dimarts, 22 de desembre del 2009

El Ràcing compleix a la Riba

Jornada 11, grup 24 de 3ª regional

La Riba: 0
Ràcing Rocafort: 6

Alineació Ràcing Rocarfort: Oscar , Miralles, Sergi, Ramon, Rovira, Lluis, Roger Oller, Roger Miró, Ivan, Omar i Alex.

Suplents: Arnau, Ninot, Calavera i Toni.

Gols: 0-1: propia porta. 0-2: Omar. 0-3: Omar. 0-4: Alex. 0-5: Alex. 0-6: Alex.

El Ràcing va cumplir amb els pronòstics i es va imposar al camp del cuer, la Riba, i al fred, en el partit de despedida de l’any 2009. Va ser una victòria plàcida per al conjunt de la Conca, que va dominar el partit de principi a fi.

El Racing es va avançar en el marcador amb un gol en propia porta del conjunt local, i Omar, avanç de lesionar-se a finals de la primera part, amb 2 gols, va ficar el 0-3 al descans. A la segona part, el Ràcing, lluny de relaxar-se, va continuar dominant el partit, i un hattrick d’Alex, va fer pujar el resultat final de 0 a 6, el qual encara hauria pogut ser molt més escandalós.

Desde aquí, i de part de tota la plantilla, us volem desitjar unes bones festes i un 2010 ple d’èxits, i agraïr-vos a l’afició, un cop més, el vostre suport i perquè sense cap mena de dubte, sou la millor afició que hi ha.

BONES FESTES!!!!!

17 comentaris:

Roger11 ha dit...

Molt bones Festes a tots, companys i afició! Ahir hauria estat un bon dia per desitjar-vos-ho, però per desgràcia no vam entrenar. Fins al 2010 (el 29 no podré venir), que espero que sigui un gran any!!!

PD: Per al 2010 demano una cosa, que tots arribeu amb els mateixos quilets -o menys- que els del darrer partit. RES D'EXCESSOS!

Carrileé_j19 ha dit...

Ben dit Roger!!!jajaja sempre tan prudent...jo si torno amb alguns kilos de més, no estaria gens malament!!!jajaja
Salut per tots (si es que no us ha tocat la grossa) i que passeu unes bones festes!!!

Forza Racing

Pepako ha dit...

Roger, ets lo puto crack, tot un professional.

Companys enhorabona per la victoria a la Riba, ara a disfrutar de les festes i l'any que ve a començar amb bon peu, pero sobretot, a seguir mantenint el bon rotllo!

Bones festes a tothom!

P.D.: sisi a tu també bones festes jajajajaja

Anònim ha dit...

Aaaaara sí!!
Quina gran valoració a l'afició que ens fan a la crònica, de veritat, genial!!
I sobretot això de "sense cap mena de dubte, sou la millor afició que hi ha", Q gran mare meva, q gran!!
Gràcies en nom d tots els aficionats al R.R!

Bones festes!!!! I a seguir amb aquests ànims equip!! Enhorabona!

Roger11 ha dit...

El gran Cruyff -el nostre seleccionador- deia que el futbol és un esport d'errors en què guanya el que en comet menys.

Avui n'hem fet molts, masses, i ho hem pagat amb un resultat lleig, que podia haver estat un 6 a 2 o un 7 a 3. Segur que amb algun d'aquests dos marcadors hauríem marxat una mica més alegres, davant un gran equip com la UE Valls.

Ens hem de posar una cosa al cap: els gols se'ls han de treballar, prou de facilitats.

PD: No ho dic per cap partit en concret ni per ningú, però penso que hem d'estar TOTS més concentrats. Guanyarem molts més punts i no marxarem amb cara de tontos.

Potser no calia donar-li més transcendència de la que té un partit d'entrenament, però és un tema que em preocupa i que hem d'intentar tallar.

Ens veiem!

Anònim ha dit...

Noticia bomba!!!

Maurici Segú torna al Racing Rocafort!

Carrileé_j19 ha dit...

Sempre que he de contestar un comentari del Roger_11 el començo dient: "Tens tota la raó, Roger", i aquest no n'és una excepció. Ja fa temps que amb una xerrada pre-entrenament, vaig comentar que m'havia mirat la classificació i que em preocupava el tema dels gols en contra; quasi ningú em va donar la raó. Així que un dels propòsits d'aquest equip per aquest 2010, a part de millorar l'eficàcia golejadora i com molt bé ha dit el Roger, prou FACILITATS!!!Tot això ho escric sense despreciar, ni molt menys, els GRANS 45' que vam fer.

