divendres, 28 de març del 2008

Empat a les Forques

El dia encerclat al calendari Racingista va arribar, el Vilarodona visitava les Forques en una tarda de dissabte en que es clamava venjança degut al ridícul, el resultat vergonyós i l’actitud d’algun jugador del Vilarodona en el partit de la primera volta.
Desde un primer moment es va veure que el partit de dissabte era diferent, els racinguistes estaven enchufats, amb ganes i motivats, i el partit va començar amb aquest “punch” que se li atribueixen als partits amb rivalitat i alguna cosa en joc.
Era un partit d’anada i tornada, on, les millors ocasions sempre van ser per un Ràcing, que una vegada més va veure com li anulaven un gol en una jugada embarullada dins l’àrea.
La segona part va començar amb l’empat inicial reflexat al marcador “cocacolero” rocafortí, l’equip continuava molt ben posicionat al camp, amb unes linies molt ben conjuntades i trenant bones jugades de cara a la porteria rival.
Tot i les bones triangulacions de l’equip d’Emili Sánchez, el Ràcing es va avançar al marcador amb un gran gol del lateral Pere, amb un espectacular lliure directe que va sorprendre a tothom quan es va colar per el pal del porter amb una gran potencia demostrant la potencia que té aquest jugador.
Amb l’avantatje al marcador el Ràcing no va canviar la manera de jugar i d’enfocar el partit, va seguir fent una gran tasca tant en l’aspecte defensiu com en l’aspecte ofensiu.
Tot i això, el Vilarodona va aconseguir empatar el partit a falta de 5 minuts per el final del mateix en una rematada de cap a la sortida d’un corner. Aquí es van acabar les esperances del Ràcing d’arrebatar-li els tres punts al líder de la categoría i es va haver de conformar amb un punt, que, tot i així, té molt bon regust degut a la imatge que es va donar durant tot el partit i al fet que el punt es va aconseguir davant un dels equips que esta destinat a jugar l’any vinent a segona regional.El proper partit del Ràcing es jugará diumenge 30 de març al camp dels Pallaresos a les 12 del migdia.

34 comentaris:

Anònim ha dit...

Qui és aquest lateral tan POTENT que es diu Pere¿?M'encantaria coneixe'l...a fons!!!

1 admiradora

Anònim ha dit...

pedro te queremos! pedro quedate...
pedro te queremos! pedro quedate...
LALALALA...LALALALALALALALALALA....
PEDRO QUEDATE!!!

Anònim ha dit...

Aquesta derrota d'avui no estava a la llista !!!



Anims Racing

Anònim ha dit...

Pep campeon que alló que portes son guants de porter, no de boxa!!! ja ja ja.
Amb tot el carinyo del món, ets el millor i saps reconeixer al moment quan t'equivoques i saps demanar perdó, gran!!
Després de fer-te una miqueta la pilota em vec amb cor de demanar-te que penjis la cronica.
Treu-te els guants i comença a teclejar, una abraçada!

Anònim ha dit...

alex mamon no diguis tonteries que despres la gent xerra massa, tots vau veure que va ser sense voler i en cap moment es va montar cap follon, i si se'n va montar algun jo ja no hi era.

Anònim ha dit...

Quan no passa res, ningu cal que demani perdo x res. Es obvi, no? Es facil que els comentaris 'carinyosos' es converteixn en rumors, i aixo ja deixa de ser 'carinyos'...
Amb tot el 'carinyo', al futbol, com en tot esport, hi ha competicio, no rivalitat; aixo ho saben tots i els bons, especialment.

Anònim ha dit...

anònim ets un incendiari, i escrius amb "mala llet".

Anònim ha dit...

No soc cap incendiari. El q passa es q llegides, les coses semblen una altra cosa. Nomes volia remarcar q, entre companys, es millor no provocar rumors pq despres fan mal, i no a ningu en concret, sino a tot l'equip en conjunt. Es com el teu comentari, q es d conya i pot semblar serio; el mateix, el meu. No es a mala llet, eh!

Anims a tots!

Anònim ha dit...

companys, si sabeu que us estimeu, pq ho sabeu, no cal que feu veure que discutiu. neu a fer uns porrets junts i a riure, que d'aixo es tracta.

