dimecres, 16 de novembre del 2011

Repartiment de punts contra la Pobla de Mafumet

Jornada 8 del grup 25 de 4ª catalana

R.Rocafort: 1
P.Mafumet: 1

Alineació R.Rocafort: Calet, Josep, Pere, Sergi, Dani, Lluís, Roger (Toni '70), Rovira, Alex (Valls '75), Roc i Arnauet (Augé '45).


Aquest passat diumenge, la Pobla de Mafumet "B" va visitar per primera vegada el Municipal de les Forques. No es coneixien amb l'equip de la Conca, però per nom i resultats, no es podia tractar d'un rival gens fàcil.

El partit va començar amb un Racing recuperant el sistema de joc 4-3-3 que tan li funciona al seu camp. Van sortir a mossegar al rival fins a la seva pròpia àrea des del primer segon per intentar marcar com més aviat millor. Va arribar el primer avís d'Alex, que va aprofitar una bona pilota servida per Pere des de la defensa però que va rematar fora. Pocs minuts després d'aquest, Alex no va fallar en una jugada molt similar a l'anterior. Era l'1 a 0 i les coses es posaven de cara ben aviat. Els de casa no van perdre l'actitud, i seguient pressionant molt a dalt. Els visitants es limitaven a penjar pilotes al seu espigat davanter i, de moment, no els servia per crear cap jugada clara de perill que amenaçés la porteria defensada per Calet. En canvi els de Rocafort, van gaudir de més oportunitats clares per poder augmentar l'avantatge, però el marcador no es va moure i es va arribar al descans del partit.

En la segona part la truita es va girar bastant, almenys en el que a ocasions es refereix. Els visitants seguien amb una aposta clara de joc directe amb pilotes servides pel seu porter-lliure. Els locals, inconscientment es van anar aculant al seu camp, i de cada vegada més l'espai entre la defensa i el porter s'anava reduïnt. Al intentar sortir a la contra, es trobaven massa allunyats de la porteria contrària i quasi totes les jugades morien al seu propi camp. Alguna la van poder acabar però no van tenir més sort de cara al gol. En canvi els visitants, de cada cop més avisaven la porteria rocafortina; van tenir dos remats al pal i una falta directa que va acabar en un correcte gol inval·lidat. De moment van tenir sort els de Rocafort, i més quan Calet va aturar tres vegades la pilota en una mateixa jugada evitant, de moment, l'empat de la Pobla. Ja era el final del partit, o així havia de ser, quan en el temps de descompte el davanter va aprofitar una centrada per pentinar la pilota i col·locar les definitives taules al marcador.

Un partit no s'acaba fins que l'àrbritre no ho diu, i la sort es va esfumar en l'últim minut per contra dels de Rocafort tot i fer un partidàs. La propera setmana, l'equip visita a la Joventut Bisbalenca, conjunt que momentàneament i per raons de reformes al seu camp, disputa els partits a l'Arboç. Esperem que segueixin amb la mateixa actitud i fam de guanyar i que aquest cop, es puguin endur els tres punts.

1 comentari:

Carrileé_j19 ha dit...

Com que veig que ningú s'anima a encetar la llista de comentaris (de cada vegada costa més), doncs ja ho faré jo.
La veritat és que va ser una llàstima el no poder endur-se els tres punts. Vam fer un partidàs, vam lluitar i aguantar com mai, però al final se'l van clavar!
Aquest dissabte partit xungo, així que deixem-nos estar de tonteries i començem a plantar cara lluny de casa!!!

Molts ànims a tots.

Forza Racing