dimarts, 26 de febrer del 2008

Derrota del Ràcing a Segur

El Ràcing arribaba a Segur amb un bon regust de boca i amb la victoria de la setmana passada al municipal de les Forques contra el Santa Oliva encara present a la retina dels jugadors, tècnics i afeccionats rocafortins que van acudir a l’estadi segurenc.
I es que les bones maneres que es van apuntar davant el Santa Oliva van tenir la seva continuitat en els primers 15 minuts de partit, on els de Rocafort guanyaven 0 a 2 en un començament de partit apabullant.
Tot i això, les bones maneres es van quedar aparcades al minut 15 de partit, just quan el Ràcing va marcar el segon gol, a partir d’aquí va començar un periode de desconcert que va durar fins al xiulet final de l’arbitre.
El primer gol del Segur va arribar després d’un penal al minut 20, i en ple desconcert visitant va arribar el segon gol dels segurencs al minut 30.
A partir d’aquí el Ràcing es va trobar sempre desubicat al terreny de joc i no va saber trobar la manera de jugar-li a un equip que es l’antepenultim classificat a la lliga i suma 12 punts.
En una de les moltes contres que va trenar el Segur a la segona part arribaria el tercer gol de la tarda, un gol que va fer justicia al que es va veure sobre el terreny de joc, ja que, tot i que el Ràcing va tenir bones oportunitats per materialitzar el tercer gol, la mala sort de cara a gol i les actuacions del col.legiat van ser decisives perque el Ràcing sumés una nova derrota a la lliga.Dissabte el Banyeres visitará les Forques en un partit en el que el Ràcing ha de demostrar que es pot sobreposar a les adversitats que s’està trobant per el camí.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Com diu una frase popular de les terres de l'Ebre: A dormir a la palla! nga gent

Anònim ha dit...

camiseta la azul la Rojilla es una puta mierda, a por ellos, jodete Peta Zeta.

Anònim ha dit...

ANIMS RACING!!!!AQUESTA TEMPORADA ENS FALTA LA SORT QUE VAM TENIR L'ANY PASSAT!!PERO NO ENS PODEM DESANIMAR, EM DE LLUITAR FINS AL FINAL DE LA TEMPORADA!!
AQUEST DISSABTE A TOPE!!
FORÇA RACING!!!

Anònim ha dit...

Les bones persones no poden en uns mesos ser dolentes, els bons jugadors no se'ls pot de sobte oblidar jugar al futbol. El Barça no tenia res a fer fa cinc jornades i ara tot és il·lusió. El futbol és la injustícia més dolça de quantes coses hi ha a la terra, però aquesta dolçor cal trobar-la. Un tir al pal, un penal no assenyalat, una expulsió injusta, una lesió d'un jugador important, massa coses de les que depén el marcador... I de vegades estan de cara i altres no... És per la qual cosa que cal seguir buscant la dolçor quan els temps són amargs.
Sempre estaré del costat de la gent que estime... Busqueu amb paciència, que ho trobareu

Salva T.

Anònim ha dit...

a la palla també s'hi dorm força bé, sobretot si hi estas ben acompanyat, vull dir que encara que estiguem incomodes, la millor manera de trobarnos a gust es que ens fem costat els uns als altres.

gracies per el comentari anterior per els anims que dona.

salutacions!

Anònim ha dit...

Gràcies Salva, a part de ser un magnific "mestre paeller" ets una gran persona, ens ho vas demostrar la temporada passada i aquesta també.
Gracies pel teu recolzament i les teves paraules.

Anònim ha dit...

gracies pel comentari salva, i tambe per haver demostrat que si es volen resutlats, el futbol no es tan sols atacar i posar aliniacions amb noms bonics. salutacions