dilluns, 10 d’octubre del 2011

Voler i no poder en el segon desplaçament de la temporada

Jornada 3 del grup 25 de 3ª regional

Pallaresos: 2
R.Rocafort: 1

Alineació R.Rocafort: Moreno, Josep (Forel '75), Arnau, Sergi, Dani, Pere (Marc ' 70), Carles (Pega '70), David (Arnauet '60), Rovira, Roc i Alex.


Aquest passat dissabte, el R.Rocafort va visitar als Pallaresos. Encara que l'equip local no hagués sumat cap punt en els dos partits de lliga disputats, els de la Conca sabien que sempre es tracta d'un rival complicat i d' on quasi mai han aconseguit puntuar.

Doncs bé, el partit va començar amb la mateixa filosofía que si es jugués a casa; molta pressió a la defensa local perquè no pogués treure a gust les pilotes i ofegar tant com es pogués el mig del camp. Es va començar bé, es robaven moltes esfèriques i de seguit s'intentava buscar els dos puntes en l'atac. En una falta aconseguida als voltants de l'àrea sobre els deu minuts de partit, Rovira la va transformar amb un bon llançament directe i donava el primer i únic avantatge del que va gaudir el seu equip. L'alegria no va durar massa, quan pocs minuts després, una pèrdua de pilota al mig del camp la va aprofitar el migcampista per servir una passada llarga al seu davanter, el qual es va quedar sol davant del porter i no va perdonar a l'hora d'empatar el partit. Fins al descans, potser va ser el Racing el que mostrava més ganes d'arribar a la porteria contraria i va gaudir d'alguna oportunitat, però cap el suficientment clara perquè acabés en gol.

Començava la segona part i la tònica va canviar; si en la primera part "semblava" que l'equip podia reaccionar, en cap moment de la segona va demostrar que ho haguera pogut fer. Els locals tampoc jugaven gaire i no es complicaven la vida a l'hora de rebutjar les pilotes, però esperaven la seva oportunitat i la van tenir. En un xut "inofensiu" a la porteria de Moreno, el rebuig del porter va anar a parar als peus del davanter que va rematar com va poder i va estar de sort que la pilota entrés "plorant". Era el 2 a 1 i el marcador favorable pels locals; a partir d'aquí va començar el voler i no poder del Racing que ja es vé repetint en aquest camp des de fa ja alguna temporada. Si des del començament ja no havia sigut un partit gaire "sencer" i gens vistós, a partir d'aquí es va acabar de trencar del tot; el Racing, volcat en atac per intentar, almenys, empatar el partit. Els Pallaresos, esperant a sortir per buscar una bona contra. Els dos equips van gaudir d'alguna ocasió més, però no pas gràcies al futbol que varen practicar, però el marcador ja no es va bellugar.

Segon desplaçament de la temporada, segona derrota. S'acaba de començar, però comença a ser evident que l'equip encara arrastra el problema de no rendir com hauria de fer-ho amb el rol de visitant, però ho haurà d'apendre si vol treure punts fora de casa. La setmana següent toca descansar, o potser no si es pot concretar algun amistós. El pròxim partit "oficial" serà el dia 22 d'octubre al sempre complicat camp del Vila-Rodona, i on el Racing ho haurà de donar tot i més si en vol treure alguna cosa positiva.

9 comentaris:

Lluísfer ha dit...

Ànims familia, toca seguir treballant i ja arribaran els resultats positius.

Carrileé_j19 ha dit...

No sóc l'únic que diu, i que dirà, que va faltar l'empenta de Lluisfer al mig del camp. Va ser una repetició amb diferent resultat del partit de l'any passat, és a dir, un partit per oblidar. Ens hem de treure les manies a fora de casa!!!!

Ens veiem demà, molts ànims a tots

Forza Racing

Anònim ha dit...

Crec recordar que Lluisfer va jugar l'any passat a Pallaresos i també es va perdre, no?

Carrileé_j19 ha dit...

Si!!!Però el seu caràcter a dins del camp sempre ajuda!!!!

Arnau4 ha dit...

Pot ser pq a principi de temporada fan més mal o potser pq aquest any pensava que per fi guanyariem al camp dels Pallaresos, és un d'aquells partits que cada vegada que hi penses s'et regira l'estomac...
Crec que en general no vam estar a l'altura, més que per actitud, pq hi havia un desencert general en totes les linies. Amés, i jo el primer, crec que no ens vam animar prou quan les coses van començar a anar malament, tot el contrari. Si puc acabar aviat, ens veiem avui al vespre.

Anònim ha dit...

potser haurieu de pulir alguna que altre discrepància interna no? A mitja temporada ja us haureu fotut tots els plats pel cap!!

Lluísfer ha dit...

No tens ni idea del que dius, és difícil conèixer un vestidor més unit que aquest.

Carrileé_j19 ha dit...

Sempre hi pot haver alguna discrepància interna, ja sigui a dins o fora d'un partit, però que mai anirà a més perque som una pinya!!!!Fins la setmana que ve familia!!!!

Anònim ha dit...

Trankils kompanys! despres d'un cap de setmaneta rekuperant les forces, començareu a remontar posicions! Nommes dik ke ens deixeu la pell al camp i qui no ke demani el kanvi! No us kapfikeu ke es un dels grans mals del racing, si cada dia aribeu d'hora pero ven d'hora als entrenaments i treballeu i treballeu fins el ultim minut, sou un equip imparable!

Anims! kontinua rajan Anonimo Superior!