dimecres, 9 de novembre del 2011

Partit vibrant però sense recompensa al camp del Sta. Oliva

Jornada 7 del grup 25 de 4ª catalana

Sta. Oliva: 5
R.Rocafort: 3

Alineació R.Rocafort: Calet, Josep, Arnau (Cata '60), Sergi, Marc, Lluís, Pere, Roger, Rovira, Roc i Valls (Alex '70).


Nova visita, una temporada més, del Racing Rocafort al camp del Sta. Oliva. Es tracta d'un equip que anat de menys a més respecte a temporades anteriors, i que en l'actual es troba a la part alta de la classificació. Amb un camp amb gespa artificial instal·lada i amb unes mides "ideals", es podia veure un partit vibrant i entretingut.

Va començar el partit, i el Racing, seguint les consignes del seu entrenador, preferia aguantar més la posició al seu camp i cedir la iniciativa als seus rivals. Els locals, estaven ben posicionats sobre el terreny de joc, jugaven la pilota en la línia defensiva i al mig del camp, però s'encallaven a l'hora d'arribar als seus davanters. A pocs minuts de l'inici, van aconseguir una falta prou aprop de l'àrea per xutar-la directament; així ho van fer i van saber aprofitar el rebot del porter per posar el matiner 1 a 0 al marcador. El partit havia acabat de començar i s'havia de mirar endavant. Pocs minuts deprés, una jugada molt semblant amb xut de Pere des de fora de l'àrea, no va poder ser aprofitada pel davanter Roc. En un moment es va passar d'empatar el partit a que el Sta. Oliva doblés el seu avantatge, quan l'àrbritre va xiular un penal més que dubtós que el davanter no va desaprofitar. El Racing encara ho va intentar abans d'arribar al descans amb un parell més d'oprtunitats que va tenir, però cap va acabar de convertir-se en gol.

Començava la segona part i la veritat és que el Racing ja ho tenia bastant malament. Les coses encara es van complicar més quan en una bona jugada per banda dels locals, l'extrem va treure una centrada mil·limetrada al cap del davanter que va rematar a gol i posava el 3 a 0. Cop dur per els de Rocafort que ja se'n començaven a anar del partit veient que les coses es posaven cada cop més difícils. A sobre, jugades deprés, entrada duríssima sobre Valls, el migcampista roba la pilota continuant el joc, assisteix al seu davanter que no va "sentir" les rèpliques rivals i marca el 4 a 0. A partir d'aquí va començar la "salsa" i l'emoció d'aquest partit. Com va passar idènticament la setmana anterior al camp de les Forques contra el Morell, i tot i la negativa del Racing, el davanter que havia marcat es va fer un gol a pròpia porta. Això va encendre els ànims dels de la Conca i es van llençar a l'atac. Van aconseguir una cesió a l'àrea local que Valls va transformar fent passar la pilota per on només podia fer-ho: per tota l'esquadra. El Racing no tenia res a perdre ja, i mantenia al rival embotellat al seu camp. En una jugada que Roger va recollir la pilota al frontal de l'àrea, va batre al porter amb un gran xut ben col·locat. Era el 4 a 3, i els locals no les tenien pas totes. Però aquí és on va ser "clau" l'actuació del col·legiat que no va pitar unes mans claríssimes a l'àrea local i una oportunitat d'or fallada a boca de porteria que haguessin suposat que, almenys, el Racing empatés el partit. No va ser així, i el Sta. Oliva va matar el partit en un penal clara i correctament assenyalat, deixant el marcador definitiu de 5 a 3.

Partit vibrant i emocionant a Sta. Oliva on els jugadors ho van donar tot. Però sembla que cal alguna cosa més per acabar d'endur-se els tres punts. La propera setamana, en tenen una nova oportunitat al seu camp contra la Pobla de Mafumet "B", rival desconegut que està en les primeres plaçes de la classificació.

2 comentaris:

Arnau_4 ha dit...

Ja us vaig dir que aquesta setmana me la passo tota de dilluns a diumenge a Madrid així que no podré venir a cap entreno ni al partit. La Pobla segur que serà un rival dur pero hem de seguir la dinamica de victories a casa i conseguir que a Les Forques els rivals no es sentin gens còmodes.
L'actitud, sobretot al nostre camp, és el més important.

Molta sort i fins aviat nois.

Lluísfer ha dit...

Grandíssimas crònica Rovi, ets un crack dins i fora del camp, jajaja.
Gràcies Arnau, a veure si et podem dedicar la victòria, segur que et trobarem molt a faltar diumenge, però els tres punts s'han de quedar a casa com sigui.
Ânims Ràcing...