PD: han penjat al marca.com que contra els pallaressos el pere va batre el record de xuts a porta per un lateral en un partit. pere t'estimem!

Anònim ha dit...

Eis xavals aquest divendres entreno de juguades a pilota parada, passarem el video de vilarodona i pallaresos i analitzarem les imprecisions, x no dir fallos que hi puguin haver hagut, un saludo a tots!

Anònim ha dit...

PD: sóc el que se la juga darrera,... xD

Anònim ha dit...

videos? per quan entregarán a la plantilla el video de la temporada passada?

Anònim ha dit...

El pots adquirir a la botiga del club, video+xandal 2 euros promoció especial

Anònim ha dit...

perdó rectifico:

video + xandal + bossa + mitjetes en cas que no en tinguis

Anònim ha dit...

video 6€, xandal 30€, bossa 15€, mitjetes 12€... veure guanyar al rocafort no te preu. Per la resta visa ràcing!

Anònim ha dit...

La maestra en el entrenamiento del racing rocafort le dice a sus alumnos:
A ver niños, díganme qué parte de mi cuerpo les gusta más, y yo les voy a adivinar qué es lo que van a ser cuando sean grandes.
A ver vilalta, ¿qué te gusta más de mi cuerpo?
Su pelo, maestra.
La maestra le responde, entonces tú vas a ser peluquero cuando seas grande.
A ver tomasito, a ti, ¿qué te gusta más de mi cuerpo?
Sus ojos, maestra.
¡Ahh!, entonces tú vas a ser oculista tomasito.
A ver pepako, ¿y a ti?
A mí me gustan sus dientes, maestra.
Muy bien, entonces tú serás dentista cuando seas grande.
A ver oliva, ahora dime tú lo que más te gusta de mí.
Yo para qué le digo maestra, acabo de descubrir que quiero ser lechero.

Anònim ha dit...

Tres jugadores del racing están discutiendo sobre la cosa más rápida del mundo:

El calavera dice: Yo creo que la cosa más rápida del mundo es el rayo; cuando cae del cielo, baja tan rápido que ni los ves.

El dani dice: Yo creo que la cosa más rápida es la luz, porque cuando llegas a tu casa y le aprietas el interruptor para encenderla, pulsas y al instante, sin darte cuenta esta encendida.

Y el jordi sentencia: Pues yo creo que hay otra cosa más rápida que el rayo y la luz.

Los otros dos preguntan: ¿Y cuál es?

-La diarrea. Una noche estaba en el campo y de pronto se me retorció el estómago; salí para mi casa como un rayo y cuando encendí la luz, ya me había cagado.

Anònim ha dit...

jo el que al.lucino es que la gent justifiqui una jugada com la del Pep de l'altre dia...

Això no té perdó, es de barriobajero, i els propis jugadors ho haurien de dir.

Saps que portes una samarreta amb un escut, i que no et representes solament tu com a persona, en el camp ets la imatge del Rocafort i l'altra dia la vas embrutar...

No se, jo crec que gent així...

Pero bueno, ara sortireu defensant lo indefensable, m'agradaria que fossiu vosaltres els que rebeu el cop de puny i ja veuriem que penseu..

No hi han excuses.

Anònim ha dit...

Quan en futbol et trobes en situacions 'extremes' no hi ha carícies: o defenses la teva samarreta, com bé dius tu I love fair, o deixes que et facin el gol.

I de vegades, el voler defensar la teva samarreta fa que, sense voler-ho, algú rebi. No és barriobajero; barriobajero és anar a fer mal a propòsit i de veritat.

El Pep no ho volia fer pq no hi havia cap intenció; la única intenció que tenia era la d'evitar un gol, per lluitar per aquest escut que tu dius.

I la imatge d'un club s'embruta amb gent com tu, que titlla als jugadors de 'barriobajeros' i, per tant, està dient que aquest club és barriobajero.

Anònim ha dit...

i love fair play: ets molt ruc

Anònim ha dit...

