dilluns, 3 d’octubre del 2011

Estrena a les Forques amb victòria

Jornada 2 del grup 25 de 3ª regional

R.Rocafort: 6
Constantí: 2

Alineació R.Rocafort: Moreno (Calet'45), Pep (Forel '70), Arnau, Sergi, Dani (Rovira '45), Lluís, Carles, Roger, Alex, Roc (Arnauet '60) i Pega (Valls '45).


Gran ambient en l'estrena del Racing Rocafort 2011-2012 al Municipal de les Forques. El temps, immillorable. El terreny de joc, en perfectes condicions. El públic, complidor com sempre, omplint la zona dels pins per animar al seu equip a aconseguir els primers punts de la temporada. Tot estava apunt perquè començés el partit.

El Racing va sortir a mossegar a l'àrea rival, tenia clar que volia hi havia d'anar a per el partit des del primer segon. A un minut d'haver començat, va venir el primer gol de la tarda regalat pel porter visitant, al qual li va pasar la pilota per sota el peu. Dos minuts més tard, el Racing va aconseguir un corner que Arnau va rematar al fons de la xarxa amb un bon cop de cap. Quasi bé seguit d'aquest gol, Roc aconseguia el tercer després de quedar-se sol davant porteria en una jugada desafortunada de la defensa visitant. No es portaven ni deu minuts de partit que el Racing ja guanyava 3 a 0. El Constantí quasi bé que ni va fer intervenir al porter Moreno, s'ha de dir, gràcies al sacrifici defensiu de totes les línies. Ja a les acaballes de la primera part, Roger s'escapa per la banda fins a arribar a la línia de fons, fa la centrada i per sort pel Racing, la pilota va rebotar a un defensa i es va escolar cap a dins la porteria. Era el 4 a 0 i s'arribava al descans del partit.

Va començar la segona part i es varen realitzar tres substitucions, la més destacada, la del porter debutant Calet. Com és normal amb aquests resultats, inconscientment el Racing va treure el peu de l'accelerador. Va transcórrer un quart de partit i el Constantí començava a deixar-se veure més, fins al punt que va marcar el seu primer gol. A partir d'aquí, el Racing va tornar a reaccionar ja que no volia sorpreses, i Alex va marcar el cinquè de la tarda en aprofitar una passada llarga des de la defensa per escapar-se i batre al porter amb una gran vaselina. Pocs minuts després, en una jugada molt semblant però amb Valls com a protagonista, va acabar marcant el sisè amb un bon xut creuat. Per un costat, el Constantí va "maquillar" el resultat en aprofitar una pilota que se li va escapar al porter i per l'altra, el Racing, encara hagués pogut incrementar encara més l'avantatge. La cosa no va anar a més i el marcadaor va quedar en el definitiu 6 a 2.

Bona injecció de moral per l'equip de la Conca, el qual la setmana que vé visita als Pallaressos. És un conjunt ja conegut per l'equip del Racing, i tot i que no ha començat amb bon peu la temporada, sempre és un equip perillós a tenir en compte. A veure si els de la Conca es fan valer el fet de saber jugar en un camp de dimensions reduïdes i esperem que puguin pujar amb els tres punts sota el braç.

10 comentaris:

Lluísfer ha dit...

Felicitats Rovi per la crònica, és un crack.
Em sembla que hem d'estar contents pel resultat, i en quan al joc ens queden moltes coses que millorar, però amb aquesta actitud, segur que aconsseguirem bons resultats.
Felicitats a tot l'equip i moltes gràcies a l'afició.

capi7 ha dit...

Ei Rovi ets un crack,ni mundo deportivo fa la cronica tant rapid.felicitats a tots pel resultat,no tant pl joc pro ara el que importa era l resultat.gracies els socis i simpatitzans pol suport que esn es tant donant.animeuse tots i donem vida el bloc. FORZA RACING!!!!!!!!!

Arnau4 ha dit...

Nois, resultat abultat pero enganyós...La crònica molt bé, pero m'agradaria puntualitzar que el segon gol no va venir per un mal rebuig del porter, va venir pq els defenses no vam anar al rebuig com hauriem d'haver fet i un davanter s'ens va avançar. Em sembla que vam tenir una bona actitud pero per guanyar als equips de dalt ens fara falta aquesta actitud i més precisió (i concentració durant tot el partit).
Fins demà familia.

Carrileé_j19 ha dit...

Cullons que ràpid comenta la gent!!!jajaja Crec que ens vam trobar amb un 3 a 0 a favor en 10 min perque així ho vam buscar. És així com hem de jugar al nostre camp, i aquesta setmana contra els Pallaressos, IGUAL!!!!L'afició un 10, i el xiringuito, ESPECTACULAR!!!jajajaja

Molts ànima a tots.

Forza Racing!!!!

13comodin! ha dit...

Que gran carrileé_19! em vas agradar molt!el equip va star be no va fer un gran joc pero minim vam marcar.

Pd: Sorry per la meva actuacio al partit! Se que sóc capas de jugar millor! pero trankils espero no tenir partits com el altre dia per el que fa aspectes individuals!

Arnau_4 ha dit...

Calzone! Pero si tenim dos "porterazos"!

Lluísfer ha dit...

Tranqui Kalety, tú i jo ja hem passat el nostre partit dolent, a partir d'ara que es prepari la competència.

De totes maneres et diré que no ho vas fer malament, només mala sort en el segon gol, una abraçada i ànims.

Carrileé_j19 ha dit...

13comodin! no és el Daniele¿?

Lluisfer ha dit...

Es possible rovi, he pensat en el calet, però potser m'he equivocat, les més sinceres disculpes.

Anònim ha dit...

com mola liarla per aki jajajaj