dimecres, 2 de novembre del 2011

Àmplia victòria del Racing Rocafort contra el Morell

Aquest passat diumenge 30 d’octubre es disputava al Municipal “Les Forques” el partit corresponent a la jornada 6 del grup 25 de 4rta Catalana, que enfrontava al Racing Rocafort C.F. contra el C.D. Morell “B”. El duel finalitzava amb victòria dels locals per un contundent 7-1.

De bon principi es demostrava l’intenció del Rocafort de voler controlar els minuts inicials i de posar en compromís a la defensa rival amb successives jugades de perill amb dos gols anulats inclosos, tot i patint alguna jugada aïllada que fent posar l’ai al cor als rocafortins. No va ser fins al min.27 quan els rocafortins s’avançaven en el marcador mitjançant Àlex atzibant un fort xut desde fora de l’àrea fent entrar la pilota per damunt del porter, després de recollir un rebuig de la defensa. La jugada va ser molt protestada per equip visitant, ja que en la jugada defensada per l’equip blanc-i-blau un de l’equip va rebre un cop del seu propi porter caient al terra adolorint-se, i Àlex sense adonar-se’n feia pujar l’ 1-0 al marcador. Cal remarcar, amb majúsucles, l’esportivitat que van tenir tot l’equip del R. Rocafort en deixar-se marcar en la jugada de sac desde el mig del camp,l’acció es remunerava amb apluadiments per part de tots els presents al camp. Afortunadament, el jugador del Morell, va poder ingressar sense cap problema dins del terreny de joc.

Els minuts seguien, i el joc transcurria en la major part del temps en àrea rival, tot i creant perill només amb jugades de pilota parada, on Dani executava un llançament directe de falta i, amb l’ajut d’un defensa rival fent desviar la trajectòria de la pilota, posava el 2-1 al marcador en el min.36.

Finaltizava la primera part amb resultat favorable pel Rocafort, l’equip presentava canvis en les seves files fent entrar a Marc Viltró substituint a Dani, i Francesc “Pega” ocupant la plaça d’interior dret en detriment de David Valls, tenint així més fluidesa en el joc però menys contundència al mig del camp donat les carecterístiques de cada jugador. Vet aquí que en el min58, Roc aprofitava una assistència de Francesc per damunt de la defensa, afusellant al porter rival entre les cames. Cinc minuts més tard, es produïa un tercer canvi en el Rocafort, reitirant-se del terreny de joc Arnau Miró, donant entrada a Xavi Cantó “Cata”, que en el partit del seu debut com a local, ocupava la posició d’interior esquerra i fent desviar a Roger d’extrem esquerra, on precisment per aquesta banda venia el quart gol local on Lluís, aprofitant la seva arribada i amb una assistència altra vegada de Francesc, defeinia a plaer en el min.66 davant l’inoperància de la defensa rival.
El Rocafort se sentia còmode en el terreny de joc trobant espais ambudes bandes, sobretot amb la velocitat d’en Roger per la banda esquerra, on d’aquí s’originaria el 5-1 en el min.70, on Cata veu a Roc pel passadís de davanter centre, assistint de manera picada i amb un certer cop de cap, fent entrar la pilota per damun del porter. L’equip local es convertia amb una allau de jugades de perill, en el min84 Àlex s’aprofitava d’una errada del porter visitan deixant la pilota morta apunt d’entrar a porteria, sumant així el segon gol en el seu compte particular i dos minuts més tard era Roc qui per setena vegada foredava la porteria rival aprofitan una jugada de Francesc per la banda dreta i regalant-li el gol a qui suma el seu primer hatt-trick de la temporada.

La tònica del partit va ser sempre la mateixa, el Rocafort amb jugades trenades o no, posant setge a la porteria rival, i el Morell es deixava veure amb jugades aïllades sobretot a pilota parada i amb algun cotraatac ven solventat amb l’actuació de la defensa i del porter Calet. El Rocafort suma la seva segona victòria consecutiva després de fer el seu primer descans a la competició i es col.loca 7è amb 9 punts. Sens dubte, una situació inmillorable per afrontar el següent partit contra el Santa Oliva C.E. que amb una victòria dels rocafortins se situarien empatats a la taula.

3 comentaris:

Carrileé_j19 ha dit...

Molt bona crònica Sr. Cata, sí senyor!!!Estàs fitxat com a cronista del bloc quan vulguis!!!jajaja Bona crònica, bon partit i bon resultat. A seguir així companys!!!

Forza Racing

Anònim ha dit...

Bona crònica! Tot i que el partit el vau juga contra 11 jugadors i un bou!
Aquesta setmaneta a veura si també us deixeu marcar un gol a Santa Oliva!

Lluísfer ha dit...

Felicitats per la crònica, hem de continuar així companys i aviat estarem on ens correspon.