dilluns, 27 de setembre del 2010

Clara derrota del Racing Rocafort en el primer derbi de la temporada

Jornada 3 del grup 25 de 3ª regional

E.C. Sarral: 4
Racing Rocafort: 1

Alineació R.Rocafort: Oscar (Moreno '45), Carles (Josep '70), Omar, Sergi, Toni, Bori, Roger, Valls (Arnauet '60), Alex, Roc i Rovira.


Tot i no portar més de dos partits del campionat, el derbi comarcal no es va fer esperar. Va ser a la tercera jornada, on el Racing Rocafort visitava al Sarral al seu domicili. Amb un molt bon ambient i afluència de públic, l'esfèrica començava a rodar a les 17:30 d'aquest ja passat diumenge.

Començava el partit amb un Racing ben posicionat sobre el terreny de joc i amb ganes de plantar cara. Va començar apretant a la defensa rival, i aquesta es treia les pilotes com podia. Gràcies a això el Racing gaudia del "control" de la pilota i podia arribar més a l'àrea rival. En una falta a favor centrada a l'àrea del Sarral quan el rellotje només marcava 5 minuts, Alex va aconseguir enviar la pilota al fons de la xarxa. Amb un gol tan matiner, el Racing estava crescut i el Sarral més aviat nerviós. O això semblava. Abusava del joc directe, fet que poc a poc anava estancant l'equip del Racing al seu propi camp. En una bona passada interior a l'àrea visitant, el davanter Patu aconsegueix empatar el partit amb un xut sol davant del porter. Tot i el resultat igualat i el temps restant, l'equip de Rocafort semblava que s'ho veiés a venir. Va entrar en el joc de l'equip local, abusant de les pilotes llargues, fet que no els hi generava gaires ocasions de gol. En canvi el Sarral va tenir la seva recompensa en una jugada fortuïta i plena de rebots a l'àrea rocafortina quan Patu, altre cop, feia pujar l'avantatge al marcador. Cop molt dur per els de Rocafort que ja començaven a abaixar el cap, i encara més quan pocs minuts després en una pilota penjada a l'àrea i un mal refús de cap, el defensa va enviar la pilota al fons de la seva porteria.

Així s'arribava al descans del matx, el qual ja començava a tenir color blaugrana, però que el Racing no estava disposat a donar per perdut, i menys agafant d'exemple l'actitud mostrada pels companys del Baix Gaià en la jornada anterior. L'actitud hi va ser, almenys fins el golàs de centrada-xut de Patu. Ja amb el 4 a 1 al marcador, els homes de Calavera van abaixar els braços completament conscients de la situació "quasi" irreversible. Es van dedicar a acabar el partit com fós, defensant encara alguna que altra oportunitat dels locals, i tot i tenir alguna ocasió pròpia per maquillar el resultat. No va ser així i el derbi es va acabar decidint, una vegada més, per als veïns de Sarral.

La temporada només ha fet que començar, i aquest és un resultat més d'un partit "més". La setmana vinent el Racing Rocafort rebrà al Municipal de les Forques al Perafort, equip contra el que aquest conjunt encara no s'ha enfrontat mai.

19 comentaris:

Anònim ha dit...

Company, avui t'he de dir que crec que hem vist partits diferents... 1.-el gol va ser al minut 1 de partit, en la primera jugada. 2.-no hi va haver gol en propia porta, la pilota la va rematar fortuitament un jugador del sarral, l'alberto. 3.-no vam intentar triangular ni una sola vegada. Ens hem de saber mirar objectivament per millorar...

Lluísfer ha dit...

Magnifica crònica, una vegada més s'ha redactat amb objectivitat, felicitats novament. Respecte a les correccions anteriors, no crec que tinguin la menor importància, ni el minut exacte en que es fa un gol, ni si és en propia o no, etc... es tracta de resumir un partit de manera imparcial i crec que està més que aconseguit.

En quan al partit, crec que el Rocafort va anar de més a menys, clarament influenciats pel marcador i vaig veure un Sarral molt ben plantat en el camp i aprofitant molt bé les ocasions de les que va disposar ( en algunes ajudats per la defensa i en altres aprofitant la mala fortuna del porter).

Crec que hem de ser concients del que tenim i del que som, s'han perdut tres punts que a priori ja eran complicats per les condicions del contrari, i res més, diumenge tenim un altre partit al que hem de fer front i a continuar puntuant.

