Jornada 1 Grup 24 de 3ª regional

Racing Rocafort: 1

Sarral: 2

Alineació Racing Rocafort: Moreno – Navarro, Sergi, Arnau, Toni – Lluis, Joan Rovira, Roger Miró- Keita, Omar i Alex. Suplents: Oscar, Roger Oller, Miralles, Viltró, Richard i Pep. Entrenadors: Josep Maria Calavera I Salva.

Gols: 0-1 minut 25 Sisco, de falta. 1-1 minut 60 Roger Miró de xut desde fora l’àrea. 1-2 minut 75 JuanK.

Tarjetes: vermella per acumulació Toni minut 75.

Incidencies: molt bona entrada al camp de les Forques.

El Racing Rocafort va caure en el derbi davant del Sarral en el debut de lliga, en un partit molt complicat per als jugadors del Racing, on van donar la cara en tot moment però no van trobar la recompensa en el resultat final.

En una primera part molt igualada, un gol de falta va donar l’avantatge als visitants. A partir d’aquest moment, el Racing ho va intentar en tot moment, però no va trobar la recompensa fins al minut 60 de la segona part, on Roger Miró va igualar el marcador amb un xut desde fora de l’àrea. A partir d’aquell moment, el Racing es va llençar a per el partit, i va disposar de molt bones oportunitats, però en una jugada aïllada el Sarral es va tornar a avançar en el marcador. El cop moral del gol i el fet que el Racing es quedés amb 10 jugadors arràn d’una expulsió un pèl injusta, va fer molt difícil la remontada.

No queda altre remei que tornar-se a aixecar, perquè això no a fet més que començar, i pensar ja en el proper partit davant el Vilabella, dissabte vinent al seu camp a les 16:00. Desde aquí també, els jugadors i cos tècnic volen agraïr l'immens suport de l’afició.