc "mono" de futbol...

tinc "mono" de gols...

TINC "MONO" de RACING ROCAFORT!!!

Anònim ha dit...

Per cert a l'enquesta de qui serà campíó d'hivern, posssss me sap greu i que consti que no ho volia dir, xo... nosaltres ia no ho podem ser... ahí lo dejo, s'haura de canviar la votació