dimecres, 17 de març del 2010

El San Salvador es va "passejar" a les Forques

Jornada 20 del grup 24 de 3ª regional

R.Rocafort: 0
San Salvador: 5

Alineació Racing: Moreno, Josep, Sergi, Arnau, Toni, Roger, Lluis, Miró, Carles, Alex i Omar.

Suplents: Navarro, Richard, Ramon, Iván i Viltró.


El partit es va disputar aquest passat diumenge amb l'acord per part dels dos equips i l'àrbritre, ja que una banda del terreny de joc encara estava "inundada" a causa de l'última nevada.

L'enfrontament va començar amb un racing molt seriós i posat en el partit, conscient del rival que tenía al davant; recordem que és el líder en solitari de la classificació per mèrits propis i pel gran joc i superioritat que exhibeix. Però era evident que aquest líder no es trobava a gust a les Forques a causa de les seves mides limitades i que li impedien fer el seu joc basat en el toc de pilota. El racing va saber treure profit del seu factor camp i els mantenia a ratlla, inclús va gaudir d'un bon parell d'oportunitats. Però a falta de pocs instants de que s'acabés la primera part, el davanter visitant va transformar una falta directa de forma magistral. Cop dur pels homes de Rocafort, que veien com tot i "dominar" (almenys aquesta mitja part), se'n anaven perdent al vesidor.

La segona part comença amb un racing conscient de sortir igual de motivat i amb la intenció d'empatar el partit com més aviat millor, si no volia que el rival es creixés encara més. Però per mala fortuna no va ser així. Als 10' de la segona, una bona jugada trenada pels davanters visitants, va fer pujar el 0 a 2 al marcador. Ja era molt difícil aixecar el partit, i més quan sobre el minut 20, una altre falta directa va acabar al fons de la porteria local. A partir d'aquí els nervis ja es van apoderar dels jugador de la Conca, reflex d'això, el capità Sergi va acabar expulsat per doble amonestació. Semblava, però, que només hi haguessin targetes pels jugadors locals. Els dos últims gols del partit van venir de jugada i, altre cop i per tercera vegada, de falta, però aquest cop tirada de manera indirecta.

Aquest era el primer partit del "Tourmalet" que li espera al Racing, on aquest proper cap de setmana s'enfronta a domicili al Sta. Coloma de Queralt, que ocupa el segon lloc en la classificació.

18 comentaris:

Anònim ha dit...

només queda felicitar als jugadors que ho van donar tot davant un rival molt superior, tant en joc com en definició (almenys al partit de diumenge) i que demostra que està lider per alguna cosa.
Aquesta setmana a donar la cara a Santa Coloma que ademés de ser el 2n a la classificació és un derby.

Anònim ha dit...

MUY BUENAS, SOY JUGADOR DEL SANT SALVADOR, Y QUERÍA DAR LA ENHORABUENA POR EL BLOG.

GRACIAS POR LOS COMENTARIOS HACIA NUESTRO EQUIPO, Y SEGUIMOS PENSANDO QUE SOIS DE LOS EQUIPOS QUE MÁS NOS HAN GUSTADO DE LA LIGA.

ESPERO QUE LE GANEIS AL SANTA COLOMA EN EL DERBY, Y QUE SIGAIS CON ESTE ESTILO DE JUEGO PQ SE PUEDE GANAR O PERDER PERO LA FORMA DE JUGAR DICE MUCHO DE UN EQUIPO. PREFIERO JUGAR ASÍ Y ESTAR A MITAD DE TABLA, QUE NO AL PATADON Y NO DEJAR JUGAR AL RIVAL Y ESTAR ARRIBA EN LA CLASIFICACIÓN.

Arnau_4 ha dit...

Aquesta setmana, sento molt dir pero no estic d'acord amb el títul de la crònica ni amb el 1r comentari "Anonim". Potser si nomès es mira el resultat es pot pensar que dic tonteries pero francament no crec que el St.Salvador es "passejes per Les Forques". La mitja part hauria d'haver quedat en empat i a partir d'aqui m'hauria agradat veure com hagues anat la 2na part. Es evident que son l'equip amb més bona plantilla i de sobres, pero el diumenge (esta clar que el terreny de joc ens afavoria pero no ens em de treure merits), vam fer un joc asfixiant i amb bones jugades d'atac (a la 1ra part, esta clar).
Penso que, resultat a part, els vam tenir bastants minuts contra les cordes i portant el partit al nostre terreny (no nomes per les dimensions del camp, sino per la nostra actitud). I sinó, nomès cal veure com van celebrar cadascún dels 5 gols que ens van marcar.

Si juguessim amb aquesta intensitat contra rivals més dèbils, "otro gallo cantaria".

Ens veiem el divendres a entreno.

Una abraçada!

Carrileé_j19 ha dit...

