Jornada 17 del grup 25 de 4ª catalana

Constantí: 2
R.Rocafort: 3

Alineació R.Rocafort: Calet, Carles (Forel '45), Arnau, Sergi, Marc (Josep '75), Lluís (Pere '60), Irakli, Rovira (Valls '45), Augé (Pega '70), Roc i Alex.

Aquest passat dissabte, el Racing Rocafort va visitar al Constantí sota un ambient gèlid i siberià, tot i la localització prou costanera de la població tarragonina. Sense tenir en compte l'escandalós i alhora enganyós resultat obtingut a casa per 6 a 2, l'equip de la Conca venia a endur-se els tres punts tot i tenir al davant un rival que de ben segur, no posaria les coses gens fàcils.

Va començar el partit vora les 18:00h, i en amagar-se el sol, el factor temps encara va anar a més. Però ja en els primers minuts es començava a notar com si els locals haguessin escalfat millor. Per "sorpresa" racinguista, eren ells els qui controlaven el joc de moment, començant a crear les primeres ocasions sota bones combinacions dels seus dos homes d'atac. Però va ser un migcampista el que va arreplegar una pilota morta al frontal de l'àrea i amb un potent xut va batre a Calet per dalt. Era el primer gol de la freda tarda, i els incondicionals aficionats racinguistes que es van desplaçar a Constantí, mereixien alguna cosa més. A partir del gol, el Racing semblava que es va començar a tranquilitzar i a jugar la pilota amb més criteri, fet que els va fer generar les primeres arribades. En una bona jugada per banda que Carles va prolongar fins a la línia de fons, va assistir amb una bona passada rasa a Roc perquè rematés al fons de la xarxa. De moment ja havien aconseguit empatar el partit, però s'havia d'aspirar a més. Fins al final de la primera part, el joc va estar molt dividit, en un partit elèctric i amb vàries ocasions per ambdós conjunts.

Ja a la segona part, semblava que la tònica del partit, de moment, seguiria sent la mateixa. Però aquest cop i en els primers minuts, va ser el Racing el que va poder culminar en gol una bona jugada de contraatac, quan Augé amb una magnífica centrada va posar la pilota al cap de Roc que no va desaprofitar la ocasió. Havien aconseguit capgirar el marcador, però encara quedava molt temps de partit. Un partit que de moment seguia igual, amb un Constantí molt posat en el joc i amb un Racing decidit a aguantar el resultat com fós. Però els locals van sapiguer aprofitar una badada defensiva, quan el migcampista va cedir la pilota al davanter amb una gran passada que el va habilitar sol davant del porter i que no va perdonar en la definició amb un xut molt ben col·locat. A partir d'aquí, el Racing es va com a descol·locar una mica. La intensitat de joc ja havia baixat bastant per part dels dos equips, però semblava que els de Constantí tinguessin un punt més, i a sobre gaudint d'una ocasió claríssima que el davanter va fallar incomprensiblement a porteria buida. Ja quedava poc temps de partit, i en almenys aquest, la sort va acompanyar als de la Conca. Després d'un córner a favor que la defensa local no va saber rebutjar, la pilota va anar als peus de Pere que amb un xut magnífic amb la seva cama no hàbil, va batre al porter per tot l'escaire i donant així, definitivament, els tres punts al Racing Rocafort.

Gran victòria doncs, l'aconseguida al camp de l'irregular Constantí. La propera jornada, el Racing torna a jugar a casa contra un ja conegudíssim "matagegants" com és Els Pallaressos. L'equip de la Conca haurà de treballar, i molt, si vol que els tres punts es quedin a Rocafort i seguir revalidant la condició de que a les Forques costa, i molt, treure'n un bon resultat.