dimecres, 2 de febrer del 2011

El Racing va tornar a fer un partit digne però no treu cap punt contra el Baix Gaià

Jornada 19 del grup 25 de 3ª regional

Baix Gaià: 3
R.Rocafort: 2

Alineació R.Rocafort: Oscar (Arnauet '55), Josep, Forel, Sergi, Toni, Arnau, Gabi, Rovira, Valls, Carles i Roc.


El Racing Rocafort va visitar aquest passat diumenge al Baix Gaià, equip que disputa els partits en el remodelat camp del Catllar. Atès a les numeroses baixes, van imposar al entrenador Josep Mª Calavera el haver de fer una alineació segons les circumstàncies, i l'equip tenia la consigna de almenys disfrutar del partit i si podia puntuar, doncs millor encara.

El partit va començar i no hi havia un clar dominador, però tot i això les ocasions es succeïen pels dos equips. Potser eren els locals els que pressionaven més la sortida de pilota en la línia defensiva, ja que els de Rocafort preferien esperar més en el seu terreny i intentar sortir a la contra. En una d'elles, Carles va aprofitar una bona passada a l'interior de l'àrea per batre al porter amb un bon xut col·locat. Però com ja es vé repetint en molts partits, l'alegria va durar poc, i el davanter local va aprofitar una gran passada entre els centrals per empatar el partit. El racing no volia renunciar a res, i pocs minuts després, Rovira va aprofitar l'error del defensa per tornar a donar l'avantatge al seu equip. Els del Baix Gaià semblaven estar nerviosos i descol·locats, i Roc va tenir una gran oportunitat davant el porter la qual va sortir fora llepant el travesser. Però com he dit al començament, les ocasions eren contínues per part dels dos conjunts i s'arribava amb facilitat a la porteria contrària. En una arribada local, el davanter va batre al porter amb un bon xut creuat a l'inici de l'area, i suposava l'empat en el marcador. El racing es maleïa de no haver matat el partit, i més quan a les acaballes de la primera part, els del Baix Gaià deixaven el marcador definitu en 3 a 2 gràcies a una gran vaselina.

Ja en la segona part, el porter Oscar, el qual es va lesionar en la jugada del tercer gol local, va haver de ser substituït per un jugador de camp, a falta d'un porter suplent. El capità Sergi va ocupar el seu lloc a la porteria. Durant aquest període, si hi va haver algun dominador va ser el Rocafort. Dels locals es pot dir que quasi ni van arribar a la porteria racinguista, però per altra banda, el racing tampoc va estar gaire fi a la hora de transformar en gol les ocasions que va tenir.

La setmana vinent, el Racing rep a les Forques al líder provisional del campionat, el Sarral. Un conjunt si juga molt en aquest partit. L'altre només el fet de superar algun que altre fet anecdòtic. A veure si els de Rocafort segueixen amb el seu rol de plantar cara als de dalt, ni que sigui almenys, per donar més emoció a la part alta de la classificació.

4 comentaris:

AFICIO ha dit...

Gracies cronista! ens agrada saber com ha anat.

ENDAVANT RACING!!!!!!!!!!!!
Feu bons partits, però no acaba de sortir. JA SORTIRÂ!
ANIMS NOIS!!!!!!!!!!!!

Aficionat ha dit...

Vam fer un bon derbi, pero actualment ells son superiors.

Anònim ha dit...

y la crònica d'aquesta setmana? els que seguim el blog ens sabria greu que s'abandonés aquest blog. Gràcies i no defalliu!!

Carrileé_j19 ha dit...

No patiu seguidors del blog!!!!Que més tard o més d'hora sempre s'acaba penjant la crònica!!!S'agraeixen aquests tipus de comentaris, ja que últimament això està bastant "mort", ja sigui pels resultats o perquè la gent n'està cansada. Tot i això, ho seguirem tirant endavant!!!

Forza Racing