diumenge, 31 d’octubre del 2010

Amarga derrota del Racing Rocafort al camp de la Bisbal

Jornada 8 del grup 25 de 3ª regional

Joventut Bisbalenca: 4
Racing Rocafort: 1

Alineació R.Rocafort: Oscar, Toni (Josep '70), Arnau, Sergi, Rovira, Lluis, Valls (Forel '60), Roc, Omar, Carles i Alex.


Se'n diu amarga a la derrota del Racing Rocafort contra la Joventut Bisbalenca, rival directe en la classificació, perquè el conjunt afrontava el partit amb moltes ganes i il·lusió però es va trobar amb un rival que des del primer moment es veia que no els hi posaria les coses fàcils.

Amb un sistema de joc "diferent" respecte a altres partits, el Racing es plantava al camp amb la idea de tapar els espais i dificultar l'atac del rival. Tot i així i a pocs minuts del xiulet inicial, Alex va gaudir d'una molt bona ocasió al rematar de cap una falta penjada a l'àrea i que el porter va parar amb una gran estirada. A partir d'aquí, els locals es van començar a "posar les piles" i a fer-se amb el control de la pilota i amb un bon toc, començar a donar els primers avisos de perill. En una bona jugada de banda, l'extrem treu una bona centrada que el davanter remata de cap lliure de marca al fons de la xarxa. El Racing no estava disposat a renunciar a res, però tot i estar una mica encallat en el seu joc anava generant oportunitas en pilotes llargues, penjades a l'àrea o mal refusades per la defensa. En canvi eren els locals els que posaven el toc i la circulació de la pilota, i amb bones arribades per les bandes. En una nova centrada, un mal refús de la defensa rocafortina, la van aprofitar per rematar a boca de canó i fer pujar l'avantatge en 2 a 0. Tot i així el Racing no va canviar d'actitud i seguia apretant per aixecar el partit. En una falta aconseguida aprop de l'àrea local, el capità Sergi, amb els seus ja coneguts llançaments de murri, reduïa a un la diferència en el marcador.

Així s'arribava al descans i començava la segona part, amb les mateixes ganes i il·lusió de remontar el partit. Però això es va truncar en pocs minuts, ja que l'àrbritre va xiular un penal més que dubtós a favor dels locals, que posaven el marcador en 3 a 1. Ho tenien difícil els de Rocafort ja, i més quan pocs minuts després, en una bona escapada del davanter local, posava el 4 a 1 amb una gran vaselina. El partit ja estava quasi sentenciat, i el Racing tot i gaudir de bones oportunitats, com també una de clara per part dels locals fins al final del partit, tampoc va estar encertat de cara a porteria.

Tot i marxar amb aquest regust amarg de poder haver fet alguna cosa més en un partit que es va trencar per una mala decisió, s'ha de mirar endavant i pensar només en el proper rival, la Pobla de Montornès, la qual visita les Forques per primera vegada aquest proper diumenge.

11 comentaris:

AFICIO ha dit...

Nois, les coses van com van, i pel kes veu, a vegades, per una serie de circunstancies, és dificil conseguir la victòria.
Però ja sabeu, l'afició sempre amb vosaltres!
Anims!!!!!!
i diumenge sortirà tot perfecte.
ENDAVANT RACING!!!!!!!!!!!

Carrileé_j19 ha dit...

Sort d'aquesta afició que tenim que val un IMPERI!!!I a vosaltres companys que no paxa res!!!Que aquest cap de setmana un altre, i a deixar-se la pell al camp!!!

Molts ànims a tots!!!

Forza Racing

Arnau_4 ha dit...

Equip, despres del que considero un partit gris del Ràcing, el diumenge que ve em de fer valer el "factor camp" i demostrar que a casa no tenim ensopegades.

Ànims Ràcing i fins divendres!

Bori ha dit...

on juga el racing aquest cap de setmana?? No hace falta decir nada más... (victoria segura) a tope xD

Lluísfer ha dit...

Companys, estic amb vosaltres, el diumenge si ens deixem la pell com sabem fer-ho, els tres punts es quedaran a casa.

Bori com va tot? Com va la recuperació?

Ànims companys i fins divendres.

Una vegada més, gràcies afició.

Bori ha dit...

ei lluis pos espero que estigui ia en la fase final, divendres acabo rehabilitació, i ha falta dl q digui al metge suposo que començar a correr q si no me kedaré rovellat jeje

Roger Ollé ha dit...

Rovi, com va quedar l'enquesta???

Carrileé_j19 ha dit...

L'enquesta va tenir uns resultats que van acabar en empat a 6. Molta poca participació envers les visites que té el blog, però ves que hi farem!!!

Bori ha dit...

quina enkesta?

Pepako ha dit...

Bori empanao! Comprate un amigo!

Bori ha dit...

No en vui més d'amics, ia en tinc prous xD