dilluns, 8 de febrer del 2010

El Racing Rocafort deixa escapar dos punts a les Forques

Jornada 16 del grup 24 de 3ª regional

R.Rocafort: 3
L'Espluga de Francolí: 3


Alineació R.Rocafort: Oscar, Toni (Keita 70'), Sergi, Navarro, Arnau, Miró, Roger, Ivan (Josep 60'), Alex, Omar i Calavera.

Suplents: Moreno i Rovira.


El partit es va disputar aquest ja passat diumenge, a 2 quarts de 5 de la tarda al camp de Rocafort de Queralt, les Forques. Els de casa tenien "l'obligació" de puntuar contra un rival, l'Espluga, equip sempre complicat degut a la "rivalitat esportiva" que hi ha entre els dos conjunts.

El matx comença amb un racing agressiu i enxufat en el partit, amb joc directe a l'area rival. Fruit d'això, es va produïr la primera falta directe, que Omar va transformar en gol amb un xut molt ben col·locat. Es posaven bé les coses per els de Rocafort, que a l'hora d'atacar mantenien la mateixa empenta, però que a l'hora de defensar és quan començaven a sorgir les "llacunes defensives" mostrades ja en molts partits. L'Espluga ho va saber aprofitar, i en una bona jugada trenada pels davanters visitants va acabar en gol i amb l' 1 a 1 al marcador. Els de Rocafort ja començaven a veure vells "fantasmes", i en comptes de reaccionar immediatament, un mal entès de la defensa local, va propiciar que el davanter rematés una pilota morta i fes pujar l' 1 a 2.

D'aquesta manera s'arribava al descans del partit i començava la segona part. Aquesta va ser més desorganitzada, amb més pilotes llargues i alternes ocasions per els dos conjunts, i joc més intermitent a causa del ritme lent que l'Espluga volia imposar per matar el partit. Però en un llaçament de falta lateral en la que tothom esperava la centrada, Sergi va sorprendre al porter amb un llançament directe. El marcador estava en empat i el racing donava símptomes de volguer guanyar el partit. Va dominar quasi fins al final, ja que Omar va aconseguir anotar el 3 a 2. Els de Rocafort ja assaborien els tres punts, però a falta de 5' pel final, el jugador visitant va aprofitar un rebutx fallit per part de la defensa i va aconseguir fer pujar el definitiu empat al marcador de 3 a 3.

La setmana que ve, jornada festiva de futbol, però no per al Racing que rep a casa el Pla de Sta. Maria per disputar el partit aplaçat a causa de la neu. Difícil ho tindran els de Rocafort per vèncer a un equip rival i que esta en ratxa, clar que de fet, depèn només i exclusivament d'ells mateixos.

17 comentaris:

Roger11 ha dit...

Amunt el ànims,
Sóc partidari de deixar-nos d'obligacions, l'únic objectiu és millorar el joc. Si ens obsessionem amb els resultats, no farem altra cosa que seguir jugant a la pilotada per l'ànsia d'anar a fer gol.
Aquest any el Pla és un equip sòlid. He anat a veure'ls 3 o 4 partits i el guió sempre és semblant. Partit avorrit, però, de sobte, patapam! Fan un gol i ja no hi ha qui els marqui. Ja ho analitzarem.
Ens veiem,
Roger

Roger11 ha dit...

Viam si feu un tiqui-taca per aquí al blog, que està tot molt mort...

Carrileé_j19 ha dit...

Es que sempre som els mateixos Roger...I mira que ho sap tothom que funciona aquest cony de bloc!!!jajaja

Anònim ha dit...

malguns mostren el mateix interès que en el camp jejeje!!

capi7 ha dit...

sempre sou els mateixos,pero gracies a vosaltres tira endavant i espero k o seguiu fnt!llastima que entrin capullos nomes x criticar i sense donar la cara! venga di vendres tots a entrenar que fara calor jeje!i diumenge a guanyar el pla, tot sigui pels planecs i puguin na casam el cap ben alt!FORçA RACING!!!!!!

arnau4 ha dit...

Bones i noves,
Aquest anonim si vol que doni noms i cognoms i m'expliqui qui posa poc interès al camp. Ni que hi hagi partits que a alguns en particular i/o a tot l'equip en general les coses li surtin fatal, no crec que ningú ho faci a posta. Així que tonteries com aquesta, les justes, i sinò, et fots a escriure al mur del facebook dels que deien de "Les Forques" el "Quesitos estadium" i van perdre.


Personalment, ni que no escrigui tant com altres en aquest blog, sempre entro a mirar-ho.

Si avui no plou i entrenem, fins despres.

Roger11 ha dit...

A mi em sembla molt original això de Quesitos Stadium. Però de moment només ens han guanyat una vegada en 4 anys.
Ens veiem amics racinguistes!

Carrileé_j19 ha dit...

