dimarts, 11 de gener del 2011

Any nou, nova derrota

Jornada 16 del grup 25 de 3ª regional

Cusa La Granja: 4
R. Rocafort: 1

Alineació R.Rocafort: Oscar, Forel (Josep '70), Lluís, Pere (Viltró '75), Rovira, Gabi, Bori, Valls, Carles (Moreno '65), Alex i Roc.


Primer partit de l'any i nova derrota encaixada per l'equip de Rocafort de Queralt contra el que era, el cuer de la classificació. El partit va començar amb un clar domini visitant. Era el racing el que intentava jugar la pilota des de la línia defensiva i trenar bones jugades, mentre els locals esperaven tancats al darrere per sortir a la contra. Van gaudir de bones oportunitats fins aleshores, la més clara un xut de Rovira aprofitant que Gabi va sacar ràpidament una falta. Era clar el domini dels de Rocafort, però també era clar que havien de marcar com més aviat millor si no volien tenir sorpreses. Doncs pocs minuts després va venir la primera, quan Gabi regala la pilota al davanter i aquest ho aprofita per escapar-se del defensa i fer pujar l'1 a 0 al marcador. De moment el racing no es va posar nerviós i intentava empatar el partit. Van aconseguir un penal a favor, però no va pujar al marcador perquè el porter va aturar el llançament de Roc. Instants després, una falta directa transformada a la frontal a favor dels locals suposava que l'avantatge augmentés 2 a 0.

Començava la segona part amb un racing conscient de que s'havia de tranquilitzar i pas a pas, anar pel primer gol. Fins aquí bé, quan sobre els 5' Roc va transformar una jugada embolicada dins l'àrea local. A partir d'aquí, l'equip se'n va anar a menys i anava perdent capacitat de reacció. En un córner a favor de La Granja, el central sol de marcatje, fa pujar el tercer al marcador amb un bon remat de cap. A partir d'aquí, els de la Conca es van llançar a l'atac i ja ho intentaven de totes totes, però ni dos remats al pal ni altres arribades van servir per reduïr la diferència. En canvi els locals, van "matar" el partit en una pilota solta després d'una mala sortida i entesa del porter amb la defensa.

El marcador definitiu: 4 a 1. Les sensacions: amargues, com ja fa una sèrie de partits. No és el cas que l'equip ofereixi una mala imatge, ni que els jugadors no s'esforçin tan com puguin però s'ha entrat en una dinàmica molt negativa, ja sigui pels mals resultat encaixats últimament, per la poca efectivitat davant porteria o per la fragilitat defensiva. A veure si reaccionen ja d'una vegada i es treuen l'espina la setmana que vé a les Forques contra l'Arboç. Molts ànims i molta sort!!!

11 comentaris:

Anònim ha dit...

creo que lo mas positivo y ha destacar del partido fue la gran deportividad entre los dos equipos ya que fueron ha intentar jugar al futbol y no dar patadas ( poco frecuente en esta categoria). Resaltar la gran actuacion del portero del cusa la granja, con paradas de merito. suerte a los dos equipos en lo que queda de campeonato.
Un saludo

Carrileé_j19 ha dit...

Merci pel comentari anònim (em pensava que no ho diria mai això jeje). I a vosaltres companys, dir-vos que hem de ser conscients de que no fem les coses tan malament per encaixar aquests resultats, però són aquests els que demostren que tampoc les fem del tot bé. Tot i així, la pinya segueix i el grup segueix sent de P.M.!!! Que cadescú fagi autocrítica i es començi a motivar pel proper partit.

Molts ànims a tots!!!

Forza Racing

Anònim ha dit...

Va.. q segur q em trobaveu mlt a faltar!! jejejej

Bon any!! ;)

(i no us passeu amb l'autocrítica home.. q sinó ens treieu la feina als anònims i ja hi ha prou atur!)

AFICIO ha dit...

ANIMS NOIS!
SEmpre al vostre costat!
ENDAVANT RACING!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Carrileé_j19 ha dit...

Moltes gràcies afició!!!Encara que últimament només us donem que disgustos, s'agraeix que tot i així continueu estant al nostre costat i donant-nos els vostres ànims partit rere partit. Gràcies!!!

Anònim ha dit...

El que heu de fer es apretar colla de dropos!! els que venim al camp ens agrada que deixeu el nom del poble ben amunt. Ultimament feu molta pena.

*Afició* ha dit...

Ànims nois!! no us volem veure més amb les cares negatives quan entreu al vestuari després de partits així. Amb dos cull...s i amunt nois! No us desanimeu! Aquesta dinàmica negativa l'heu de canviar!

Força Ràcing!

Anònim ha dit...

Com us guanyi l'arboç aquesta setmana n'hi ha per plegar...

Anònim ha dit...

Que ningú ho dubti: contra l'Arboç perdran.. i tiraran avall avall avall a la classificació! ;)

AFICIO ha dit...

Trankils! i a GUANYAR NOIS!!!!!!!!!!!!!
I tots sabem, ke més amunt o mes avall, com aket RACING, cap!

Anònim ha dit...

que us passa nens!! som-hi!!