dimecres, 9 de desembre del 2009

Ni ofici ni benefici

Jornada 9 Grup 24 3a territorial

Vila-rodona: 1

Ràcing Rocafort: 0

Alineació Ràcing Rocafort: Moreno, Josep, Arnau, Sergi, Miralles, Roger Miró, Roger Ollé, Lluís, Rovira, Ivan i Àlex.

Suplents: Òscar, Ramon, Toni, Keita i JM Calavera.

Entrenador: JM Calavera

El Ràcing Rocafort es desplaça a Vila-rodona amb la intenció de trencar la mala ratxa de resultats dels darrers partits. Mentre a San Salvador l’equip no va tenir cap opció, el bon partit contra el Santa Coloma fa preveure una reacció de l’equip de la Conca.

Només començar l’enfrontament, però, s’observa un Ràcing molt tou, amb la línies molt endarrerides, que no aconsegueix desempallegar-se de la pressió del conjunt local. La pilota no circula per terra, la qual cosa afavoreix el Vila-rodona, molt millor en el joc aeri.

En un contraatac, un malentès entre la defensa i el porter del Ràcing acaba amb una excel·lent vaselina al fons de la porteria. Malgrat això, els ànims no decauen del tot, l’equip té ganes de remuntada. I, per aconseguir-la, es comença a jugar al toc. D’aquesta forma, arriben dues jugades successives amb perill, en uns 10 últims minuts de la primera part molt bons.

El descans sembla matar la dinàmica positiva del Rocafort. Els jugadors visitants surten del vestidor amb ganes, però les interrupcions contínues de partit no permeten entrar en joc. El Vila-rodona, equip amb molt d’ofici, transforma l’enfrontament en un avorriment que no convé, de cap manera, al Ràcing. I, tot i saber-ho, alguns jugadors rocafortins entren a la protesta i a la picabaralla. Mala solució!

Cap al final del matx, una vaselina de Rovira, abortada per la defensa rival, i una falta de Sergi, que frega el pal esquerre de la porteria, poden donar l’empat al Ràcing. Res de res! En definitiva, un partit en què el Ràcing Rocafort demostra que encara té moltes coses a millorar i que, de moment, no està tenint ni ofici ni benefici.

El pròxim diumenge, el Rocafort i el Vallmoll juguen un partit per intentar sortir de la part central de la taula classificatòria.

4 comentaris:

Carrileé_j19 ha dit...

Bona crònica Roger!!!Jo no ho hauria explicat millor!!!jajaja I tens raó...hem de reaccionar ja!!!No ens hem de conformar amb la sensació d'haver-ho donat tot i perdre, hem de guanyar ja!!!Que tenim collons i qualitat de sobres per fer-ho, així que aquest divendres tothom a entrenar amb més ganes que mai, per diumenge, arrassar com sigui al Valmoll.
Molts ànims a tots!!!

Forza Racing

ToNi_17 ha dit...

bona cronica... mal retorn...

Roger11 ha dit...

Tranqui Toni, entre tots hem de treure-ho endavant. A veure si aquest diumenge fem el primer pas. I amb el 17 al camp fins al final, eh! Que no vull veure més el color vermell en una cartolineta rectangular; ah, i el mateix pel teu cunyao, ji, ji. 3 expulsions en família!!!

Mauri ha dit...

Moltes felicitats pel triomf!!!!

La veritat és que era molt important avui per molts motius... però no sé si algú ha caigut en el detall de que avui ha estat el partit oficial número 100 de la història del club. Ja queda molt lluny aquell primer desplaçament a finals de Setembre 2006 a Masllorenç on vam perdre 1-0, però que va ser l'inici també d'una espectacular campanya que acabaríem amb 22 guanyats, 11 empatats i només 3 perduts.

Bé amb la victòria d'avui, vull compartir amb vosaltres una part del recull estadístic que des de l'inici del projecte he estat fent. De 100 partits oficials, n'hem guanyat 52, empatat 23, i perdut 25.

Vull dir-vos que tot i que no ens veiem cada setmana, com durant les 3 primeres temporades, no hi ha setmana en que el meu cap no pensi amb tota la família racinguista i cap de setmana, que estigui on estigui, pensi com estarà anant el partit...

Bé, volia compartir aquesta dada amb vosaltres, que constata que entre tots, hem fet i seguim fent el camí del Ràcing Rocafort C.F.

Una forta abraçada a tots i si no ens veiem abans, desitjar-vos unes moltes bones festes.

Força RRCF!!!

Salut amics!!

Mauri