dijous, 13 de desembre del 2007

El Ràcing es fa fort davant els imprevistos

El conjunt de Rocafort va guanyar a Vilabella (2-4) després de la dimissió d’Eloi Rubio

El Ràcing va guanyar a Vilabella i va tancar una setmana complicada després del ridícul empat a El Vendrell (1-1) i la inesperada dimisió d’Eloi Rubio com entrenador racinguista. Segons Maurici Segú, “aquesta ha estat la setmana més difícil en la breu història del club, perquè han coincidit diversos factors crítics: un mal resultat, una dimissió inesperada i un ambient extrany a tots els nivells. Però crec que hem reaccionat a temps i confio en que tot el que ha passat i el resultat de Vilabella serveixi com a punt d’inflexió. Crec que tothom ha reflexionat i hem parlat el suficient per entendre que podem fer una temporada maquíssima si recuperem els valors que ens han portat a fer coses grans, però també hem vist que qualsevol equip ens pot fer mal si no estem units i amb la màxima entrega”.


Una setmana complicada

Eloi Rubio va presentar la dimissió la tarda del diumenge al president racinguista, poques hores després de que finalitzés el partit en el que el Ràcing només havia empatat 1-1 davant el Vendrell. La dimissió no va ser aceptada per Maurici Segú, que va proposar un període de reflexió de 24 hores, el dilluns a la nit, tot i la voluntat del club de no prescindir dels serveis de l’entrenador de Montblanc, Rubio va mostrar-se ferm en la seva decisió de deixar el càrrec. La dimissió oficial d’Eloi Rubio es va produir dilluns a la nit.

Davant aquest escenari, el club ha apostat per crear un equip tècnic encapçalat per Emili Sánchez, que fins ara ocupava el càrrec de secretari tècnic. Emili Sánchez, de 40 anys i originari de Barcelona, s’ha considerat la millor opció pel seu bon coneixement de la plantilla. El nou tècnic va dirigir la seva primera sessió el passat divendres i va apostar per anar partit a partit, sense pressió i amb actitut positiva, per tal de consolidar-se en la zona alta.


“Entrenador nou, victòria segura”

El Ràcing va fer bo el refrany i va guanyar a domicili en l’estrena d’Emili Sánchez a la banqueta racinguista. La visita a Vilabella, un rival en teoria inferior, es va plantejar com un punt d’inflexió i l’equip, amb un fulgurant inici, va avançar-se amb un ràpid 0-2 gràcies a les dianes d’Àlex García i Sergi Andreu que ja al minut 6, van donar un còmode avantatge als racinguistes. Tot i el cop d’efecte, el Vilabella no es va rendir, i al minut 15, una acció individual del seu home més incisiu, acabava amb l’esfèric al fons de la xarxa. Era l’1-2 i el Ràcing va semblar acusar el gol. De totes maneres, els d’Emili Sánchez van seguir arribant amb claretat a la porta rival, demostrant un cop més, una preocupant manca de definició en els metres finals. Ja a les acaballes de la primera part, i després que l’habilidós migcampista Joan Rovira es retirés lesionat del terreny de joc, Sergi Oliva, a la sortida d’un córner, rematava amb el cap i feia pujar l’1-3 al marcador.

Aquest gol va donar tranquilitat als de Rocafort de Queralt, tot i que a la segona part, el Vilabella va tornar a apropar-se en el marcador gràcies a un remat de cap, que posava el 2-3 al marcador. Tot i el nerviosisme, el Ràcing va segellar el seu triomf pocs minuts després, gràcies a un magnífic llançament de falta del capità Sergi Andreu, que posava el definiu 2-4. El mateix capità va fallar una pena màxima a la recta final del partit.
A la conclusió del partit, Emili Sánchez destacava la importància d’haver sumat els tres punts a Vilabella ja que permet preparar el derbi davant el Sarralenc amb més opitmisme. El proper dissabte, el partit davant el Sarralenc a Les Forques, serà una bona ocasió per valorar el nivell actual del Ràcing. El partit es disputarà a les 15’30 hores i es rifarà la cistella de Nadal del Ràcing Rocafort.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

DANI ''9''

Nose que penseu dels Serralencs?
Pero jo akesta semana tinc ganes de fotali un saquet de gols!

Es un derbi!

Es te que viure amb passio!

Y demostrar que el que va passar a la Festa Major del seu Poble, va ser una ensupegada!
No tenim que caure amb les seves probocacions i alçans amb la victoria i demostrar-li a la nostra aficcio qui es el Racing de Rocafort!

Anims Racinguistas!

Anònim ha dit...

nois, si guanyeu aquesta setmana al sarral teniu el beure de dissabte a la nit pagat