dimecres, 4 de novembre del 2009

Gran victòria a casa davant l’Alcover

Jornada 4 Grup 24 de 3ª regional

Racing Rocafort: 5
Alcover: 1

Alineació Racing Rocafort: Oscar, Ninot, Navarro, Sergi, Toni, Lluis, Roger Oller, Roger Miró, Rovira, Keita i Omar.
Suplents: Moreno, Miralles, Ramon, Richard, Alex i Arnau.

Entrenador: Josep Maria Calavera i Salva.

Gols: 1-0 minut 5: Roger Oller. 1-1 minut 10. 2-1 minut 30: Keita. 3-1 minut 35: Omar. 4-1 minut 40: Omar. 5-1 minut 60: Sergi.

Primera victòria a casa del Racing Rocafort 2009-2010, després de la desil·lusió en l’estrena de la temporada davant el Sarral. Aquesta és la tercera victòria consecutiva dels homes de Calavera i Salva, en un gran partit disputat davant de l’Alcover.

El partit comença molt bé per als jugadors del Racing, que es van avançar ben aviat en el marcador amb un bon gol de Roger Oller en jugada individual. Les coses semblaven que es complicaven, quan l’Alcover va aprofitar un mal entès entre la defensa del Racing i el seu porter per posar l’igualada en el marcador. Tot i aquest contratemps, l’equip del Rocafort es va refer ben aviat i keita, amb un bon gol i Omar en dues ocasions, van deixar el partit sentenciat a la primera part, on es va anar al descans amb un marcador de 4-1.

A la segona meitat, el partit va baixar una mica en quan a intesitat, i Sergi va establir el ja definitiu 5-1 amb un gran gol de falta, demostrant-nos una vegada més la seva gran picardia en aquest tipus de jugades.A partir d’aquest instant, el Racing va aguantar el resultat fins al final, i més encara, quan es va quedar amb deu jugadors despres d’una rigurosa expulsió.

La semana vinent, El Racing es desplaça al camp del Vimbodí, dissabte a les 16:00.

3 comentaris:

Roger11 ha dit...

Expulsió rigorosa? Ji, ji!

Roger11 ha dit...

Companys! Que ningú no es pensi que dissabte serà fàcil. Els que ja fa anys que juguem contra el Vimbodí sabem que es fan forts al seu camp i que són un equip lluitador que posa les coses difícils. Si persistim, tenim opcions. Com m'agrada rebaixar l'eufòria...

toni17 ha dit...

xuster!!! nomes ta faltat dir: paraula de pep. jajajjaja. i la expulsio si, rigurosa, rigurosa...