dijous, 18 de novembre del 2010

Empat del Ràcing al Morell

Jornada 10 del grup 25 de 3era regional

El Morell: 0
Ràcing Rocafort: 0

Alineació Ràcing Rocafort: David Moreno, Toni Garganté (min.60 Pep Ninot), Sergi Andreu, Ramon Oliveras (min. 75 Roger Miró), Joan Rovira, Pere Garcia ( min.45 Arnau Bori ), Arnau Farré, David Valls (min.70 Forel), Roc Farré, Alex (Min.20 Arnauet) i Omar Oliveras.


El Ràcing va aconseguir un valuós punt aquest passat dissabte al camp del Morell. Era el primer partit de la temporada que jugaven en gespa els jugadors de Josep Maria Calavera, i tot i la grandesa del camp (respecte al que ells han vingut jugant aquesta temporada) i la dificultat del rival, la veritat es que el Racing, tot i que l’empat final va ser just, podria haver aconseguit els tres punts.

La primera part va ser dominada per l’equip visitant, que va gaudir de tres grans oportunitats, però no van saber materialitzar-les en gol, i el Morell, molt ben col•locat en el camp va tenir també una gran oportunitat. Cal lamentar però, la lesió del davanter Alex, quan nomès es portaven 20 minuts de joc.; fet que va influir una mica més en la sequera golejadora que està tenint l’equip rocafortí ultimament.

La segona part, fruit del cansament, va ser més espessa. Molt de joc en mig del camp i sense un dominador clar de l’esfèric.
Aquest cap de setmana, el lider de la categoria, el Torredembarra, visita el Municipal de les Forques. Una prova de foc més per al nostre equip, que té l’oportunitat de demostrar perque el seu camp és un fortí. ANIMS RACING!

5 comentaris:

Bori ha dit...

nga xavals aket diumenge a tope! espartanos cual es nuestro oficio!? auuuu auuuu auuuu xD

AFICIO ha dit...

Ja trobavem a faltar la crònica!
Molt bé!
I el proxim diumenge, uf...
semble dificil,
miran els resultats, Torredembarra nomes ha perdut un partit, a l'Arboç,
A vosaltres ja us toca demostrar el ke tots sabem, però a vegades no es nota prou,
KE SOU ELS MILLORS!!!!!!
A guanyar nois!!!!!

Arnau-4 ha dit...

Nois, serà complicat pero segur que aquest diumenge tornarem a guanyar a les Forques.

A tope Ràcing!

Lluísfer ha dit...

Serà difícil, però no dubteu que el Racing donarà la cara com sempre, i perquè no, la sorpresa de la jornada.

Ànims equip, treballant al camp no hi ha res imposible.

Anònim ha dit...

alli vamos!!