dilluns, 8 de setembre del 2008

Temporada 08-09, rivals.

PALLARESOS C.E.
VALLMOLL C.D.
LA SELVA DEL CAMP, F.C.
MONTBLANC, U.E.
VILA-RODONA C.F.
PLA DE STA. MARIA, C.D.
LA RIBA, C.F.
VILABELLA, ATLETIC
ALCOVER, C.E.
SANTA COLOMA QUERALT U.E.
VIMBODI, C.F.
L'ESPLUGA DE FRANCOLI, U.E.
SARRALENC, E.C.


Aquests són els rivals del Ràcing per la temporada 08-09, una temporada on hi haurá enfrontaments comarcals amb ambient i rivalitat, una rivalitat que només ha de ser esportiva.

Opineu sobre la lliga i els rivals que li han tocat al Ràcing aquesta temporada!!

39 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja era hora Pep de que et posesis les piles amb el blog del Ràcing!!! I serà un honor escriure la primera "rajada" de la temporada 2008-09!!!
Crec que serà un campionat molt i molt igualat, fins i tot més que la temporada passada. No podem deixar de banda a cap equip perque cada partit és un món, hem de ser regulars. D'altra banda també penso i crec en l'equip que tenim per aquest any. Així que a partir del 1r partit, tots a deixar-se els cullons al camp!!!

Molts ànims a tots!!!

Forza Ràcing

Anònim ha dit...

rubiñu! doncs si que serà una lliga molt igualada! per la competitivitat i rivalitat però també pels pocs equips que hi ha a la lliga, cosa que no et dona marge d'error i sobretot, els partits a les Forques han de ser sempre per el Ràcing.

Igual la gent ja no s'enrecorda que hi havia el blog del Ràcing jaja.

Anònim ha dit...

la lliga está igualada, sobretot per la situacio comarcal dels equips, a dalt estarán ràcing, sarral, alcover, volarodona... i esperem que el ràcing per damunt de tots.
aquest any pot ser l'any de l'ascens!!
algú sap quans en pujen?

Anònim ha dit...

Be nois x fi ems oblidem del golàs de l'alex contra el vilabella, q ia el tenia avorrit kada cop q entrava.
Doncs res la veritat es q mes igual el grup q ha tocat, xo si que stic content x no haver d'anar a la zona del vendrell...
Naltros partit a partit i nar fent a tope!
Man dit q la selva t molt bon ekip aket any, o sigui q el podem considerar un dels q stara a dalt a priori
au marikes

Anònim ha dit...

la selva del camp es un filial i te el 1r equip a 2ª regional, aixi que, a menys que puji la selva de 2ª a 1ª (que ho veig complicat), la selva B, no es un rival per l'ascens.

Salutacions

Anònim ha dit...

mmmm juanma temps al temps, ja en parlarem, a mi m'ho ha dit un de la selva, xo no els he vist jugar ni res

Anònim ha dit...

Visca el R .R .F .C. -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------VISCA EL R.R.F.C.

Anònim ha dit...

companys, un any més us he de dir que tornara a ser un plaer compartir tantes coses amb vosaltres aquesta nova temporada (sabó, reflex, esparadrap, il.lusions, enrabiades, rialles, patiments, alegries etc,etc,)
Visca el Racing i enhorabona a tots els que formem la familia racinguista pq crec que anem per bon cami, a cuidar-se!!!!!

Anònim ha dit...

sembla que el montblanc no serà rival, ara som una lliga amb 13 equips, esperem que aquest número de malestrugança no ens afecti i fem una bona temporada.

Anònim ha dit...

formulare una pregunta: quan pensen venir certs personatges a entrenar? que pasa que van de cracks?

Anònim ha dit...

kinas rajades aket anonim!

jajajajajjaaj

R.Rocafort- Vimboidí
2-2

Partit amb diferents punts de vista els quals, alguns es tenen que millorar.
Sensació comú de que tots volem millorar però, fata conpenetracio, amb els entrenaments s'aconsegueix!

I una lliço, que aquetsta lligà no sera facil! I s'ha de lluitar desde el minut 1 fins el 90 o 95 que finalitzi el partit!

Anims Racinguistes, d'aqui poc comença l'ho bo!

SOMI!

