dijous, 29 d’abril del 2010

Gran victòria aconseguida pel Rocafort al camp del Pla de Sta. Maria

Jornada 25 del grup 24 de 3ª regional

Pla Sta.Maria: 0
R.Rocafort: 2

Alineació R.Rocafort: Moreno (Òscar '45), Ramon (Alex '60), Sergi, Viltró (Rovira '45), Toni, Lluis, Arnau, Carles (Josep '70), Roger, Keita i Omar.

Després de l'ultima victòria aconseguida la setmana passada en l'últim partit de la temporada a les Forques (o també conegut com "Quesitos Stadium" per alguns) davant la Riba [8-1 Omar(4) Keita(3) Miró(1)], el Racing Rocafort es va desplaçar al Pla de Sta. Maria per disputar un partit ja considerat com a derbi intercomarcal.

L' equip local començava el partit amb tres juvenils en la seva alineació titular, en detriment d'alguns jugadors més habituals. Els dos equips es mostraven molt de respecte i no hi havia un clar dominador del joc. En aquest període només va gaudir de protagonisme la línia defensiva, ja que en la ofensiva poques oportunitats es van generar per part dels dos equips.

La segona part ja va ser més positiva, almenys pels homes dirigits per l'espontani i també jugador Rovira fins a ser substituït i fins que arribà el tècnic habitual. Era l'equip de la Conca el que intentava manar sobre el terreny de joc i les coses se li van posar de cara quan Keita supera el defensor i amb un bon remat de cap fa pujar el 0 a 1 al marcador.Es notava que els locals es començaven a posar nerviosos, reclamant qualsevol misèria a l'àrbitre i buscant les pessigolles del rival. Al final d'alguna cosa els va servir, ja que pocs minuts després d'aconseguir l'avantatge al marcador, Arnau "caça" al davanter local i es expulsat amb vermella directa. Es començaven a fregar les mans els del Pla que veien com les coses se'ls posaven a favor, menys el marcador. En una bona jugada d'Alex per la banda, aconsegueix treure una bona passada que Omar envia al fons de la xarxa amb un toc sutil. Els locals es quedaven glaçats, i assumien que no podrien guanyar l'últim partit al seu camp en superfície de terra. Anomenar també que a falta de pocs minuts, el capità Sergi va ser expulsat per doble amonestació, fet que no va influïr en el marcador final de 0 a 2.

Merescuda victòria pels de Rocafort, que sense volguer-ho ni buscar-ho, encara tenen opció a ocupar el 5è lloc de la classificació, mirant a alguns pel "retrovisor". Per aconseguir-ho, hauràn de guanyar en l'últim partit de lliga al Creixell al seu domicili, equip reforçat i que últimament gaudeix d'una bona ratxa.

29 comentaris:

Carrileé_j19 ha dit...

Aqui la teniu senyors!!!Ja ho diuen que més val tard que mai!!!jajaja

Anònim ha dit...

Gràcies rovira per aquesta exel·lent crònica.Després d'aconseguir assegurar la UEFA avere si podem aconseguir la 5a plaça.Apa molta sort i avere si l'any que ve aconseguim arrivar a la zona champions!!!Visca el Ràcing!!

AFICIO ha dit...

Al Racing teniu de tot i bo!
Personal ke serveix per tot! Cronistes, entrenadors, marcadors de camp...!!!
Ademés d'EXCEL-LENTS FUTBOLISTES!
Venga nois! acabar la temporada am una victoria i VISCA EL RACING!!!!

Arnau_4 ha dit...

Rovira, cada vegada ets més sutil. M'han agradat molt comentaris com el del retrovisor, el "Quesitos estadium"... d'això s'en diu quedar-se amb el personal amb educació... QUE N'APRENGUIN!

Per cert, no sabia que era caçador jo. Tot i que si mai "caço" alguna bestia com la del dissabte passat al camp de futbol, no me la emporto a casa ni cobrant!

Ens veiem avui a entreno, tot i que el "caçador" està sancionat per l'ultim partit.

Anònim ha dit...

GRACIAS CREIXELL!! I APRENDER A GANAR AL LIDER EN SU CASA...

Anònim ha dit...

Un ressentit del Vila-rodona tomba per aquí al blog :D

Anònim ha dit...

ki es quest anònim tan aixerit?`
trobo que si que està ressentit no?
ves de vila-rodona que vols esperar....