Molts ànims a tots, i guanyant o perdent, el que hem de continuar sent sempre, és una colla d'amics que practiquen un esport i que s'ho passen molt bé jugant.

Una abraçada a tots.

Anònim ha dit...

Potser es que sóc l'unic que veig que amb aquest equip no anem enlloc?? salut i ànims...

Carrileé_j19 ha dit...

En primer lloc contestar al 1r anònim: el que ha fet la crònica va jugar tot el partit, sense el cronòmetre a la mà, i intentant recordar a l'hora d'escriure la pel·lícula del partit. El 3r gol em va semblar veure clarament que era el nostre defensa el que introduïa la pilota a la xarxa.

En 2n lloc, merci Lluís, novament.

I en 3r i últim contestar a l'altre anònim que ha escrit. Com pots fer aquesta pregunta tan vulgar i recriminadora, i acabar la frase dient "salut i ànims"¿?O estàs a totes amb el grup o no hi estàs.

Anònim ha dit...

Sóc el del primer comentari i no volia ofendre a ningú, però si volia deixar clar que no va anar així.
Segons s'extreu de la crònica vam estar presionant la defensa local i dominant al sarral durant 5 minuts. Per això crec que es important senyalar que el gol es va produir a la primera jugada de partit, gairebé just després de la sacada inicial. No ens enganyem a nosaltres mateixos.

Lluísfer ha dit...

Repeteixo, crec que manquen de importància les minucioses observacions que planteges "anònim", i per altra banda si veritablement d'una manera o altre formes part d'aquest grup, t'agraïria que fosis més concret i específic en les teves opinions, i sobretot que les teves crítiques fossin constructives per poguer millorar.

Per cert, no se ni qui ets, ni quin és el teu objectiu per aquest equip, dius que no arribarem enlloc, però t'has plantejat que el que menys necessitem són ajudes com les teves, crec que sabem ser autocrítics i no necessitem comentaris gratuits com el teu, sento no poguer dir-t'ho amb nom propi, però vui pensar que no pertanys ni a l'equip, ni a l'afició que fins ara he conegut del Racing.

De totes maneres "anònim" tens tot el dret d'escriure el que vulguis en aquest blog, però si veritablement vols ajudar, fes-ho amb un altra tarannà. Gràcies.

Anònim ha dit...

lo de "no anem enlloc" ho ha dit un altre anònim. Jo només volia fer uns apunts a la crònica, pero veig que n'hi ha de susceptibles. La meva crítica em sembla de lo més constructiva. til.leta...

Lluísfer ha dit...

És el problema quan parles amb anònims, podrieu ser anònim 1, anònim 2 ....i així us podria diferenciar, però de til.leta no em cal, estic molt tranquil, de totes maneres ja m'explicaràs on està la constructivitat de la teva crítica, pq jo no la se veure.

Roc10 ha dit...

Felicitats de nou per la cronica Rovireta.....com es normal cadascú ho veu amb els seus ulls i de maneres diferents. Pero el k esta clar es k les ganes d'escriure la cronia ja son mes k suficients per donarte les gracies.

A, i una altra cosa Luis, Rovira i companyia, amb akets anonims (k ja fan una mica de pudor...) lo millor k sels hi pot respondre es ignorant-los, ells sols es calmaran. De veritat deixemels k xarri i sigui feliç i sudem del xaval. (a mes, et dic jo k aket espaviladet no es del club...)

Salut i força per els proxims partits a casa!

Mauri ha dit...

Subscric plenament les paraules de l'azzurro de Milanello... en jornades com aquestes costa fer la crònica, ho sé per experiència pròpia... per tant: Felicitats Rovira! per la constància i el compromís.

Per altra banda, ara venen 2 partits a la bombonera de la Conca... a seguir amb la bona línia i a mirar endavant.

Per últim, si el Ràcing té un denominador comú, aquest és el de donar la cara pel club i la seva gent, francament, qualsevol comentari d'un anònim ja desconnecta amb aquesta filosofia i forma d'entendre els grups humans.

Molts ànims i a seguir endavant junts i a tope!!!

Anònim ha dit...

Primer de tot vull demanar perdó per haver ferit tantes sensibilitats, i en segon lloc vull dir que som els millors i que hem de seguir així. L'altre dia vam fer un partidàs i només la mala sort ens va privar de la victòria. Jo crec que si seguim així no em de tenir cap problema per pujar de categoria. Som el racing collons!! i som els millors de tot lo món!!! forza racing! que n'aprenguin!!

