dilluns, 10 de desembre del 2007

El Ràcing es retroba amb la victoria a Vilabella

Dissabte l’equip va tornar a guanyar, amb bon joc, potser a ràfagues pero al cap i a la fi bon joc i victoria, que en aquests moments es el que contava, després del preocupant empat al Vendrell contra un equip que no havia sumat només que un punt ene l que portavem de lliga, un empat que va precipitar l’adeu del fins llavors entrenador Eloi Rubio, un home, que degut a circumstacies personals deixa un càrrec que a partir del partit de Vilabella ocupa Emili Sánchez, home que coneix perfectament a la plantilla i amb uns coneixements exquisits de futbol, esperem que aquesta nova etapa amb l’Emili a la banqueta porti al Ràcing satisfaccions en forma de bon ambient, bon joc i resultats.

Pel que fa al partit de Vilabella, el Racing va començar com una maquina en perfecte estat, amb un joc espectacular i una velocitat increíble, ho confirmen els dos gols en els primers 10 minuts de joc obra de Alex i de Sergi.
Despres d’aquests dos gols el Ràcing es va apagar i va tornar a ensenyar la cara menys bona d’aquest equip, on va rebre un gol degut a una bona triangulació de l’equip local.
Oliva a la sortida d’un corner va sellar l’1 a 3 abans de la mitja part.
La segona part va tenir poca historia, un gol més per cada equip i 3 punts a la butxaca per un Ràcing que necesitaba més que mai la victoria per tal de sumar tres punts que el situen a la part alta de la taula i esperant ja el derby de dissabte a la tarda enfront el Sarralenc on s’espera una bona afluencia de públic degut a la bonica rivalitat que tenen ambdós equips.

Cal ressaltar la lesió del jugador del Ràcing Joan Rovira que el mantindrá apartat dels terrenys de joc unes setmanes, des d’aquí tot els companys volem desitjarte una bona recuperació i que estiguis amb nosaltres el més aviat posible.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

I love Racing

Anònim ha dit...

I love Racing

Anònim ha dit...

ANIMS RUVI!

ket rekuperis!

Dani '' 9 ''

Anònim ha dit...

Bones Racinguistes!

Només vull donar ánims al "rubiñu" perqué es recuperi aviat ja que aquella esquerra màgica la necessitem a tope!
No m'oblido del Vilalta que també va tenir un percance, encara que em sembla que estará a tope per Sarral.

Ànims gent!

Anònim ha dit...

Ei nois!!!Demà torno a fer-me una altre radiografia i a l'endemà tinc visita i...a veure què em diuen!!!Però ja em van "assegurar" que no hi ha cap os trencat.
P.D. Tranquil Rocky que el gua està bé, la lesió va ser a la de fusta!!!jeje Tú i el calavera heu de ser uns "killers" aquest dissabte.

Ànims a tots!!!

1,2...RÀCING!!!

Anònim ha dit...

Ei companys, aixo semble la sala d'espera d'urgencies amb akets noms que firmem. Res, que els últims comentaris del altre escrit (opinio dels jugadors), vindrien a resumir el que va ser la temporada passada. Res mès. buenu si que estic completament d'acord en tots els ultims comentaris... bona gent i... aixo es un sentiment.

força racing!!

Anònim ha dit...

AQUESTA SETMANA A TOPE RACING!!!