divendres, 14 de desembre del 2007

“Guanyar el derbi ens donaria ales”

Poques hores abans del derbi, la plantilla racinguista coincideix en assenyalar que un triomf davant el Sarralenc, suposaria un salt molt important a tots els nivells.

Aquest migdia, 24 hores abans del derbi davant el Sarralenc, Emili Sánchez, que debutarà demà a Les Forques, ha manifestat el seu total convenciment en sumar els tres punts en el partit de demà. Per tal d’assolir l’objectiu, considera que tenir la màxima concentració, aprofitar el factor camp, incomodar al rival, treure el màxim rendiment del joc d’estratègia i el recolzament de l’afició, seran els 5 factors claus en el derbi, el tercer oficial entre rocafortins i sarralencs. Els dos anteriors van acabar en empat.

Per la seva banda, Maurici Segú creu que l’equip ha d’afrontar els dos propers partits amb la màxima intensitat, oblidant-se de les paraules “derbi” o similars, per què “hem demostrat que podem guanyar a tothom, però que certes pressions no ens beneficien”. El president racinguista també ha manifestat que “la pressió és pel Sarralenc, que si perd, el deixem a 6 punts, i el Santa Coloma, que potser afrontarà el partit com un darrer tren cap a la zona alta. Nosaltres hem de fer el nostre camí, i en els 11 primers partits de la temporada, ens hem guanyat el dret a afrontar aquests partits, amb molt a guanyar i poc a perdre… hem de treure el màxim partit de la nostra situació, hem de ser inteligents, tinc total confiança en que ho sabrem fer. Guanyar seria històric”.

Fonts del club han assegurat que esperen més de 300 espectadors en el partit de demà al Municipal Les Forques i invita a tothom a donar una lliçó de civisme.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

el que més por em fa es que juguin per alt, nosaltres no fem bé els marcatges i a més el nostre porter falla en els corners i jugades aturades...

Nosaltres tenim la contra, espero que el sarralenc no es faci molt de mal...

Hem de ser forts companys!!

Anònim ha dit...

visca el racing rocafort!!!!

Anònim ha dit...

Ànims Bori ets un crack, aixó si que és "donar la cara" per l'equip, que et recuperis aviat que et necessitem.
També vull dir que em va agradar molt l'actitud de tothom l'altre dia, vam estar molt posats i concentrats, jugant aixi no ens ha de fer por ningu.
Endavant companys que podem

Anònim ha dit...

Bones companys!!!

Us he de felicitar pel partit del dissabte. Sense fer cas del resultat (que per mi és més que bo tal i com va transcórrer el partit) per les ganes i la entrega que hi vau posar, pel saber estar damunt el terreny de joc i perquè al final del partit us vau acabar donant la mà amb tots, aquest sí que és el meu Ràcing!!!Això sí, vui la mateixa actitud al "coliseum" de Sta. Coloma, que de ben segur que serà un rival molt difícil i la sorpresa de la 2ª volta.

Molts ànims a tots!!!

1,2,...RÀCING!!!

Anònim ha dit...

tota la raó pel cojo, lo millor del partit, l'actitud del Ràcing, la voluntat que es va demostrar i el fet que no hi hagués cap problema entre cap jugador també em va encantar.

part negativa del partit, que de sonats n'hi ha a tot arreu i el pobre Bori es va emportar un bon cop, ànims Bori!!!

Atentament: el porter que falla xD

Anònim ha dit...

tota la raó pel cojo, lo millor del partit, l'actitud del Ràcing, la voluntat que es va demostrar i el fet que no hi hagués cap problema entre cap jugador també em va encantar.

part negativa del partit, que de sonats n'hi ha a tot arreu i el pobre Bori es va emportar un bon cop, ànims Bori!!!

Atentament: el porter que falla xD

Anònim ha dit...

Xavalins, la veritat sk vaig patir d valent miran el partit, pero s'ha d dir k amb 10 ens els vam menjar bona part del partit i que amb akesta actitut s'arrivarà lluny... ni mes ni menys k a santa coloma el diss k ve jeje.
Aquestes són les qualificacions que he vist avui al mundo deportivo sobre els jugadors del racing:

pep: impecable
angel: concentrat
oliva: lo bueno, si breve, dos veces bueno.
vilalta: correcte
tommy: exemplar
roger: el director d'orquestra
bori: potent
suarez: sobrio
alex: la constancia
sergi: magisral
calavera: inmillorable
roc: revulsiu
pere: incansable

(MD, Lunes 17/12/07)

Per acabar, vull dir que sobre aixo k el nostre porter falla per alt... diguem k es discutible, si vols comensem a dir totes les k ens ha salvat "in extremis" i restem els punts d'akest any i de l'altre, a veure com niriem.
Ohh my god! si esk com k aixo d keixarse es gratis...

Anònim ha dit...

Una til.la pels nervis despres de dinar... 1 euro

Una bufanda per soportar el fred intens de l'hivern rocafortí... 12 euros

Una tira pel sorteig de la cistella durant el partit... 1 euro

Veure "Les Forques" celebrant (embogin) un gol del Ràcing Rocafort contra el Sarral... NO TE PREU!

Pq hi ha coses que no es poden comprar amb els diners... A TOPE RÀCING!

Anònim ha dit...

I KUANTA RAÓ TENS ARNAU....!!!

EL RACING ES + K UN CLUB!

Anònim ha dit...

Ei companys,...estic content de com veig el club actualment, per veig ganes, veig entrega, i veig ilusió per part de tothom! i aixo és importat!
I em sembla k aixó es va demostra akest dissabte contra el sarral, pq ni k esperesim tots la victoria, l'entrega de tothom, (jugadors, tècnics i fins i tot lesionats...) va ser genial!

AMUNT RACING!!!

SENTIMENT RACINGUISTE!!