Vaia ruc, x començar no li va donar un cop de puny, xq si li hagues donat aquell paio no s'hagues axecat, i x acabar no hi havia intensionalitat, i si li havia kes foti akell paio, io stic am els meus companys.
aupa racing

Anònim ha dit...

Estic totalment amb tu Pep, i l'unic que embruta el nom del club és aquest "tontolaba" del I love fair play, ets collonut Pep i recorda que els que ens juguem el fisic per aquesta merda camps som nosaltres i ja que tu dones la cara per nosaltres nosaltres la donem per tu! Ja saps qui son els teus companys i ja saps que sempre estarem al teu costat passant de "l'entorn" intoxicador que no en té ni puta idea de lo que és la intensitat i el companyerisme dins d'un camp de futbol i dins d'un vestuari. A cascarla!!!

Anònim ha dit...

I love fair play ets patètic!!!!tindries de pensar abans de xerrar..l'altre dia no va ser intensionat lo del pep!!!i no embruta pas la imatge, va ser mala sort!!crec que tothom esta amb al Pep, i la gent com tu que només buscar merder tindria d'apendre a callar!!millor que et miris primer a tu abans de xerrar!!comentaris com akests son els que embruten la imatge del Ràcing!!!

l'afició del Ràcing

Anònim ha dit...

Pep, tothom està amb tu!!!!
ets un crak!!!deix estar akest inútil!!!
A veure si aquest dissabte torneu a marcar 7 gols!!!!!a tope nois!!!

Visca el Ràcing!!

Anònim ha dit...

Ei companys!!!Cullons us vau quedar a gust aquest dissabte eh!!!Us vau passar fotent-li 7 GOLS aquells del Vendrell!!!A veure si segueix la ratxa aquest dissabte contra el Vilabella!!!(ui només de nombrar-lo ja m'agafen punxades al peu jeje). Ja em vaig anar a fer la ressonància i aquest dijous tinc visita...a veure què em diuen.
No res només volia deixar escrita una bajanada. Crec que els que em coneixeu de veritat sabeu el que m'arriba a fotre el no poder estar amb vosaltres, i creieu i confieu en el que dic. Espero tornar aviat, però tornar A TOPE!!!

Molts ànims a tots!!!

Forza Ràcing

Anònim ha dit...

Hola "gua" de Cabra. Ningu dubta de tu.
si t'agrada més una pilota que un caramelo a un nen!!!! Sempre ets el primer a agafar la pilota als entrenos i l'ultim en deixar-la, bueno amb el permis del Pere, ja ja ja .
Tranqui Rovira, cuida't, recupera't i torna a tope, no has de demostrar rés a ningu, ja has demostrat de sobres que ets un tio compromes amb la "causa racinguista".
Rés més crack, ànims i una forta abraçada d'un company que esta orgullós d'haver compartit vestuari amb tu al Sarralenc, al futbol sala amb el Cabra F.C i encara més d'haver-te animat a fitxar pel Racing.
I lo més bó de tot és que parlo en singular però tothom de l'equip segur que pensa lo mateix!!!!

Anònim ha dit...

Enga rovira avere sit recuperes ràpid, xo snse forçar que si no passa lo que passa... necessito els teus centros milimetrics al cap, x poder fer algun golet xD

Anònim ha dit...

rovira necessito les teves rossadures a la dutxa!!

Anònim ha dit...

Es clar que si, i si hi ha algu que dubta de la teva lesió es xk realment no et coneix i no sap el que et fot mirarte els partits des de la grada!! anims i recuperat aviat!!! El racing et necessita! :)

Anònim ha dit...

El mitin de l'altre dia de Joan Laporta em va ser molt familiar...
Al Ràcing ja hi estem acostumats a aquests discursets presidecialistes (per sort o per desgracia)

Anònim ha dit...

i la cronica del partit????

Anònim ha dit...

i el video?

Anònim ha dit...

deu ni do, aqui no es salva ni l'apuntador...

Anònim ha dit...

Ei..dons si estem acostumats a sentir a parlar el president prouta sort en tenim! k em sembla k ni aurien molts k voldrien un presi i un ekip com el nostre,,, i san de conformar amb gentusa k no sap ni parlar,,,

em sembla k tothom tindria k animar una mika mes!!

Anims racing!!