dimarts, 15 de febrer del 2011

Per fi, còmoda victòria del Racing contra el Perafort

Jornada 21 del grup 25 de 3ª regional

Perafort: 0
R.Rocafort: 4

Alineació R.Rocafort: Moreno, Toni, Arnau, Sergi, Pere, Lluis, Gabi, Arnauet, Rovira (Josep '75), Roc (Forel '70) i Carles (Iracli '55).


Aquest passat diumenge, el Racing va visitar al Perafort, per disputar el partit de lliga al camp del San Salvador. A priori, i a més afegint la gran necessitat de puntuar de l'equip de J.M. Calavera, els tres punts se'ls havien d'endur cap a casa.

El Racing n'era conscient de la seva set de punts, i va sortir enxufadíssim des del primer segon de partit. Va avisar amb clares ocasions i el gol no tardaria en arribar. Sobre els 5 minuts, Gabi envia la pilota al fons de la xarxa després d'un gran remat de cap a centrada de Roc. Pocs minuts després, en un córner a favor, Lluís amb un altre gran remat de cap, feia pujar el 2 a 0 en el marcador. El domini visitant era evident, ja que es pot dir que l'equip local quasi no va arribar a la porteria defensada per Moreno. A partir d'aqui, un jugador del Perafort va perdre els nervis protestant a l'àrbritre i va ser expulsat. Fins al final de la primera part, el joc va ser molt travat a causa de les contínues parades per culpa de les faltes i altres contratemps.

Ja a la segona part, l'equip local semblava que volia començar a reaccionar, i va gaudir d' alguna arribada. Es pot dir que començaven a plantar cara i van avançar més les seves línies, i el Racing ho va saber aprofitar amb un gran contraatac, quan Toni des de la banda, llença una centrada mil·limètrica al cap de Roc que fa pujar el 0 a 3 al marcador. A partir d'aquí i fins al final del partit, el Racing va afluixar i era més imprecís en el seu joc. Tot i així, va tenir la recompensa del quart gol quan el defensa local, en un mal rebuig, va introduïr la pilota a la seva porteria.

Ja els hi tocava puntuar als de la Conca. La setmana que vé, tenen un difícil desplaçament al sempre complicat camp del Vila-Rodona, recordem, equip dirigit per l'ex jugador-entrenador racinguista Tomas Arasil. Esperem veure un bon partit entre dos equips que ja no es juguen res en aquesta lliga però que mantenen una rivalitat esportiva que sempre garanteix un bon matx.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

marxareu de buit com l'any passat nanus,a sarral ya els i van fotre i a vosaltres =

Carrileé_j19 ha dit...

O potser marxarem ben plens com aquest any a casa nostra, mai se sap. Ja veurem però segur que serà un bon partit.

AFICIO ha dit...

Segur nois ke fareu unbon partit!
ENDAVANT RACING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

rivalitat esportiva?? jajajaj

dsd la derrota 5-1 al camp del vila-rodona, la 2a temporada de la vostra existència, kuan havieu guanyat tots els partits fins a la data.. akesta és la VOSTRA rivalitat esportiva. Us va coure tant q us preneu cada partit contra el Vila-rodona com si fos una final, cm si us hi anés la dignitat i lorgull (i x alguns sembla q la vida i tot..)

Xò sempre és bonic jugar partits d'akesta intensitat, o viure'ls x ki no pot jugar-los.

Com a mínim q el partit no es converteixi en un circ cm el "partit q vau marxar plens al vostre camp", i q el protagonisme el prengui algun equip/jugador pel futbol i no un àrbitre negat, president dun club d TGN q es fa passar per aficionat accidental!

Salut!

Carrileé_j19 ha dit...

Volia dir una sana rivalitat esportiva. I no et sentis, o no vulguis fer sentir el teu equip tan important, perque hi ha més rivals a la lliga a més de vosaltres. Ni que només pensessim amb els dos partits que juguem contra vosaltres!!!!jajaja Ah i gràcies per l'apunt anònim, vui dir de la derrota que ens va "coure tant", ja ni me'n recordava. En canvi tu te'n recordes de tots els detalls, debia ser molt important per a tu. No es pot viure del que es va fer, sino del que es fa. Però bueno, tant si jugues com si no, a disfrutar del partit!!!

Anònim ha dit...

esperaré encantat la teva pròxima crònica sr. carrileé. ;)

segur q és mlt objectiva, o com a mínim ho espero.

salut i sort pel q resta d temporada!

PD: "Ni que només pensessim amb els dos partits que juguem contra vosaltres!!!!jajaja" --> no+ no.. pq tb us motiva mlt el derbi amb el Sarralenc.. i algun partidet +.. xò avui heu demostrat q és un partit q us importa mlt (amb la intensitat amb q sha viscut, ningú diria q jugaven 11è contra 12è)

Anònim ha dit...

Que se acabe ya esta temporada de mierda!