Molts ànims a tots i bona entrada al 2010!!!

Forza Ràcing

P.D: Anònim, no en volem de "bombes" ni especulacions en aquest blog, volem noms(el teu, per exemple) i proves!!!

Pepako ha dit...

Bones gent!! Penseu que un partit contra el Valls pot ser molt exigent, i el resultat es el de menys, lo important son les sensacions que queden, de tot es pot treure algo positiu!!! Pero sobretot no us poseu nerviosos que les coses poc a poc aniran sortint!!

Bon any a tots!!!


P.D: anonim, espero que la teva "bomba" sigui una inocentada (i almenys per mi, de mal gust).

Mauri ha dit...

Bona tarda racinguistes!

Hauré d'entrar més sovint al blog perquè a la mínima apareixen notícies bomba!!

Confirmo que l'anònim va penjar una innocentada... ara mateix, no tinc el temps, com la majoria sabeu, que vaig tenir durant 3 anys per engegar i consolidar el projecte junt amb les persones que també ho han donat tot pel club (tots vosaltres), i que ara per ara, fan possible que el somni continui: un club de futbol a Rocafort de Queralt.

De totes maneres, gràcies pel missatge!

QUI SOOOOOMMM???
Ràcing!!

D'ON SOOOOOOMMM???
De Rocafort!!!

1...2...!!!
Ràcing!!


Una forta abraçada a tots i que tingueu molt bona entrada al 2010!!


Mauri

Arnau ha dit...

Familia Ràcing! Bon Any! Seguim així, seguim així.

Una Abraçada!

Amic de l'anonim ha dit...

Jaja anonim! Vaya bomba eh! Menos mal que "nostre senyor" ha desmentit la noticia, ja veia les portades de marca, as, sport, mundo deportivo fent-se ressó de la noticia.
Fotli pou!!!!

Roger11 ha dit...

Ja s'acosta el gran partit... Dijous i divendres tothom a entrenar que aquest partit no es pot escapar. Que si no, t'ho recorden tot l'any!
Ens veiem

Roger11 ha dit...

Tot i que els del Pla van bé...més que negre, ho vec blanc per al diumenge, ja, ja...
Mira que ho intento, però no me'n surto amb els acudits.
Apa!

Pepako ha dit...

blanca serà la lliga de primera aquest any!

Roger11 ha dit...

El Pepako és la mateixa persona amb qui vaig compartir vestidor al Pla i al Rocafort. 2 anys jugant junts i sempre hauria dit que eres del Barça. Si sempre deies que anaves al Camp Nou. Que t'has passat a l'altra vorera?

PD: Ho dic pels comentaris d'abans del Barça-Madrid i per aquest d'avui. Diga'm alguna cosa que m'estic preocupant, ja,ja!

Pepako ha dit...

Roger!
sisi el mateix! saps que passa? que jo no tinc preferència per el Barça ni per el Madrid, a mi m'és igual si guanya un com si guanya l'altre, cosa positiva perque puc disfrutar dels dos equips objectivament.
I el que penso ara és que ja és hora que algú baixés dels núvols al Barça, pensa que veure guanyar sempre al mateix al final es avorrit, i també t'he de dir que no veig al Barça com l'any passat, i al meu parer, per dos raons:
1: per l'estil de joc del Barça crec que encaixava més un davanter amb movilitat com Etoo que Ibra, que és més estàtic, per molta qualitat que tingui Ibra em quedaria amb Etoo, per tal i com juga el Barça.
2: Aquest any Alves (per mi el gran secret d'aquest Barça) no està rendint tant com l'any passat (lo de l'any passat amb Alves va ser espectacular) i l'equip ho nota.
Suposo que discrepareu amb mi alguns pero jo ho veig així.

Salutacions!

Roger11 ha dit...

5-1, 5-4, 7-5, 8-3... aquests són els resultats que estem obtenint a casa. Demostren que som un equip a qui agrada atacar i crear ocasions de gol. Està perfecte!!! Però també seria important que, entre tots, aconseguíssim deixar la porteria a zero.
Visca el RR!