Eis cracks!!!Partidàs el del diumenge, vist tant de fora com de dins!!!La 2ª part va ser nostra i , per fi, ho vam saber aprofitar!!!

Molts ànims a tots!!!!

Forza Racing!!!

PD1: Toni et toca fer la crònica que segur que t'en mores de ganes!!!

PD2: I com deia l'anunci, del caserio, me fio jajajaja

Roc Farré Andreu ha dit...

Amics i companys de vestidor!
no sabeu com em va alegrar la trucada del mikel a les 20:05 del diumenge pasat,...kuan m'anunciava l victoria contra el pla!

Feia dos hores k estava esperan la trucada del resultat (ja que jo, no savia k el partit es jugava a les &, i per tant esperava k em diguessin algo sobre les 6...com cada diumenge)

Dons això, k vaig estar molt content....i sobretot, content per vosaltres! Pq se k esteu treballant bé...i avegades els resultats no us han acompanyat.

Em sembla k des de k vaig estar per Rocafort durant el Nadal...encar trobo a faltar mes el Racing! Això de pasar uns dies entrenant i jugant amb vosaltres de nou, va ser com posar-me la mel al llavis...
No sabeu com estic pendent del resultat cada cap de setmana,,,,i l'enveja k tinc de cadaskun de vosaltres per cada partit disputat.

Per aki a Milà, em va tot bé, vaig jogant a futbol i em vaig mantenint en forma (ja que vui estar bé per guanyar-me el lloc a la pròxima temporada....ja que man dit k ho tindrè difícil...!)

Res amics.....k felicitats per la victòria del diumenge i anims per seguir endevant!

Una abraçada forta per tots!

capi7 ha dit...

ei amics,partidas diumenge el quesitus stadium,jugan axi pocs partits perdrem.per cert toni tan voler guanyar el pla i ara k guanyem ets incapas de fer la cronica,tens tothom esperan pero b pots trigar cronica o pa am tomaquet jejee! en veiem el vespre! FORçA RACING!!!!!!!!

Roger11 ha dit...

Diumenge juguem a un camp per gaudir (del camp i del joc, no dic que sigui un partit fàcil). A veure si demostrem que també som un equip fort fora de casa.
Ens veiem,
Roger

Roger11 ha dit...

Companys,
Teniu un article al meu blog sobre un aspecte que es dóna + o - exagerat cada temporada al Rocafort.
Hi podeu accedir des del blog del Ràcing (columna de la dreta) o posant l'adreça http://tocantlespilotes.blogspot.com
Ens veiem,
Roger

Roger11 ha dit...

Hola,
Avui hem fet el que havíem de fer i ara toca vendetta contra el Vimbodí.
Per cert, que algú li digui al Cruyff que convoqui el Capi per a la selecció. XIXARRAKU DES DE 60 METRES!!!!!!!!!!!!!!
Ens veiem dimecres

aficio ha dit...

AFICIO
Ja heu començat la bona "raxa" ke es el ke tocava i tots estavem sperant! Segu ke podeu am tots, i al nostre camp, fins i tot amb el S. Salvador!
ENDAVANT VALENS!!!!!

Lluísfer ha dit...

Esperem que segueixi la "raxa", moltes gracies afició, vosaltres també ajudeu molt a que les coses vagin sortint més o menys bé.

Felicitats equip per aquesta nova victoria, ara estem en una posició que mereixem, espero que duri.

Els reporters d'aquest blog, s'han declarat en vaga o que? vagos si que ho sou si, s'està acumulant la feina i els lectors trobem a faltar aquells escrits tant macos que fan que fins i tot els anònims ens expliquin cosetes divertides.

Ànims a tots i força Ràcing.

arnau ha dit...

Bones familia!

Ahir tenia Master i no vaig poder venir a entrenar (Toni, suposo que si no hi era jo, us vau lliurar dels conos...).

El dissabte, crec que en general vam fer un mal partit; pocs sòlids en defensa, poques idees al mig del camp i espessos davant. Tot i així vam guanyar.

Aquesta setmana, per guanyar hi haurem de posar bastnat més. Com ha dit el Roger, s'ha de fer memoria i recordar el que ens van fer a la primera volta.

Salut i fins aviat!

ToNi_17 ha dit...

famili!!! ens i haurem de tornar a posar serios i fer les croniques una altra vegada, que la vaga de periodistes va acabar ahir, i les croniques es troben a faltar.
espavila rovi! jajaja, no, pero hauriam de repartiru aixo de les croniques, i que cadascu porti el seu granet d'arena. arnauet, jo tampoc vaig anar a entrenar, mes ven dit, no vaig poder.
coincideixo en que no vam estar a l'altura contra l'alcover, pero bueno, els tres punts son al sac, que era lo principal. i ara, a pel vimbodi, que toca VENDETTA!!

una abraçada a tots i Forza Racing!! de santander no, de rocafort.