dimarts, 17 de novembre del 2009

Molt més que una victòria

Jornada 6 Grup 24 3a territorial

Ràcing Rocafort: 5

Constantí “B”: 4

Alineació Ràcing Rocafort: Moreno, Arnau, Sergi, Navarro, Richard, Roger Ollé, Lluís, Rovira, Àlex, Omar i Keita.

Suplents: Roger Miró (65’, per Roger Ollé), Miralles (89’, per Navarro), Ramon, Viltró i Josep.

Entrenador: JM Calavera

Temps afegit. 4 a 4 al marcador. Roger Miró agafa una pilota al vèrtex dret de l’àrea gran i etziba una canonada per tot l’escaire de la porteria del Constantí. Amb aquest golàs, finalitza un partit ple d’alternatives en el marcador, però amb un merescut vencedor, el Ràcing Rocafort.

L’equip de Rocafort afronta el matx davant el Constantí amb dos objectius: deixar enrere la mala imatge donada a Vimbodí i intentar vèncer un dels millors equips de la categoria.

Per aconseguir-ho, el tècnic JM Calavera proposa un sistema de joc ofensiu (1-3-4-3), en el qual es vital tenir la pilota i fer una intensa pressió des del davant per recuperar-la. Els seus jugadors ho interpreten a la perfecció i surten a mossegar des del primer instant. Malgrat això, el domini no es transforma en gols i la patacada arriba en un córner visitant; una centrada directa es cola a la porteria, amb el que es coneix com a gol olímpic.

El Rocafort es refà ràpidament gràcies al treball d’Àlex, que lluita una pilota que ja semblava perduda i rep un clar penal. Sergi el transforma magistralment. I tot seguit, Omar, després d’una magnífica jugada col·lectiva a un sol toc, bat el porter rival amb un xut col·locat. Abans d’arribar al descans, el Constantí, en possible fora de joc, empata el partit.

A la segona part, el Ràcing torna a sortir endollat, però en una jugada confusa rep el 2 a 3. Sense temps per lamentar-se, l’equip local empata novament; ara, després d’una sacada ràpida de falta que Rovira envia al fons de la xarxa amb un xut creuat. Això és futbol en estat pur: picardia + definició.

El partit està trencat i les jugades a les dues porteries se succeeixen. Amb una falta llunyana, el Constantí torna a agafar la iniciativa. Però, en comptes d’abaixar els braços, els rocafortins es posen el mono de treball i donen la volta al marcador. Primer, amb una jugada enredada que Omar finalitza davant la línia de gol i, després, amb un obús de Roger Miró, que fa esclatar d’alegria els jugadors i el cos tècnic locals i provoca una immensa felicitat a les graderies de les Forques.

Cal seguir treballant, entrenament a entrenament i partit a partit, per mantenir aquest nivell i demostrar que amb sacrifici, unió i qualitat el Ràcing Rocafort es un rival a tenir molt en compte. El proper partit es juga al camp del Sant Salvador, el líder del grup, dissabte a les 17:00 h.

9 comentaris:

LluísFer. ha dit...

Magnífica crònica, es nota la mà d'un futur periòdista, es felicito Roger, a veure si podem fer-ne una altre la setmana que ve amb la mateixa il.lusió, després de guanyar al San Salvador. M'ha agradat de veritat, Gràcies.

P.D. Les anteriors tb estaven currades eh.

Arnau-4 ha dit...

Hola familia. Acabo d'arribar del master de Bcn al meu pis de tgn i no tinc son. Com que estic pensatiu i reflexiu (suposo k l'aborriment del tren ajuda) us explicarè algunes de les meves sensacions:

1. Una remontada com la del dissabte passat, vol dir alguna cosa.

2. Tot i que personalment (de moment) no estic amb la confiança que tenia l'any passat, mai havia tingut la sensació com la d'aquest dissabte que remontariem el partit.

3. Les ganes, el bon rotllo, el companyerisme, respecte i implicació em recorden molt al de la primera temporada de la historia del Racing Rocafort, i us puc assegurar que va ser una gran temporada.

4. Tant els nous jugadors com els antics estem assimilant els rols que te cadasqú i tothom aporta el que se li demana.

5. Hi segueixent havent persones que sense demanar res a canvi fan que les coses siguin mes fàcils (cos tècnic, junta, delegat, lesionats...)

6. Seguim sent l'equip amb la millor afició de la categoria.

7. La crònica boníssima, com totes les altres.

PD: Com que vec que esta de moda possar el número al nick jo tb m'el poso (amés amb el que em va costar que el Vilalta mel deixes lliure...)

Fins demà team.

Pepako ha dit...

aquesta setmana tindré el cor dividit... i uns collons!

aveure si els hi foteu canya als de Sansa, tenen bon equipet i a casa juguen tocantla molt bé, la veritat es que fan molt bon futbol, pero a la contra sels hi pot fer mal, sobretot per la banda dreta.

a tope!

capi ha dit...

bns nois!cm diu salva si guanyem dma son 6punts,axi k dma a nsenyar el sansa qui es el racing rocafort,k nkra n ns coneixen.ns veiem dma i dspres x celebrar l victoria a menjar paella!i tmb donar la bnvinguda a ivan k formara part daksta pinya k som! FORçA RACING!!!!!!!!!!!!!

Roger11 ha dit...

Ei, vaaaaa...! Que no s'acaba el món. Que no hi ha res com un derbi contra el Santa Coloma per passar pàgina. Si fem el nostre joc i ens oblidem de si són més o menys bons podem guanyar tots els equips.

Anònim ha dit...

no hi ha cronica?

Carrileé_j19 ha dit...

jo aquesta setmana estic bastant liat, així que si surt algun cronista voluntàriament, doncs que la escrigui ell!!!apa, anims a tots i a tope contra santa!!!

ToNi_17 ha dit...

i jo aquesta setmana no trobo les paraules. :P a tope contra el santa payos!!!

Roger11 ha dit...

Les crònique s'han de fer a les dures i a les madures. També és bo fer autocrítica.