dilluns, 28 de gener del 2008

“Masllorenç marcarà el punt d’inflexió”

Maurici Segú es mostra convençut de les possibilitats de l’equip en aquesta segona volta i considera que a partir d’ara, cada partit serà una final.

“No passa res” A poques hores de la conclusió del matx a Masllorenç, el president racinguista llança un missatge positiu a la plantilla i cos tècnic, considera que les derrotes a L’Arboç i Masllorenç són la millor mostra de la igualtat del grup, tots els equips de la zona alta estan patint derrotes i el Ràcing no és una excepció, això és tot. Segons Segú, la competitivitat del grup ha de donar un punt extra de motivació a tot el club perquè aquest any cada triomf és vital i té molta importància, mai millor dit, no hi ha rival fàcil. "Tinc plena confiança amb la gent, en aquest vestidor, en la nostra màgia, però és un moment on hem de ser llestos i anar pas a pas".

Tot i que la setmana amb 3 desplaçaments s’ha saldat amb un discret balanç de 3 punts, el calendari es presenta com oportú per canviar la dinàmica dels darrers partits i poder consolidar l’equip entre els 3 primers llocs. Maurici Segú es mostra convençut que cap equip despegarà i que possiblement fins les darreres jornades, tan la plaça d’ascens com la de promoció estaran obertes i per tant, serà fonamental arribar amb opcions a la part final de la lliga.

“Anem partit a partit, pensem en el partit del Pla, no cal dir que és un partit important, a partir d’ara, tots ho seran. M’agradaria que tothom no pensés més enllà del partit del cap de setmana, si ho aconseguim, pot iniciar-se el punt d’inflexió i fer bona la situació de privilegi on estem, l'actitut dels darrers partits i la nostra ilusió ens portarà a fer grans coses”.

Ànims a tots, de tot cor, sóc conscient que ho viviu com jo i a vegades no és fàcil.

Una forta abraçada!!

PD: Aprofito per dedicar-vos una cèlebre cita de Arthur Schopenhauer...

"El destino mezcla las cartas, y nosotros las jugamos"

que cadasqú en tregui la seva conclusió... molt bona setmana i fins dissabte!!


Maurici Segú
President Ràcing Rocafort C.F.

24 comentaris:

Anònim ha dit...

nois, amb la imatge que vam donar (de superioritat aplastant) a la casa del que es el lider no podem abaixar el cap, ara menys que mai! jugan amb aquestes ganes pocs punts s'ens escaparan... i si no temps al temps.

Anims i ara si, a tope racing!

Anònim ha dit...

nois, amb la imatge que vam donar (de superioritat aplastant) a la casa del que es el lider no podem abaixar el cap, ara menys que mai! jugan amb aquestes ganes pocs punts s'ens escaparan... i si no temps al temps.

Anims i ara si, a tope racing!

Anònim ha dit...

Ei xavals ha arribat l'hora de posar-se el mono, amb la musiquilla de rocky sonant de fons i començar a guanyar partits fins al final de temporada, snse parar rollo apisonadora!!

Ànims i sort contra el pla

Anònim ha dit...

si senyor molt ben dit!
vam perdre, o portem 2 partits seguits perduts, pero no cal posarse nerviosos, queda TOTA la 2ª volta i tenim el lider a 5 punts i el 2n a 2 punts, això no es res, tenint en compte tots els enfrontaments directes que hi ha d'haver, això si, nosaltres ens hem de posar les piles i guanyar dissabte al Pla.

ah! i avui tots a entrenar! no us feu els remolons! jeje

saludos gent!

Anònim ha dit...

people, la 2na volta sera mooolt dura pero sigui com sigui; vagi com vagi, no em de deixar perdre mai aquest esperit de "gran familia" que tenim, que sens dubte es el que ens fa mes forts.

Com el presi us dedico una altra celebre frase del "Koala":

Si la corneja vuela rasante;
ponte bufanda y guante.

Anònim ha dit...

Bones a tots companys!!!
1er felicitar-vos pel matx de diumenge, en el que ho vam posar tot però ens va faltar la recompensa!!!Com ja vaig dir, el futbol és així.
Ara estava mirant la classificació, ja ho sé que és una cosa que no s'hauria de fer (e Vilalta!!!jeje) i...joder...veure tanta igualtat és una cosa que espanta i alhora motiva. Em quedo amb el segon cocepte. Almenys que quedi la sensació després de cada partit d'haver-ho donat tot al camp i, com a dit el presi, som nosaltres els que juguem les cartes.
Així que a entrenar TOTS a tope aquesta setmana i a menjar-nos el Pla el dissabte!!!

Molts ànims a tots!!!

Forza Ràcing

Anònim ha dit...

didy didy...

