dimarts, 10 de novembre del 2009

Dolorosa derrota a Vimbodí

Jornada 5 Grup 24 de 3ª regional

Vimbodí: 3
Racing Rocafort: 0

Alineació Racing Rocafort: Oscar,Ramon, Sergi, Arnau, Miralles (Josep 65'), Navarro (Alex 60'), Lluis, Rovira, Roger, Miró i Keita.

La plantilla racinguista es desplaçava a Vimbodí amb la il·lusió de continuar amb la ratxa d'anar sumant de 3 en 3. Però ni de bon tros es pensaven els homes dirigits per Francesc Viltró, entrenador "forçat" per les ausències de Salva i Calavera, que el partit acabaria així.

El partit comença amb un racing nerviós, poc posat en el partit, i això ho va aprofitar l'equip local per generar un bon parell d'ocasions. Semblava que el Racing s'anés despertant i es començés a fer notar sobre el terreny de joc. Era l'equip que mostrava més ganes a l'hora d'intentar jugar la pilota i crear ocasions de gol, que van tenir amb comptagotes, i que no es van fer realitat quan el davanter local s'escapa per la banda i llança una gran centrada que va acabar a la porteria amb un bon remat de cap. Tot i així el racing seguia amb la seva línia de voler fer joc i remontar el partit, però, més del mateix. En una altra jugada aïllada en la que el davanter rep una passada llarga, s'emporta la pilota i amb un bon xut que entra tocant al pal, fa pujar el 2-0 al marcador.

Difícil ho tenien els de Rocafort per remontar el partit, però no impossible. Van començar la segona part enxufats, conscients de que el partit s'havia de remontar. Però com un gerro d'aigua freda, sobre el minut 55 de partit, una centrada rebutjada per la defensa, la fa convertir en gol. La diferència ja era de tres gols i la remontada, quasi impossible. A partir d'aquí, el racing ja es va desonflar del tot, i el partit es va acabar, sense la muralla del Vimbodí haver pogut traspassar.

Que no es desonflin els jugadors del Racing, i que agafin forçes ànims per batre a casa el proper i complicat rival, el Constantí.

15 comentaris:

Roger 11 ha dit...

Molt bon resum del partit. Es podria titular amb "Empanada general".
Ah, falta el Miralles a l'aliniació.

Carrileé_j19 ha dit...

Merci per l'observació Roger, ja esta corregida!!!

Pepako ha dit...

Bones paios, llàstima per la derrota aquesta setmana, ara penseu que si es guanya al Constantí a casa aquesta setmana es pot donar per "oblidada" la derrota a Vimbodí, ensenyeulis a aquests de Constantí qué vol dir això de jugar a les Forques!
Sang i Fetge!

ToNi17 ha dit...

no es tracta de voler ficar mes llenya al foc, ni molt menys d'una critica destructiva... mes aviat constructiva. i es que el titular del partit de vimbodi vindria a ser mes a aviat que sense collons no es guanya. i es que no es el primer partit que perdem, i segur que no sera l'ultim. pero es pot perdre per moltissimes coses, pero mai per falta de collons. aixo es una cosa que no es que entri o no entre, es que es posa o no es posa.

unquepassavaperaqui ha dit...

Crec que es just des d'aqui donar les gràcies al Viltró per la tasca realitzada dia rere dia desde que ha entrat a formar part del ràcing, ja sigui com a jugador, porter o "entrenador accidental" (no tothom estaria disposat a sacrificar-se tant com ell) Aixó si que es polivalència i lo demés son tonteries.
Amunt Ràcing!!

Lluis Gavaldà ha dit...

Constanti em fa patir!

Joan Reig ha dit...

Lluis aveure si t'agafarà un infart, pallasso

Lluís Fernández ha dit...

Crec que aquesta setmana l'aptitud de tots els jugadors serà bastant diferent a la de l'última jornada. Estem a punt per guanyar al Constantí i a qui se'ns posi pel davant. Ànims a tots i una abraçada.

Arnau ha dit...

Companys/ex companys/lluis gavalda i Companyia: Sento el retras, el roger oller em va informar tot just fa un parell de setmanes que el blog tornava a "funcionar" i amb mes ganes que mai de la ma de "EL GUÀ DE 25 TACOS". Doncs be, a partir d'ara serè un fix per aqui.

No se qui es "elquepassavaperaqui" pero te tota la Raò, ja ho he dit en altres fòrums (vèase Facebook) pero ho torno a dir, i parlo per mi i em consta que per tots els de Rocafort: estem PROFUNDAMENT AGRAÏTS a tots els jugadors/entrenadors i aficio i especialment als "foranis" que desde el primer dia i cada vegada mes us impliqueu a la causa.

Salut i força Racing!

Roger11 ha dit...

Qui llegeixi aquest missatge que es comenci a motivar des de ja. I si algú té ressaca, que se la faci passar. A tope contra el Constantí.
Ens veiem a 3/4 de 3.

Arnau Impacient ha dit...

Pengeu la cronica del 5-4 aviat que no vull veure mes aquests tarugos de Vimbodi.

5-4!!!!!!!!!!!!

A tope Racing!!!!!

Lluis Fernández ha dit...

S'ha entés perfectament per part de tots el que es demanava, només aptitud i ja veieu una victoria més, gracies a tots per l'esforç, ja tornem ha estar motivats pel següent partit. Força Racing.

Roger11 ha dit...

3-4-3 + Ràcing Rocafort = nou Dream Team.
Ha estat una gran victòria. Però hem de seguir afrontant amb la mateixa concentració tots els entrenaments i partits.

Carrileé_j19 ha dit...

Roger aquesta crònica, fes-la tú!!!

Roger11 ha dit...

Ok! La faig aquesta nit i te l'envio pq la pengis. Passa'm la teva adreça de correu electrònic.
Ens veiem.