dilluns, 14 de desembre del 2009

Ofici i benefici

Jornada 10 del grup 24 de la 3ª regional

R. Rocafort: 7
Vallmoll: 5

Alineació: Moreno, Ivan, Sergi, Toni, Richard, Arnau, Lluis, Alex, Roger, Rovira i Omar.

Suplents: Ramon, Josep, Miralles, Oscar i Calavera.

Aquest ja passat diumenge, el Racing rebia a les Forques la visita del Valmoll, rival directe de la part central de l' apretada classificació. L'ofici que van emplear els homes de Rocafort per fi va tenir el seu benefici en forma de tres punts, els quals feien molta falta després de la mala ratxa de tres partits perduts.

El partit començava amb un Racing posicionat sobre el terreny de joc amb el sistema ja "consolidat" 3-4-3, idoni per a les Froques, prou ofensiu per crear forçes ocasions de gol i pressionar al equip rival desde la seva porteria.
Doncs bé, la primera arribada a la porteria visitant no va tardar en arribar, i fruit d'això es va produir el primer córner que Alex enviaria al fons de la xarxa amb un mol bon remat de cap. El Racing pressionava amb més ganes que mai, era l'amo de la pilota i trenava bones jugades. Va ser en una de les moltes escapades d'Alex, que va fer pujar el 2-0 al marcador. El Racing estava crescut i amb confiança, però un mal èntes en la defensa va fer que el davanter del Vallmoll no perdonés de cara a gol. A partir d'aquí el Racing no es va pas enfonsar; seguia creant ocasions de gol i arribava amb facilitat a la porteria contraria. Va ser en una falta llunyana, que Omar envia la pilota al fons de la porteria amb un obús directe. 3-1 per els de Rocafort. Però...la mateixa pel·lícula altre cop!!!El Racing crescut i amb confiança, mal entès defensiu i 3-2 pel Vallmoll. El Racing no es va pas enfonsar. Bona passada llarga des de la defensa d'Ivan a Omar, que controla amb el pit guanyant l'esquena del defensor i supera el porter amb una espectacular vaselina.

D'aquesta manera començava la segona part d'aquest partit tan intens i amb tants gols que feien disfrutar a l'afició que, tot i les temperatures tant adverses, van venir aveure el partit i no van deixar d'animar a l'equip de casa.
El Racing ja saborejava els tres punts, i tenia clar que havia de "matar" el partit com més aviat millor. Però una bona contra efectuada pel Vallmoll va reduïr la distància a 4-3 en el marcador. A partir d'aquí la raó del títol d'aquesta crònica: el Ràcing tira d'ofici i rep el benefici, en gols. En un nou córner llançat al segon pal, Omar fa pujar el 5-3 al marcador. Pocs minuts després, Rovira de falta directa, posa el 6-3. L'equip local en volia més, i en un bon contraatac dirigit per
l' entrenador-jugador Calavera, fa que Richard s'estreni com a golejador en la present lliga i col·loqui el 7-3 al marcador. Quedaven poc més de 15' pel final, i en dos jugades aïllades i fruit de la descol·locació general per l'ampli marcador, va propiciar que el Vallmoll deixés, ara sí, el resultat final de 7-5.

Bona i necessària injecció de moral per l'equip de la Conca, que la setmana que vé visita a la Riba, cuer de la classificació.

9 comentaris:

Mauri ha dit...

Moltes felicitats pel triomf!!!!

La veritat és que era molt important per molts motius... però no sé si algú ha caigut en el detall de que avui ha estat el partit oficial número 100 de la història del club. Ja queda molt lluny aquell primer desplaçament a finals de Setembre 2006 a Masllorenç on vam perdre 1-0, però que va ser l'inici també d'una espectacular campanya que acabaríem amb 22 guanyats, 11 empatats i només 3 perduts.

Bé amb la victòria d'avui, vull compartir amb vosaltres una part del recull estadístic que des de l'inici del projecte he estat fent. De 100 partits oficials, n'hem guanyat 52, empatat 23, i perdut 25.

Vull dir-vos que tot i que no ens veiem cada setmana, com durant les 3 primeres temporades, no hi ha setmana en que el meu cap no pensi amb tota la família racinguista i cap de setmana, que estigui on estigui, pensi com estarà anant el partit...

Bé, volia compartir aquesta dada amb vosaltres, que constata que entre tots, hem fet i seguim fent el camí del Ràcing Rocafort C.F.

Una forta abraçada a tots i si no ens veiem abans, desitjar-vos unes moltes bones festes.

Força RRCF!!!

Salut amics!!

Mauri

Pepako ha dit...

collons sembla el resultat de un partit de tennis!!!
enhorabona per la victoria racing!!

ens veiem aviat!

