dimarts, 25 d’octubre del 2011

El Racing aprèn a patir i a guanyar lluny de casa

Jornada 5 del grup 25 de 4ª catalana

Vila-Rodona: 1
R.Rocafort: 2

Alineació R.Rocafort: Calet, Carles (Josep '60), Arnau, Sergi, Dani, Roger, Lluís, David (Cata '70), Rovira, Roc i Alex (Arnauet '45).


Després d'una setmana de descans obligada pel calendari, el Racing es va desplaçar aquest passat dissabte al sempre complicat camp del Vila-Rodona. Es tornava a jugar lluny de casa, però aquest cop, l'equip no podia tornar amb les mans buides com en els últims dos desplaçaments.

Així que va començar el partit i en només dos minuts, el Vila-Rodona ja va aconseguir la primera falta al voltant de l'àrea. Per mala sort racinguista, Diego la va enviar al fons de la xarxa amb un bon llançament. Quedava molt de temps encara i la clau era no abaixar els braços si es volia capgirar el marcador. El Racing encara no havia tingut temps de fer ni de provar res, i a partir d'aquí ho va començar a intentar. Cap dels dos equips va generar gaires ocasions de gol tot i les anades i vingudes constants de la pilota d'un camp a l'altre. No va ser fins a les acaballes de la primera part que el Racing va poder empatar el partit, quan en una falta a favor que Sergi va penjar a dins de l'àrea, Alex va aprofitar que la pilota va quedar morta per batre al porter amb un bon xut creuat.

Va començar la segona part i el Racing volia endur-se els tres punts fós com fós. Van començar a intentar jugar més la pilota per tal de poder arribar amb una mica més de claredat i perill a la porteria del Vila-Rodona. Els locals en canvi, seguien amb la seva línia de treure's la pilota del damunt des de la defensa per intentar buscar la velocitat primer, i el cap després, dels seus davanters. Cal dir que estava sent un partit molt disputat, però que no brillava ni per el joc ni per les ocasions que hi van haver. Era el partit i el moment típic que l'equip que marqués, s'acabaria emportant els tres punts. Per sort pels de la Conca, aquest cop la balança es va decantar del seu costat, quan Rovira va treure una bona centrada al cap de Roc que va batre al porter amb un gran remat i deixava el definitiu, lluitat i merescut 1 a 2 al marcador.

No hi ha ni haurà cap partit fàcil, com també s'ha d'apendre a patir i a lluitar per tirar endavant una situació adversa. Sense confiar-se per el seu mal inici de temporada, el Racing rebrà aquest proper diumenge al Morell, equip que ocupa l'última posició de la taula. No val a badar, i s'ha d'intentar que els tres punts es quedin al Municipal de les Forques.

5 comentaris:

Lluísfer ha dit...

Novament felicitats per la crònica Rovi.
Només felicitar a tot l'equip Racinguista per la gran victoria aconsseguida, no va estar un partit fàcil, el Vilarodona amb molt d'ofici com sempre, ens ho va posar molt complicat, ànimc i a continuar així.

Arnau ha dit...

En aquest partit va quedar clar que per guanyar s'ha de patir. De totes formes, seguim lluitant a veure que passa.

Fins després.

Anònim ha dit...

Hem va faltar el bailoteo de cristiano i marcelo en el gol de cap de Roc!
Proposo ke el ekip tingui un imne i sigui akesta kançoneta!

Afició racinguista ha dit...

Hagués estat molt be veure un bailoteo raciguista com el d'en Cristiano i Marcelo!
Estic dacord amb la proposta de la kançoneta com a kançó de celebració de gols del ràcing! oleeeeee!

Saludus i felicitats per la victoria nanus.

Carrileé_j19 ha dit...

Bones a tots companys!!!Com ja sabreu no hi podré ser aquest cap de setmana, sí, per aquesta mania que tinc d'anar un cop l'any a Andorra amb motu. És que... No res només donar-vos ànims pel partit contra el Morell, que no us deixeu sorprendre i que s'emporteu els tres punts cullons!!!Que les Forques ha de tornar a ser un fortí. A més necessitaré l'ajut d'algun cronista voluntari per la causa ja que com he dit abans, jo no hi seré.

Forza Racing