Anònim ha dit...

des d'aqui un record molt entranyable per l'Oscar, gracies Oscar pels serveis prestats, ets un company de "puta mare" i espero que et vagi de conya alla on vagis i ja saps que a Rocafort sempre hi seras molt ben rebut. Una abraçada.
PD. gent aixi son dels que fan equip, fa falta gent com ell, pensem-ho tots una miqueta.

Anònim ha dit...

oscar maquina!
he tingut molts companys amb els que he compartit moments a entrenos i partits, i t'asseguro que el company que ha demostrat més saber estar i més qualitat humana resulta ser de cabra!
vine sempre que puguis que t'ho agrairem tots!

saludos pantera!

P.D.: es igual, res.

Anònim ha dit...

ei nois! ja s'apropa el dia de la veritat espero que aparti d'ara siguem tots una pinya tan per les bones com les dolentes(si en venen) forÇa racng!!!!!!!

Anònim ha dit...

gent!

diumenge a començar amb bon peu al camp dels pallaresos, aveure si hi podem ser tots, i sino, els que hi siguin que ho donguin tot per l'equip, com faria qualssevol dels integrants de la plantilla.

A tope Ràcing!

Anònim ha dit...

Ara comença lo bo!

Anònim ha dit...

com es presenta el debut nois?

Anònim ha dit...

Amb optimisme i amb ganes de fer-ho be!! lo passat passat està, ara comença lo bo
La mentalitat ha de ser la d'un ekip humil q s'ha creat recentement i té ganes de fer-ho be, nons pensem q tenim un ekipàs i demostre-m'ho partit a partit
Anims

Anònim ha dit...

Ei companys!!!

Per mi el debut es presenta de manera "ausent" perquè no hi seré i avui tampoc podre pujar a entrenar!!!Ahhh!!!També m'ho passare bé anant a Andorra però també em fot no veni al debut "liguero" del Ràcing!!!
Així que paius ja ho sabeu, que per començar bé la temporada estic d'acord amb el bolet d'aqui dalt, que hem de ser humils, deixar-nos la pell al camp i estar molt units, les coses ja sortiran perque sabeu que quan volem juguem de P.M.!!!

Molts ànims a tots!!!

Forza Ràcing

Anònim ha dit...

ahir la cosa no va anar com havie d'anar, vam fer pena per tot arreu.
esperem que TOTHOM es posi les piles, els que hi erem i els que no hi eren, tothom podria fer algo mes.

Anònim ha dit...

ok, es la teva opinió anònim, jo no crec pas que fessim pena, esta clar que la cosa "no va anar com havia d'anar" pero crec sincerament que la teva (vull pensar) "critica constructiva" no ens ajuda.

Anònim ha dit...

doncs jo estic d'acord amb el primer anonim, potser no cal ser tan radical pero esta clar que la cosa no va anar com havia d'anar, i respecte al segon anonim, que diu que no va estar tan malament, la teva vena als ulls tampoc ajuda a millorar.
ni tanto ni tan poco nois, no cal ser radical pero s'ha de ser realista, no vam fer ni molt menos un bon partit, i el que digui que va ser bo, siusplau que s'ho faci mirar.

Anònim ha dit...

a poc a poc, no em canviis les paraules jo he dit; "no crec pas que fessim el pena" que no és lo mateix que dir; "ho vam fer bé" no em treguis coses de context que és lo que més m'emprenya, en cap moment he dit que fessim un bon partit, llegeix bé company!!!
PD 1- lo de la vena als ulls sobrava, i més quan tu fots una interpretació entre linies o a la teva manera de lo que jo he comentat.
A reveure, no vull discutir amb ningu, discrepar i tenir diferents punts de vista ens fa millors persones pero posar en boca d'altres persones quelcom que no s'ha dit per atacar-les i fer-se el graciós és molt lleig.
PD 2. m'has fet passar les ganes d'escriure en aquest blog

Anònim ha dit...

i em pots dir qui s'esta fent el graciós?
que jo no comparteixi el teu comentari no significa que em vulgui fer el graciós, avere si ara no podrem dir la nostra opinió.
avere si l'eqip millore en els propers partits perque no es pot seguir aixi.
aclareixo que respecto a tohom que ningu senfadi

Anònim ha dit...

