divendres, 6 de febrer del 2009

Empat a l’espluga i Punt d’inflexió??

El partit disputat dissabte, amb un cel ennuvolat i plujós, pot ser el possible punt d’inflexió del racing. Després de remontar un resultat advers en dues ocasions consequtives, va estar apunt d’emportar-se la victoria amb una bona segona part que fins i tot els podia haver posat per davant en més d’una ocasió.

La primera part va estar molt trabada, el racing amb un plantejament molt defensiu no va crear excessiu perill davant la porteria local, però va saber controlar l’equip de casa , que en va tenir prou amb un corner aprofitant el seu poder aeri per posar-se per davant, i un penalti senyalat als ultims minuts que van llençar a fora.

En la segona part, el racing va posar el xip més ofensiu i al cap de pocs minuts van igualar el partit amb una pilota centrada entre el porter i els defenses, que va passar per davant de molts caps fins que va arribar al cap d bori pel segona pal.
Després de l’empat semblava que el racing podia posar-se per davant, però despres d’una ocasió molt clara que podia haver significat 1-2, els locals van armar una ràpida contra i amb un xut de fora l’area q va sorprendre al porter visitant es van posar 1-2. Però el racing, no va abaixar els braços i va apretar fins que mitjançant un penalti sobre oliva, que el va transformar sergi van empatar el partit. I encara tindrien alguna ocasió mes fins al final.

Es poden treure conclusions molt bones, amb aquesta aktitud no ens hauriem de conformar amb viure a la zona mitja de la taula, ja que som capaços d’estar mes amunt...