Anònim ha dit...

Espavilat, a nosaltres ens agrada més guanyar als 3rs a casa nostra amb un golàs al final del partit sense que tinguin opcions de reacció i demostrar que si volguessim els passariem "de calle". He dit.

Carrileé_j19 ha dit...

Aquest anònim no sap que el primer puja directe, que el segon promociona i que el tercer es menja els mocs¿?doncs gràcies de què¿?jajaja M'agrada perquè cada cop hi ha més curiosos....

Anònim ha dit...

Aquests del rocafort... sempre fent amics!! (vila-rodona, Sarral, el Pla...) potser s'haurien de mirar una mica més ells mateixos i no mirar tant als demés. Mirar pel rerovisor diu...

Carrileé_j19 ha dit...

Retrovisor és la paraula, i no és una expressió que s'hagi inventat el cronista ni res d'això, em sembla recordar haver-ho llegit pel facebook.
D'altra banda ja ho fem això de fixar-nos amb nosaltres mateixos, i molt, perquè tot el que estigui fora de l'equip, el rival contra el qui juguem,...no ens importa ni ens afecta per res. Ens dediquem a jugar i punt.

c ha dit...

PD: Toni fes la última crònica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Això del retrovisor ho posaven els del pla quan fardaven d'anar davant nostre, però s'ha vist que, com cada any, som millors. Només ens han guanyat un partit dels 8 jugats fins ara. I perquè va aparèixer la Verge Maria.

Pepako ha dit...

iep nois! enhorabona per la temporada que s'ha acabat! ara toca pensar ja en la seguent i intentar que sigui millor en tots els aspectes, encara que en l'aspecte humà se que el Ràcing mai podra superarse!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

De veritat enhorabona, pq per a un equip com vosaltres, quedar 6ens a més de 20 punts del campió és tot un exit. Podreu mirar pel retrovisor equips tan potents com Vimbodí, Creixell B i fins i tot Vilabella...

També coincideixo amb que el factor humà és el vostre punt fort, i mai podrà superar-se...

Cristiano Ronaldo ha dit...

Anònim ets un reprimit mental. A part de no saber jugar a futbol segur que no tens amics, per això et fot tant el tema del "factor humà". Pq la veritat es que si, hi ha molt bon rotllo. Saps? La gent quan te bons companys i amics dins del camp de futbol es sent arropada i t'asseguro que es una bona sensació. Hi ha llibres que parlen de l'amistat i coses d'aquestes, pero no et desanimis, amb les noves tecnologies tens moltes opcions per coneixer gent, sempre et quedaran els xats. I sobre apendre a jugar a futol, sento molt dir-to pero si ja ets grandet per tenir aquests tipus de complexes, segur que tb ho seràs per apendre a jugar bé. De totes formes, t'invitem a venir a algun entrenament que tenim les portes obertes a tothom, inclusive a ineptes com tu. Salutacions campió.

Simao Sabrosa ha dit...

Vete al teatro, anonimo vete al teatro....

Hugo Viana ha dit...

Anonim, jo vull ser amic teu.

rocafortcomelformatge ha dit...

Les veritats ofenen.... i de quina manera!!

Roger11 ha dit...

Pau i amor... i el Plus para el salón!

Pepako ha dit...

us enrecordeu del xandall de "la roja" que portava el tommy als entrenos?
vaaaa que queda poc per el mundial!!!
tommy selección!!!!!

Anònim ha dit...

el tomy tendria que ser el mister seria como mourinho

Pepako ha dit...

anònim, el tommy té més classe que Mourinho! ja li agradaria al Mou tenir la meitat de classe i educació del tommy!
això si, futbolisticament están igualats!

Roger11 ha dit...

Ens estan envaint el blog... :C

Carrileé_j19 ha dit...

Això d'aquests comentaris en xinès i que l'únic que s'entengui sigui sex i gay m'està començant a preocupar jeje

Anònim ha dit...

k kullons passa en akest blok?¿nomes falta aixo xinus i ame ames maricons!!!
mere meva aixo ja no es el k era...

Anònim ha dit...

Diuen que tenim un bloc impressionant... i que ens fem fans del seu blog de poesia
ai, ai, ai...

Anònim ha dit...

Què tens contra els maricons, si vosaltres en teniu un munt?