Eh nois!!!Que vec que la cosa comença a estar mogudeta per aquí!!!És que amb les "rajades" que s'escriuen...jejeje I és el pitjor que podem fer. A veure, jo no hi vaig ser el diumenge, però cullons que només hem perdut el 1r partit de lliga!!!I que?Hem de ser com aquella fruita...com es diu...a sí, pinya!!!Tranquils que les coses ja sortiran, però no pas en un ambient tan nerviós!!!

Molts ànims a tots!!!

Forza Ràcing

Anònim ha dit...

gente!
collons, s'haurá de cambiar aixo de "rajades" perque sembla que inciti a la gent!!

El que hem de fer es "oblidar" ja el partit de Pallaresos i centrar-nos en l'Espluga, que es el rival que ens ve a les Forques el proper partit, si no estem units no farem res, hem de pensar que som un equip humil, que no tenim grans jugadors pero que el que ens ha de fer forts es el sacrifici, l'entrega i la unitat, aixo combinat amb la calitat dels jugadors pot fer que arribem lluny, pero poc a poc...

P.D: no rajeu tant siusplau, i menys entre companys, si teniu algo que dir, ho comentem al vestuari entre nosaltres.

Salut!!

Anònim ha dit...

kom peten

Anònim ha dit...

ENHORABONA PER LA VICTORIA!!!

no vaig poder venir a veure el partit, pero tohom amb qui he parlat ha coincidit en el mateix, l'equip va estar molt bé, i ademés amb unes ganes increibles!
A seguir així a tope companys!!!

Heu sentit la frase alguna vegada de "ja tenim porter" jeje

VISCA EL RÀCING!
VISCA EL JORDI ARAÑA MIGUEL!!!!

Anònim ha dit...

Bones companys,aqui estem per felicitarvos,hos ho mereixeu.
Diumenge sensa paraules,va tornar a sorti la actitud del primer any,i aixi es com es podem fer grans.
Orgullos de forma part de aquesta familia,o un grup??
Un grup??no,no, som una familia.
Res felicitats i a seguir aixi i sarribara lluny partit a partit,a tope racing.Amb ganes de tornar entre vosaltres,

Anònim ha dit...

DIVENDRES 24/10/2008 EL QUE VULGUI VENIR A SOPAR QUE EM TRUQUI.
NO SIGUEU MAMONS I TRUQUEUME.

Anònim ha dit...

molta sort pel partit de demà ;)

Anònim ha dit...

anims nois, no passa res per l'empat de dissabte!
es va demostrar que tenim equip per estar a dalt! llastima dels ultims 10 minuts on la vam cagar, pero aixo tot just acaba de començar i encara hi ha molta tela per tallar!

Anònim ha dit...

Arnausss esteu grans!

Anònim ha dit...

Arnauss esteu grans,pero perque no i soc jo,jajajaja.
Seguim aixi,pero aquestes pajares de ultims minuts,no poden passa,nims companys..

Anònim ha dit...

el comentari de abans era meu.
abidal

Anònim ha dit...

Ei nois!!!
Bé no sé què dir del partit de dissabte...em penso que tots estem igual. Només que em de saber patir fins al final (si fins que l'àrbitre fa aquells tres xiulets jeje)i ser una mica més malparits!!!(però amb elegància e!!!). Ara a pensar amb el Vila-Rodona, que espero que tots tingueu les mateixes ganes que jo de tornar-els-hi la desfeta que ens van fotre al seu camp l'any passat. Així que el cap ben amunt, pit, cullons, humiltat i moltíssimes ganes!!!

Molts ànims a tots!!!

Forza Ràcing

Anònim ha dit...

It's raining man! aleluia it's raining man lalala... a pel vilarodona

Anònim ha dit...

Si nois Si!!

A tots ens fa fotre tal com va acabar el partit, pero ens tenim k kedar amb lo bo i lo dolent.
I Ttambé sabem k si i fotem les ganes k cal, podem amb el vilarrodona i amb ki faci falta!

Venga nois, dissabte anem a amargal-si la fira a Vilarodona!

A tope!

Anònim ha dit...

Pep penja la crònica que per això la vaig fer!!!Ahhh!!!
Felicitats pel partit de Vila-Rodona a seguir així companys!!!

Forza Racing