dimarts, 22 de novembre del 2011

Massa líder per un inofensiu Racing

Jornada 9 del grup 25 de 4ª catlana

Joventut Bisbalenca: 6
Racing Rocafort: 1

Alineació R.Rocafort: Calet, Marc (Toni '45), Arnau (Arnauet '60), Cata, Rovira (Dani '45), Lluís (Pega '70), Roger,Alex, Roc, Augé i Sergi.


El dissabte passat, el Racing Rocafort es va desplaçar a l'Arboç per disputar el partit contra el líder de la classificació, la Joventut Bisbalenca. La pilota començava a rodar a les 16:30 al camp de terra d'aquesta població.

De seguida el Racing va cedir la iniciativa del joc als "locals" i preferia aguantar més la posició en el seu propi camp per poder aprofitar alguna que altra jugada de contraatac. Van començar bé aguantant i defensant les primeres ocasions de la Joventut, però no van tardar a sucumbir. En una jugada enrebassada a dins de l'àrea rocafortina que no es va sapiguer refusar a temps, va propiciar el primer gol de la tarda. Però el partit seguia i s'havia de continuar jugant. Pocs minuts després, en un córner a favor dels locals, el llançador aconseguia un gol olímpic quasi incomprensible. Es començaven a posar difícils les coses pels de Rocafort, els quals van gaudir de poquíssimes oportunitats. Moments després, veien com en una falta directa executada estratègicament, els rivals ampliaven les distàncies en el marcador a 3 a 0. Els de Rocafort van aconseguir un penal ben assenyalat per mans del defensor, que Sergi va transformar. Es van reduïr les distàncies i va ser l'únic moment que els visitants van tenir il·lusió i fe per remontar el partit. Però els locals ho van saber matar, almenys abans d'arribar al descans, quan el mig centre creador es va internar a l'àrea amb una bona jugada per banda i va marcar després de desfer-se de fins a tres jugadors.

Havia de començar la segona part i el partit ja estava sentenciat. El Racing seguia amb la seva línia tímida d' atac, i potser encara va gaudir de menys oportunitats que en el primer període. En línies defensives, l'únic que podia fer era defensar-se tan bé com pogués, ja que encara quedava molt de partit. Tot i fer-ho, o almenys intentar-ho, va rebre el cinquè gol en un llançament de falta directa. Pocs minuts després, en una bona jugada per banda del ràpid extrem que poseeix la Joventut Bisbalenca, no va perdonar a l'hora de posar el definitiu 6 a 1 al marcador.

Resultat potser massa abultat si només es miren els mèrits de l'equip local, però comprensible si es tenen en compte els dels visitants, els quals van combinar una sèrie d'erros defensius amb una gran timidesa en atac, i un equip com aquest, això no ho perdona. La propera setmana reben la visita del Baix Gaià, rival directe en la classificació i que ja sap el que es perdre a les Forques.

6 comentaris:

ToNi_17 ha dit...

bona cronica cunyao! se que no ho faig massa bé ni aporto massa, però almenys em podries ficar com que vaig passar per alla a l'alineació no?? ;)
dels errors n'em d'apendre, i no tinc dubtes que aquest equip ho tirarà endavant aixo. Perque sóm aixi i sempre ho hem fet. FORZA RACING!

Carrileé_j19 ha dit...

Ja està rectificat!!!Perdó!!!jejeje Es que amb 27 la memoria comença a fallar jeje I tant si ho tirarem endavant, aquest diumenge tres punts!!!

Molts ànims a tots

Forza Racing

Arnau ha dit...

Anims Ràcing!

Per cert, com està el Lluís, ja estas recuperat? I els altres lesionats? Soberano, etc?

Espero que estigueu tots be que ens fa falta tothom al 100%!

Lluísfer ha dit...

Bones a tots.

Primer felicitar-te per la crònica una vegada més Rovi.

Avui pujaré a entrenar, encara no sé si podré jugar diumenge, per ganes no serà, però en cara sento la puntxada, avui vindré a probar a veure quines sensacions tinc, però de totes maneres, diumenge hi seré per ajudar desde el camp, banqueta o grada.

Una abraçada a tots i com no, força Ràcing.

Carrileé_j19 ha dit...

No esperavem menys de tu Lluis!!!!El Terrano de l'equip!!!jajaja Ens veiem avui companys a topeeeeeee!!!!!

Arnau4 ha dit...

Nois,
Ja li he dit al Calavera, al final avui no puc venir a entreno ni a sopar.
Em sap molt greu pero la feina és la feina.
Ens veiem diumenge.