dimecres, 27 de gener del 2010

Repartiment de punts en el derbi

Jornada 14 del grup 24 de la 3ª regional

Sarral: 1

Racing Rocafort:1

Alineació: David Moreno, Toni Garganté (Albert Navarro 60’), Sergi, Joan Rovira, Arnau Farré, Lluis Fernandez ( Keita 65’), Roger Oller, Alex, Roger Miró (Carles Soberano 80’), Ivan (Richard 75’) i Omar.

Suplents: Josep Ninot, Viltró i Oscar.

Entrenador: Josep Maria Calavera.

Gols: 1-0 minut 63 Juan Carlos. 1-1 minut 74 Alex.

Just repartiment de punts aquest diumenge passat en el derbi de la jornada, que enfrentava el Sarral i el Racing Rocafort. Un clàssic que no va defraudar a l’afició: gols, tensió i polèmica.

La primera part va estar marcada per la igualtat i el joc al mig del camp, i un
parell d’oportunitats per a cada conjunt però que cap dels dos va saber aprofitar.

A la segona part, el Sarral aprofita la seva oportunitat i es va avançar en el marcador en una bona jugada individual del davanter local Juan Carlos. El Racing va treu-re l’orgull i lluny d’arronçar-se tira endavant, i dos minuts després del gol local, l’àrbitre es va empassar un claríssim penal a favor dels rocafortins, pero pocs minuts més tard, el pichichi del Racing Alex, aprofita una pilota servida de corner i puja l’un a un al marcador. A partir d’aquell instant el Racing o va intentar fins al final, pero sense la recompensa del gol.

L’única nota negativa de l’enfrontament la va protagonitzar l’àrbitre, que no va deixar contents ni als locals ni als visitants i no va saber estar a l’altura del partit. I a destacar el bon comportament d’ambdos conjunts i d’ambes aficions. La del Rocafort, una vegada més, de 10.
La setmana vinent el Racing rep a les Forques al Vilabella, rival "trampa" que no ha de fer disminuïr l'actitud, el caràcter i el bon joc oferit pels de Rocafort en els últims partits.

14 comentaris:

Roger11 ha dit...

Per mi, el repartiment de punts no va ser just. Tot i que també s'hauria pogut perdre, des del primer moment es va veure qui va voler portar la iniciativa en el joc. I el Sarral va acabar el partit demanant l'hora.

Arnau ha dit...

Roger, estic d'acord amb tu. Agraeixo al cronista haver fet la crònica (pq sinó potser hagués pringat jo...) pero he de dir que l'actitud d'uns i altres va ser diferent.

A "Les Forques" som forts i és un camp petit, pero aquest cop, a fora i en un camp gran, vam tocar-la més, correr més i posar-hi mes ganes que els locals.

A més, vam demostrar, una altra vegada, la diferència entre un equip amb bons jugadors i un BON EQUIP.

Sequim així EQUIP.

Fins divendres.

Anònim ha dit...

Felicitats a tots pel bon partit jugat diumenge passat
Igual que a tots vosaltres, vist i jugat el partit em quedo amb ganes de més, però hem de reconèixer que un puntet del camp del Sarral, no és poca cosa.
Crec que tots tenim clara una cosa, i és que jugant amb aquestes ganes i amb aquesta aptitud lluitadora se'ns escaparan poquets punts d'aquesta segona volta.
Molts ànims a tots i voldria demanar desde aqui, que entre tots ajudem al Sr. Calabera i fem que no li sigui tant complicat i doloros prendre determinades decisions tàctiques (crec que tots m'esteu entenent), perquè de veritat que l'altre dia va tindre que fer algo que no és gens fàcil, felicitats a tú també Calabera.
També voldria dir, que per mi personalment, més que perdre dos punts, el que m'ha fet mal, és no poguer regalar la victoria davant del Sarral, a aquesta afició tant espectacular que sempre ens acompanya, moltes gràcies a tots.

P.D. Toni, bona crònica i t'agraïm la col.laboració en aquesta tasta.

Lluísfer. ha dit...

No soc anònim, el del comentari anterior, soc jo, LLuísfer.

un que es objectiu ha dit...

quan tindrem un entrenador de veritat?

un que no li agraden les estupideses ha dit...

Objectiu? A que et refereixes? Si el que t'agraden son els entrenadors tipus "Paco" ves a Sarral, Vila-Rodona o algun d'aquests equips de regional que no tenen la sort de tenir entrenadors com els que tenim aqui.

Si no t'agrada, tens dues opcions:
* Exolicar els motius (potser t'arribem a entendre).

*Posart-hi fulles

capi7 ha dit...

felicitats a tots pel partidas de sarral i sobre tot a l'entrenador k no es el millor segu xo pel racing siii!ell almenys sempre diu les coses a la cara i no s'amaga radere "un k es objectiu". força racing!!!

Roger Ollé ha dit...

EMPANADIIIILLA!!!

Anònim ha dit...

VERGONYÓS...

Pepako ha dit...

gent! deu ni do perdre amb el Vilabella, però ja sabeu com és el futbol, i tots els rivals et poden pintar la cara en un moment donat, així que no cal encaparrarsi, a passar pàgina i a oblidar el més ràpid possible la derrota, pero sobretot quedantse amb la copla i aprendre dels errors, dies com aquests n'hi ha mil al futbol i també és la gràcia i la grandesa d'aquest joc, i sino penseu i recordeu aquell any que vam anar a vilabella i quasi ens guanyen, us enrecordeu? també vam fer pena aquell dia i el Vilabella aquell any era molt més banda que aquest any! cagunlou, fins i tot anaven pitant amb els cotxes per el poble per haver empatat contra naltros!

Animus i a seguir! no es pot passar de l'euforia al pessimisme en 1 setmana!!!

Anònim ha dit...

Consoleu-vos com volgueu, pero no tenim excusa...

Carrileé_j19 ha dit...

Un ke es objectiu, anònim1, anònim2,...bé suposo que potser ets el mateix. Si que va ser un "pal" molt dur però és la realitat. Així que t'animo a fer la crònica d'aquest passat diumenge, ja que la veritat jo no tinc masses ganes de fer-la, i podrem conèixer el teu punt "tant objectiu" d'aquest darrer partit.
Gràcies i igualment i sempre...Forza Racing!!!

Anònim ha dit...

Perdonem si t'ha semblat que jo SI tinc ganes de fer la crònica... però no és així. FORZA RACING sempre!!

Arnau ha dit...

Comença a ser intrigant aquest de l'anonim. En fi... respecte a lo del Vilabella, sincerament, em sembla que es el partit dels 4 anys del Racing on em vaig amb més tristor... Crec que no vam tenir la actitud que ens caracteritza (i jo el primer) i vam estar fora del partit uns 80 minuts... i quan vam voler reaccionar ja no hi vam estar a temps.

En fi, a tirar-ho endavant, JUNTS, COM SEMPRE.

Força Ràcing.