P.D. me n'alegro que hi hagi segons qui que segueixi l'equip, aveure si algún dia aquest segons qui baixa del núvol de sucre en el que viu i es torna una persona més normaleta, en aquest món tots som iguals.

apa!

LluísFer. ha dit...

JA TOCAVA.
Companys, finalment la feina i l'entrega realitzada ha tingut el seu fruit en forma de tres punts. Suposo que estem tots d'acord en que ha estat el partit més maco que hem fet, tot i que seguim donant moltes facilitats al contrari en moments puntuals que saben aprofitar i que fan que el resultat no sigui tant escandalós.

Vui donar les gràcies a tot l'equip en general, perquè després de l'aptitud mostrada davant del Vimbodí, que va ser tant criticada per part de tots i per part meva en especial, s'ha demostrat que tot i no acompanyar la sort, ni els resultats, la gent ho ha donat tot al camp, i quan un equip fa això, no se li pot dir res.

M'agradaria destacat també, en aquesta última jornada la feina de tots en totes les líneas, desde els titulars fins els suplents, però especialment sota el meu punt de vista he de felicitar a Àlex per la seva total entrega, tant en tasques ofensives com defensives, a Omar per barallar-se amb tots els defenses sense miraments, al Sr. Roger Ollè, perquè crec que ha estat el seu millor partit desde que va començar la temporada, i on ha demostrat ser un jugador vital per aquest equip. També m'agradaria destacar la feina d'un sempre entregat a l'equip com és Rovira, perquè a part de fer un gran partit, encomana a la gent les ganes, animant constantment i calmant els ànims quan correspon. La defensa, també molt bé en trets generals, amb un Sergi regular com sempre i uns Ivan i Toni entregats i fent la feina manada per part dels entrenadors. El Sr. Richard també demostra dia a dia que s'està integran a l'equip i que és un jugador molt vàlid per aquesta plantilla.
Vui agraïr també al nostre porter Moreno el gran partit que va fer, perquè no ens hem d'oblidar que va tindre unes molt bones intervencions que van fer també que ens poguèssim endur els tres punts a les Forques.
S'ha de tindre molt en conte, l'entrega dels suplents de diumenge, perquè tot i el fret que feia,van saber sortir al camp ficats dins del partit fent que no es notessin els canvis sent ben aconsellats pels dos entrenadors.

Per últim, voldria fer una menció particular al sr. Arnau, crec que vas fer un molt bon partit, i tot i que encara no ens coneixem prou, crec que aquesta temporada no et trobes agust en tú mateix, m'agradaria donar-te molts ànims i dir-te que mica en mica les coses van sortint, aquest diumenge ha de ser un punt de inflexió per tú dintre d'aquesta temporada, has de començar a creure't tú mateix el que vals i demostrar-ho, felicitats pel bon partit realitzat.

Gràcies a tots per fer que m'ho passi tant bé jugant amb vosaltres i espero això si, anar al sopar de nadal amb una altre victoria a l'esquena.

Ànims a tots i força Racing.

Carrileé_j19 ha dit...

Snif..joder Lluis..snif, m'has arribat a lànima!!!jajaja Molt bon resum del partit. Si la setmana que ve vols fer tu la crònica, ja ho saps!!!
Molt bon partit en general el del diumenge, però subratllar l'apunt que has fet que seguim donant massa facilitats als rivals, que no tots els dies farem 7 gols.

Molts ànims a tots!!!

Forza Racing

Anònim ha dit...

Quin comentari més gran el del Lluís!!
Felicitats per aquesta sinceritat tan reflectida en el teu escrit Lluís, però sobretot: Moltíssimes felicitats!! Pel gran jugador q ets i per l'entrega mostrada, q es enorme! I un honor pel Ràcing tenir-la, com no.

Felicitats equip!!! A seguir com diumenge passat!!

Roger11 ha dit...

Ostres Lluís, quin comentari!
M'alegra molt que els nous jugadors del Ràcing ajudeu a fer créixer la pinya.
Penso que estem fent les coses bé i que tard o d'hora estarem on ens mereixem.
Ens veiem!

capi ha dit...

ostia lluis mas deixat acollonit,si juguesis tan b cm escrius serie l no va mas jeje!!bromes apart vam fe 1partidas i jugan axi pocs partits prdrm.el mes important,es segui forman akesta pinya i disfruta jugan k ls victories vindran soles! us recordo k akest disabte tenim el sopar de nadal!!! forÇa racing!!!!

pepako ha dit...

qui és el capi? encara és aquell jovenet que juga a darrere? segons m'han dit té molta projecció!! jeje

sergi crack!!

Roger11 ha dit...

Booooones Feeestes!
Quin crack l'home que fa possible aquesta pàgina...