dimecres, 17 d’octubre del 2012

El primer partit a les Forques es va escapar a l'últim minut

Jornada 2 del grup 25 de 4ª catalana

R. Rocafort: 2
St.Jaume dels Domenys: 3

Alineació R. Rocafort: Moha, Josep (Carles '45), Sergi, Arnau, Dani, Pere, Rovira, Arnauet (Lluís '75), Alex, Roc i Irakli (Duch '70).


Després d'aconseguir un empat a fora de casa en el primer partit del campionat contra el Perafort, arribava l'estrena del Racing Rocafort al Municipal de les Forques davant la seva afició, contra un rival sempre complicat com és St. Jaume dels Domenys.

El partit començava aquest passat diumenge sobre un quart de sis de la tarda sobre un terreny de joc esplèndit gràcies a les darreres plujes que tots ansiavem des de feia molt de temps. Els primers minuts del matx van ser dels visitants, potser per sortir amb més concentració i millor col·locació que no pas el rival. Aleshores va arribar el primer gol del St. Jaume en una acció que de ben segur, s'ha vist en comptades ocasions en un camp de futbol. Cal dir que les mides del camp rocafortí són bastant ajustades, però és que va ser el porter que sacant des de la seva àrea va marcar en superar a Moha amb una pilota que s'anava enverinant cada cop més. Tothom es va quedar sorprès i el Racing tocat per el gol tan matiner, però va servir d'estímul per canviar radicalment el seu joc. Es van serenar i van començar a jugar com saben fer-ho, fent circular la pilota per totes les línies del camp i començant a crear les primeres ocasions. Cal dir que el rival també mostrava ganes de tenir la pilota i que també combinava molt bé, però potser no portava tant perill sobre la porteria de Moha. Va ser llavors quan va arribar el primer gol del Racing, quan en una jugada molt ben creada des de la defensa, la pilota va arribar als peus d'Irakli, el qual orientant-se molt bé des de fora de l'àrea va marcar un golàs per tot l'escaire en superar el porter amb la seva cama no hàbil. Partit empatat i gran injecció de moral per l'equip i també pel propi jugador, el qual necessitava marcar. Ja faltaven pocs minuts per arribar al descans de partit, i el Racing va donar un cop d'efecte en marcar el segon després de recuperar una pilota pels voltants de l'àrea del St. Jaume i d'una bona combinació que Roc va culminar amb un bon xut creuat. El Racing, altre cop, havia fet el més difícil; remontar un partit advers. Però encara quedava tota la segona part.

Després del descans, els de casa tenien la consigna de seguir amb el mateix joc que a la primera. Apretar el rival a la seva àrea, intentar marcar el tercer i no estancar-se al darrera. El St. Jaume mostrava més dificultats a l' hora de treure la pilota controlada, això volia dir que la pressió racinguista anava bé. No van aconseguir l'objectiu de marcar, i tot i portar el partit força controlat fins a la meitat del període, no van poder evitar l'empat del rival en una bona combinació portada pel petit "mitja punta" i que va ser definida molt bé per l'espigat davanter, amb un bon xut col·locat entre la defensa en el que el porter no hi va poder fer res. Cop dur per els de Rocafort, però que no va minvar les ganes de l'equip de anar a per el partit. Se'ls notava una mica més nerviosos en el seu joc, però tot i això, les ocasions per decantar el partit al seu favor es van generar però amb mala fortuna davant la porteria contrària. Ja quedaven escassos instants per a la finalització del partit i qui sí va tenir la sort de marcar va ser el St. Jaume en la última acció de la que va disposar. Després d'un contraatac vingut d'una falta a favor racinguista no senyalada, el davanter encara sol davant Moha i el defensa no hi arriba a temps per evitar el tercer pel St. Jaume i els tres punts a la compta visitant.

Tot i la derrota, cal dir que l'equip va mostrar un gran joc, sobretot a la primera part, i un gran esforç durant tot el partit. De ben segur, que si l'equip continua amb aquesta actitud, els bons resultats arribaràn aviat. Aquest proper dissabte, el Racing visita al Sta. Oliva, bon conjunt que de ben segur no posarà les coses gens fàcils.