Anònim ha dit...

ei companys, dema al mati quan us aixekeu jo ja haure cruzat el pacific (o estare a punt)... es lo que te k et convokin els "aztecas" a un bolo de dues setmanes per riviera maya. Nomes volia dir-vos que el que va passar el dissabte va ser sumament dur (inclusive mes k kuan els sarralencs ens empaten els partits al minut 98) pero k aixo s'aixeca com sigui. el que eu d fer es matxacar el santa cruz aket diss i dedicar la victoria a la aficio del racing que no esta (ni ha d'estar, ni estara) acostumada a tantes desil.lusions seguides, i dic que no estarà acostumada pq amb l'equip, les ganes i la força que tenim, canviarem les cares llargues per somriures. Anims a tots i FORÇA RACING! SOU ELS MILLORS.

Anònim ha dit...

el més important es que tots siguem una pinya, només dic això, i el que no estigui a gust o només tingui ganes de criticar més val que es quedi a casa, fará un gran bé a l'equip, sigui qui sigui.
aqui no hi ha imprescindibles.

aquí queda dit

ah i soc el pep, el que tingui algo a dirme a mi només cal que m'ho digui.

hem de recuperar l'esperit de l'any passat, i això només s'aconsegueix intentant sortir a divertirse als partits, no a guanyar, la pressió no ens porta a cap puesto, deixemnos de si pujem o no pujem, el que hem de fer es sortir a disfrutar i a partir d'aqui ja es veurá.

Anònim ha dit...

Ei nois, llastima de la remontada, són unes kuantes cleques seguides que ens han caigut, xo ara toca aixecar-se, no serveix de res mirar enrere
nga sa veiem aketa semana

Anònim ha dit...

Pep, Arnau i Bori, estic completament d'acord amb vosaltres.
Anem a divertir-nos i deixem-nos estar de pressió, si juguem més "sueltos" tot arribarà i a ajudar-nos i no estar tant tensos companys, que ho superarem.
En moments aixi és quan més valoro el formar part d'aquest equip, d'acord que vam perdre i s'ens va quedar una cara de tontos que "pa que" però em va agradar molt la reacció de la gent, afició, entrenador i sobretot el presi, donant una llicó de fair-play a Cisco and friends del Pla(recordeu que quan ells perdien amenaçaven amb trencar relacions amb nosaltres, que si haviem tocat el Tardiu, etc, patètic!!!!) tothom estava fotut però som elegants fins i tot perdent, altres equips no poden dir el mateix, me n'orgulleixo de formar part d'aquest grup i me la pela que els del Pla i els del Sarral salvin la temporada puntuant contra nosaltres o alegrant-se de que perdem, alla ells, aixó demostra quelcom, com a grup humà diu molt com sóm nosaltres i ells, rés més companys, salut, sou collonuts i amb vosaltres a on convingui!!!

Anònim ha dit...

Osti companys...aixo es increible i genial a la vegada!
Veure que, despres dels mal resultats obtinguts, la gent estigui aixi de motivada i amb akestes ganes de superar-ho...es lo millor d'aket grup!
Amb akesta actitud superarem akesta "minicrisi" i el k ens faci falta!
Anims companys...i a Santa cruz....a demostrar-ho!!

Una abraçada!

Anònim ha dit...

mmmmmmmmmmmmmmmm

Anònim ha dit...

doctor vengo a que me ausculte.

- ¡Rápido! ¡al armario!

Anònim ha dit...

QUE PASSA AQUESTA SETMANA QUE NO S'ACTUALIZEN LES NOTICIES.
ANIMS RACING!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

I LA CRONICA ON ES?????TAN MALAMENT HO HEM FET QUE JA NI ENS MEREIXEM VEURE LA CRONICA????

Anònim ha dit...

anonims, personalment, jo prefereixo no veure la cronica, diguem que soc del que si perd el teu equip dilluns no compro el diari, sou uns masiques nens, jeje.

Anònim ha dit...

que vol dir masiques?
mariques o masoques?

Anònim ha dit...

vull sortir a la llum, please

Anònim ha dit...

mariquita mariquilla maricoooooon

Anònim ha dit...

-Mamá, mamá, tengo que ir al ginecopsiquiatra

-¿Al ginecopsiquiatra?

-Si, porque cada vez que me follan, me vuelvo loca.

Anònim ha dit...

depen del que fem dema anirem a veure el futbol!!!!!!!

Anònim ha dit...

VISCA EL PLA
VISCA EL VI
VISCA LA MARE QUE ENS VA PARIR

JAJAJA

3-4

Anònim ha dit...

jaja

enhorabona pla per la victoria, de veritat, de fet, nosaltres hem tret concusions (esportives) de la derrota, vosaltres també haurieu de treure conclusions de la victoria, pero conclusions humanes, perque més d'un de vosaltres hauria d'apendre una mica d'educació.
em quedo amb la derrota i el saber estar del meu equip que amb la vostra victoria i la vostra mala educació.

enhorabona perque ja heu salvat la temporada.