dijous, 10 de febrer del 2011

El derbi comarcal es va decantar clarament a favor del Sarral

Jornada 20 del grup 25 de 3ª regional

R.Rocafort: 1
E.C Sarral: 4

Alineació R.Rocafort: Moreno, Josep, Arnau, Sergi, Toni, Lluis, Pere (Rovira '75), Gabi, Arnauet (Valls '45), Roc i Forel.


Gran ambient el viscut aquest passat diumenge al Municipal de les Forques. El magnífic temps i la gran afluència de públic van ser-hi presents, i s'esperava la disputa del derbi comarcal més contrastat fins ara; el Sarral es presentava com a primer classificat i amb una ratxa de victòries considerable. Per altra banda el Rocafort, encara no havia aconseguit ni puntuar en aquesta segona volta.

El partit va començar com molts altres. El rival, en aquest cas el Sarral, va sortir endollat des del primer minut, i no es va fer esperar a l'hora d'amenaçar la porteria rocafortina. En canvi el Racing estava adormit i poc posat en el partit. Sobre els 5 minuts, Patu recull un mal rebuig del defensa per centrar una pilota que Juank va rematar entre els dos centrals. Els visitants ja s'havien posat per davant en el marcador i el racing, en cap moment, va oferir la capacitat de reacció que s'esperava, ja que es pot dir que quasi bé ni va arribar a la porteria contrària. En canvi el Sarral avisava, i sobre les acaballes de la primera part Patu, aprofitant una bona passada a l'interior de l'àrea, va posar el momentani 0 a 2 al marcador.

Ja a la segona part, els locals van començar a reaccionar i a guanyar terreny al rival. En una falta a favor penjada a l'àrea, Arnau amb un gran remat de cap d'esquenes a la porteria, reduïa la diferència en el marcador. El Racing estava llançat i va tornar a avisar pocs minuts després, quan Gabi va estavellar la pilota al travesser amb un obús des de la frontal de l'àrea. El mateix jugador, instants després, va tornar a enviar la pilota al pal en un gran llançament de falta. Tenien a tocar l'empat, però com he dit al principi (com passa en molts partits), el Sarral va matar el partit mitjançant Juank, que va aprofitar per posar el 3 a 1 després de rebre una falta sacada ràpidament. Minuts després, el Rocafort va acabar tocat i enfonsat quan en una sacada de banda a afavor del Sarral, el propi central envia la pilota al fons de porteria amb un mal rebuig de cap.

I així concluïa el derbi, amb un resultat final de 1 a 4. La propera setmana el Racing visita el Perafort, equip que disputa els partits al camp de San Salvador. Esperem que l'equip pugui fer un altre bon partit com fins ara, però que la sort que el va acompanyar a l'inici de temporada i que ara sembla que l'hagi abandonat, es torni a posar del seu costat i puguin aconseguir els tres punts d'una vegada!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

ja vau fer prou...

Roger Ollé ha dit...

Nois, no us desanimeu, que hi ha qualitat de sobra per tirar-ho endavant.

Anònim ha dit...

gracias afición gracias jajaja