Lluísfer ha dit...

No cal tanta ironia.

ToNi_17 ha dit...

mare meva.... mare meva.... jo flipo amb la ignorancia d'algun personatge que es te que amagar darrere d'un anonim... francament, i aixi de clar, l'unic que se de tu es que ets un GILIPOLLES amb totes les lletres. sino tens feina buscaten home, i deixa estar a l'altra gent i que facin el que vulguin. Sino, dona la cara i no t'amaguis, que aixo te un nom: cobard.
nosaltres de moment fem cas al roc que es lo millor que es pot fer. anonim = ignorancia. mentre s'amagin darrere d'un anonim s'han acabat aqui els meus comentaris respecte a ells.
i respecte al partit... poc a dir. no va ser el dia. pero tampoc vam fer molt per buscar-lo. no se, jo particularment vaig marxar molt frustrat. pero no queda mes que plantejar-nos lo que a dit el rovira seriosament. sarral... llorenç... perafort... un partit, 3 punts. i pit i amunt.
una abraçada companys!!
FORÇA RACING!!!

capi7 ha dit...

ei nois,moltes felicitats a tots pel partit de diumenge,k tot i el marcador no van ser tan superiors a nosaltres.ERIC continua axi m ls croniques i passa dls anonims, i tu anonim si ets del tant dl racing dona la cara (com fem tots) i no crearas tan mal rollo. forÇa racing i a guanyar diumenge!!!!

Arnau_4 ha dit...

Familia, com us vaig dir ahir a l'entreno aquesta setmana m'he conectat molt poc i no havia pogut entrar al blog.

Sincerament, ja no parlaré del partit del Sarral pq ja es aigua passada. Sobre el tema del anònim, dues opcions:

1. Si és del "nostre" grup... demostra que serà algú (penso que serà l'únic) que no es sent representat amb la filosofia d'aquest grup (esforç, sacrifici, companyerisme... i a partir d'aqui, resultats, NO A LA INVERSA)i/o te algún tipus de discrepancia/complexe que no s'atreveix a explicar-nos quan estem entrenant (ho entenc, l'equip es mostra en tot moment unit... suposo que deu ser difícil mostrar discrepancies i/o fer crítiques que nomès tu veus, no pateixis).

2. Si és de fora del grup: Això mostrarira l'importancia que li donen alguns a el nostre equip. Ens em de sentir orgullosos d'això. Amès, si és així, valorem el temps que perd i els comentaris irònics/bromistes que deixa el blog. Ell aconsegueix que amb la resposta de cadascún de nosaltres als seus comentaris demostrem indirectament que anem tots a una.

VISCA ANÒNIM!

Salut i força Ràcing.

Fins demà, familia!

Anònim ha dit...

L'única realitat es que jo no he insultat a ningú, tot ha començat per una crítica constructiva a una crònica amb dades incorrectes. Us definiu solets... Forza racing! M'entristex gent així... PD. no penso que sigui bona idea posar el meu nom vistos els comentaris plens d'odi, violencia i rabia que escribiu. Sento que correria perill real de que em pases alguna desgràcia.

Lluísfer ha dit...

Crec que m'he referit a tú amb respecte i que en cap moment t'he insultat, no és bo generalitzar, insisteixo en que hauries de ser més concret.

Per altra banda, no siguis tant dràstic, aquí ningú és violent, no utilitzis tanta demagògia perquè no cal, la gent s'expresa i reb respostes més o menys afortunades, però mai amb ànims violents o de ràbia.
Felicitats equip per la victoria.

Pepako ha dit...

collons, feia temps que no entrava a aquest blog i veig que hi segueix havent els mateixos capullins de sempre (si, jo si que insulto, perque un paio que entra a un blog i no dona la cara es un capullo)
us he de dir que ahir us vaig veure força bé, garra rocafort a tope! m'encanta!
seguieu així companys, i tu rovira també enhorabona per fer que el blog segueixi actiu! ets un crack!!!
a tope nois!!!

P.D: si algú ha de dir algo mes, estaria bé que poses el seu nom

Anònim ha dit...

Repeteixo, crec que posar el meu nom mirant algun dels vostres comentaris plens de rabia i violencia seria perillós. Obviament no sou tots iguals, no es tracta de generalitzar. Jo Pepako, no t'insultaré... tinc bastant més nivell. Bon partit diumenge!!