dimecres, 25 de novembre del 2009

El San Salvador arrassa al Ràcing

jornada 7, grup 24 3ª territorial

San Salvador: 6
R.Rocafort: 0

Alineació Racing: Moreno, Navarro, Sergi, Omar, Ramon (Rovira '45), Josep, Arnau, Lluis, Roger (Alex '45), Miro, Keita.

A les 5 de la tarda del passat dissabte, la pilota començava a rodar al camp del San Salvador, líder de la classificació. El Racing, si més no, esperava "arrancar" algun puntet amb el sistema de joc plantejat, però just començat el partit els jugadors racinguistes ja van veure que els costaria mantenir la porta a cero.
El San Salvador va apretar a la defensa rival des del primer segon, i no va parar fins a aconseguir el primer corner que li va donar l'avantatge en el marcador. L'equip local tocava i tocava la pilota i el Racing es limitava a perseguir-la. Va ser en un altre llançament de corner que el San Salvador va aprofitar per fer pujar el 2-0 al marcador. L'equip de Rocafort esperava sorpendre a la contra, i va tenir l'oportunitat abans d'arribar al descans, però no es va materialitzar en gol. La bona col·locació de la defensa local i la "desertització" en la davantera del Racing no ajudava a crear gaires ocasions de gol.
Ja a la segona part, l'equip visitant era conscient de que havia de marcar si volia tornar a entrar en el partit. S'havia reforçat la delantera amb els canvis efectuats, l'equip presionava més i semblava que el gol estava a punt d'arribar, però ben al contrari, van ser els locals els que van marcar, i la diferència ja era de tres gols. A partir d'aqui el Racing es va descol·locar del tot, els locals seguien amb la seva linia de fer un gran futbol, i no els va costar gaire fer pujar els tres gols següents.
El partit s'acaba amb un Racing conscient d'haver-se enfrentat a un molt bon equip, però amb un mal regust de boca per la amplia derrota soferta. Esperem que aixequin el cap els de Rocafort aquest diumenge contra el Santa Coloma.

15 comentaris:

Carrileé_j19 ha dit...

Aqui teniu la crònica, PESATS!!!jajaja Que les ganes que ens van quedar del partit passat, les fem servir aquest diumenge contra el Sta Coloma!!!

Molts anims a tots!!!

Forza Racing

Pepako ha dit...

Ets un crack Rubiñu.

Voleu fer porres pel diumenge?
Ràcing - Sta Coloma (3-1)
Barça - Madrid (1-2)

aqui queda!!!

Carrileé_j19 ha dit...

merengue!!!!jajaja
barça 2 - Madrid 0
La del racing, per principis, no la faré!!!

Roger11 ha dit...

Pep!
Que no confies en el mètode Guardiola o què?
Barça 3-1 Madrid

Molt bé la crònica, s'ha de fer sempre perquè tenim lectors fidels.
Penso que aquest dissabte es tornarà a veure el millor Ràcing.
Tots a una!

Pepako ha dit...

Bueno, veig a un CR9 molt motivat, un kaka que algún dia ha de fer de crack i un equip que per molt que jugui malament treu resultats, i el barça és un equip que juga de fàbula, però quan es troba davant un equip que li planta cara (de veritat, no com l'inter) i no li pot fer gol a la primera part o se li avança el rival, el Barça ja no juga com el Barça, cau en individualitats i ja torna a ser un equip normal, i ademés aquest any no hi ha Etoo...un atre ventatja per el Madrid!

Roger11 ha dit...

Pep...
siempre negatifo, nunca positifo...ji,ji

Pepako ha dit...

si jo soc positifo!!! jajaj

ToNi_17 ha dit...

bona cronica rovi!! a vere si despertem aquest diumenge. jo al pepako aquest no el conec, pero nomes li dire que es veritat que no i a l'eto'o, i a mi magradava molt, pero que aixo sigui un avantatge pel madrid... resumirem amb una paraula: ZLATAN!! i amb un partit pot passar de tot, aixo es veritat. sino que li preguntin a l'alcorcon. jijijiji. pero si el futbol es just no teniu res a pelar. porra: racing 15 - 0 santa (i aixo sent pessimista eh??? jajajajaj. no, resultat no em mullo, pero crec que guanyarem. N'estic segur!). i barça 3 - 1 madrid.

Arnau_4 ha dit...

Barça-Madrid...3-0

Sobre el partit d'avui farè com el Rovic i no dirè res; la setmana passada baixant amb el cotxe cap a Sansa, vaig baticinar un 1-3, ja m'enteneu.
Així que surtim "a morder" i a veure que passa que a les Forques ha de surtir car puntuar.

Fins d'aqui un ratet xavalins.
Força Ràcing.

Lluisfer. ha dit...

Tranquils nois, contra el Santa Coloma a priori era un partit que es podia perdre, després de jugar-lo hem vist que hem tingut la victoria a les mans, però la mala sort ha fet que encaixessim un gol molt tonto i ens hem esfonsat, després ens han fet el segon i cap a casa amb cara de tontos. No passa res, hem fet un partit molt digne, hem treballat molt tot l'equip, només queda aixecar el cap i pensar en el pròxim partit de lliga.
Ànims a tots i si seguim sent una pinya unida ens ensortirem, ens hem d'animar els uns als altres i tenir molt clar que quan guanyem ho fem tots i quan perdem també.
Una abraçada molt forta per tots i FORÇA RACING.

Pepako ha dit...

ei casi encerto la porra ehh, només em van faltar els dos gols del Madrid!!! jaja

al Toni_17 li diré que jo tampoc et conec de res, i que no em faria res coneixet, perque jugues amb amics meus, i els amics dels meus amics, son mis amigos (encara que sigueu cules), i dirte també que la vas clavar amb lo de zlatan, pero ahir el futbol no va ser just del tot, per una vegada que el Madrid juga bé... en fi, aquest barça és molt barça, tot i el patan del busquets.

Per cert, anims i la setmana que ve a oblidar el resultat del Sta Coloma, a tope!!!

Roger11 ha dit...

Companys del Ràcing!
Per mi, el diumenge vam fer un pas endavant i no enrere. El nostre joc millora dia a dia i una derrota així, tot i que és dolorosa, no ens ha de fer perdre la moral. Ja tinc ganes de veure-us demà.

ToNi_17 ha dit...

pepako! la veritat es que no mereixiau perdrel aquest partit, pero bueno, si et dic la veritat tampoc em sap greu eh??? ejjejeje. a un aficionat del barça i simpatitzant de l'atletico de madrid... l'zlatan es bonissim, pero men vaig alegrar moolt per el gran capita. quin partidas el puyi... aquest si que su mereix. (el nostre capi tambe va fer un partidas diumenge, tot sa de dir. pero el resultat no va acompanyar..)i el busi... amb el pare que te que mes vols??? jajajajaj. no, la veritat es que a mi em va agradar molt fins l'expulsio. va ser una cagada, pero bueno, per cagades la nostra amb el santa coloma. se que a alguns mes que als altres els i costara mes, pero no en queda cap altra que entrenar fort, aixecar els anims i els resultats ja arrivaran. anims gent i forza racing!!!

Carrileé_j19 ha dit...

Bones gent!!!Ke passa que estan en vaga els cronistes oke¿?Que sempre m'he de menjar els marrons jo!!!Així que animeu-vos, i a veure si surt algun voluntari!!!(que no sigui ni el Toni_17, ni el Roger_11, ni un servidor)

ToNi_17 ha dit...

uii johan... em penso que ja pots esperar ja... i assentat! ;)