dijous, 10 de gener del 2008

“El Creixell és el millor rival per començar l’any”

A 48 hores per estrenar el 2008, Emili Sánchez considera que rebre el líder suposa un plus important de motivació.

Després de l’aturada nadalenca, el Ràcing ja s’ha exercit en tres ocasions i demà divendres, efectuarà la darrera sessió abans del partit de dissabte davant el Creixell, líder amb 4 punts i un partit més que el Ràcing. Davant aquesta circumstància, el màxim responsable del planter racinguista, Emili Sánchez, considera que l’equip està capacitat per batre a l’equip del Baix Penedès i que sumar 3 punts posicionarien a l’equip en una posició molt privilegiada davant els dos propers desplaçaments als complicats camps de L’Arboç i Masllorenç. El míster barceloní també ha confirmat que Dani Bonet formarà part de la convocatoria racinguista de cara el trascendent partit i que si l'equip manté el nivell dels darrers partits, guanyar el líder és factible

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Pos clar q es factible guanyar al lider, se li foten un parell d'ous i lo de mes va sol!
anims racing

Anònim ha dit...

em sembla que també hem de contar amb el factor sort, el factor qualitat a part del factor "ous" que no dic que no sigui important, pero sense els altres dos no estariem on estem, encara que em sembla que el que més necessita es tranquil.litat a l'hora de jugar els partits, tranquil.litat que no vol dir pasotisme, vol dir paciencia per fer els coses ben fetes amb la tensió necessària.

Ànims Ràcing!

Anònim ha dit...

Bones a tots companys!!!
Ja ho sé que em faig pesat al final, però us escric per donar-vos ànims un altre cop ja que faran falta!!!Que ja ho sabem com les gasten aquests del Creixell!!!Així que tocarà pencar de valent. Però crec que mentalitzats i concentrats a tope (sobretot als començaments de cada part!!!)no ens ha de fer por ningú ara bé, sempre amb humiltat pel davant. A veure si puc puja a animar-vos.

PD: Molts ànims també pel Dani B. i a veure si pot debutar!!!

Forza Ràcing!!!