M'agrada la crítica Arnau, però el títol de la crònica el vaig escriure en base al resultat final està clar, que ni molt menys fa justícia amb la molt bona 1a part que vau fer.
D'altra banda, m'agrada i agraïr també el comentari del company de St. Salvador. Això és una bona senyal, perquè identifica l'estil del Racing, ja sigui pel joc que fa o intenta fer, o pel seu caràcter tan a dins com a fora del terreny de joc. Està clar que el futbol és un esport per gaudir-nei del qual se'n poden treure moltes amistats.
Només em queda dir que m'encanta veure que l'equip segueix amb aquesta actitud i ganes!!!

Forza Racing

ToNi_17 ha dit...

bona cronica... bona intervenció per part del senyor de sant salvador... gran replica la der killo... llastima com sempre del RESULTAT. El mes important es que no ens enfonsem ni abaixem els braços. sino u fem per nosaltres, a part de que ningú ens regalarà res, fem-ho per la gent que ens bé a veure i ens segueix i per els nostres companys. Ànims gent, i a plantar cara a Santa Coloma . forza Racing!!

Anònim ha dit...

Sta Coloma 5 - Racing 0

Anònim ha dit...

Sou un gran equip i sempre estaré agrait d'aver-ne format part.PD.Sou la pollaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.!!!
TOMI

Arnau ha dit...

Tomi, ets un crack!

AFICIO ha dit...

El diumenge vam disfrutar, i us FELICITO! un partidàs!!!!La primera part, els de Sant salvador no ho tenien gaire clar.
LLÀSTIMA, que a la 2na part, les coses es complkessin.
A sta Coloma, continueu així, iiiiiiiiiiiiii A GUANYAR!!!!!!!!!!!

Lluísfer ha dit...

Moltes gràcies afició per la vostra empenta, s'ha de reconèixer que vam jugar contra un equip ben moblat en totes les seves lineas i que no van primers per casualitat, els vam tindre controlats durant 40 minuts, però s'ha de reconèixer que en la resta del partit van ser clars dominadors.

Voldria dir també a tots els companys de l'equip, i anant jo per devant, que hi ha diverses fases del partit en que a causa d'anar protestant a l'àrbit, generalment sense treure'n cap profit, ens marxem del partit i tota la concentració queda disipada en factors que realment no ens haurien de preocupar. Vui dir amb això que "basta ya", que ens em de dedicar a jugar i a no complicar la vida a l'àrbit que en definitiva és el que mana.

Dit això només em queda per felicitar una vegada més al cronista, a tot l'equip de San Salvador i al Rocafort per haver jugat seriosament quasi el 50% del partit.

Ànims a tots i com sempre a intentar donar la cara contra el Santa Coloma i a veure si fem que aquest anònim tant simpàtic que ha fet aquest pronòstic tant modest no encerti.

Força Ràcing.

Anònim ha dit...

Hola, soy jugador de san salvador solo deciros que con la actitud que tuvisteis contra nosotros sois capaces de derrotar a cualquier rival, (tenéis que ganar en el derbi)SUERTE!!!!!!!!!!!!!!

Roger11 ha dit...

Als de Sant Salvador:
Suposo que ens donareu alguna prima, un pernilet ni que sigui :D Després de fer-nos tant la pilota, hem empatat 0-0 contra el Santa Coloma. Ara ja ho teniu millor!

Anònim ha dit...

OOOOOOLLLLEEEEE......

hola, soy tony jugador del san salvador como os comente en el post anterior con esa actitud podéis ganar a cualquiera, ahora os toca hacer bueno el empate ganando la semana que viene en casa animo chavales, y no dejéis escapar esa afición tan buena que tenéis.
Un jamón, no se pero que estáis invitado a la cena de fin de temporada seguro jejeje...

Roc Farré Andreu ha dit...

Bones de nou amics!

Felicitats per l'empat aconseguit a Santa Coloma! Nose si us i eu fixat, pero el Santa coloma, al seu camp no ha pedut cap partit i nomes n'ha empatat un altre (junt amb el nostre)!

Per tant, a seguir igual k es peden guanyar tots el partits!

PD: Akesta setmana ja tornarè a estar per aki a Rocafort....amb ganes de sentir de nou el sentiment Racinguiste! ;-)

Dons res, en veiem el divendres a entreno!!! Fins aviat!

Carrileé_j19 ha dit...

Toni la crònica jaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Anònim ha dit...

akest any si guanyarem a les forques,visca españa!

ToNi_17 ha dit...

la cronica esta de cami rovi. mare meva algun anonim.... pero bueno, almenys sap escriu-re, que ja es molt!!

Carrileé_j19 ha dit...

Sort que t'has posat com a anònim, perquè aquest comentari no té ni cap ni peus. Visca Catalunya!!!