dimarts, 15 d’octubre del 2013

Molt bon debut racinguista en el primer partit de la temporada a les Forques

Jornada 2 del grup 25 de 4ª catalana

R.Rocafort: 3
St. Salvador: 0

Alineació R.Rocafort: Moha, Carles (Dani '75), Arnauet, Sergi, Josep, Roger, Pere (Oriol '80), Rovira (Marc '70), Roc, Irakli i Alex.


El passat diumenge, el Racing va rebre la visita del St. Salvador al Municipal de les Forques, sota la incògnita de com seria aquest equip després que la passada temporada es retirés a falta de pocs partits per la finalització d'aquesta.

El partit va començar a les cinc de la tarda sota un bon sol i una temperatura agradable. Durant els primers minuts, es va veure un partit força travat, amb dos equips que volien tenir la pilota, però on cap donava un pas endavant per afiançar-se el control del joc. Durant aquest període, la línia del mig del camp no va estar gaire participativa, ja que s'abusava molt de les pilotes llargues des de la defensa. En una d'elles però, es va produïr potser el punt d'inflexió del partit, ja que Irakli s'escapava sol contra el porter i el defensa visitant va haver-li de fer una falta que li va costar l'expulsió. Pocs minuts després, arribava el primer gol de la tarda i de la temporada a les Forques dels peus d'Irakli, que va culminar molt bé una gran passada de Roc a l'interior de l'àrea. Els de St. Salvador no s'esperaven que les coses se'ls torcessin tant, i se'ls hi començava a notar un cert nerviosisme. Aleshores arribaria el golàs de la tarda, quan Rovira va aprofitar una passada amb el pit d'Alex per engaltar la pilota des de fora de l'àrea i colar-la per tot l'escaire. Era el 2 a 0 i les coses es posaven molt de cara pels de casa. Poques jugades després, el mateix jugador, va tenir el tercer als seus peus, quan el porter li va regalar la pilota en l'intent de jugar-la però el seu xut va sortir desviat.

Ja a la segona part, potser venia la part més difícil a vegades, i que a l'equip de la Conca en ocasions li costa molt, que era defensar el resultat per davant de tot, però sense renunciar a res. Per fi la sort i la fortuna es van aliar amb l'equip racinguista, i a pocs minuts de l'inici, Roc va rebre una gran passada des de la defensa que el va habilitar sol davant el porter, i no va perdonar a l'hora d'enviar la pilota al fons de la xarxa. Aquí el Racing matava les poques aspiracions de l'equip visitant, que tot i mostrar una molt bona qualitat, tampoc va inquietar gaire la porteria defensada per Moha. La nota més negativa del partit va ser la lesió del lateral dret Carles, el qual es va luxar l'espatlla en una caiguda fortuïta. Esperem que es recuperi bé i ben aviat, per tornar a donar guerra com més aviat millor.

La propera setmana, el Racing visita a un nou equip sorgit al grup, La Salle de Tarragona. Es tracta d'un equip totalment desconegut, el qual va encaixar una amplia derrota davant el St. Salvador en la primera jornada. Però com que el futbol és la ciència menys exacta i els números no serveixen, segur que es tractarà d'un rival difícil i on el Racing haurà d'anar a totes per endur-se els tres punts.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

FELICITATS!!!
racing per akest bon començament de temporada i GRACIES cronista! ja et trobavem a faltar!

Carrileé_j19 ha dit...

Moltes gràcies afició!!! La veritat és que costa molt tornar a la feina, però l'equip i les ganes que hi ha ajuden molt.