dilluns, 17 de novembre del 2008

El Ràcing perd a Alcover

El Ràcing es presentava a Alcover amb el bon regust de boca que van donar les dues victories consecutives a Vilarodona i a la Riba, fet que feia que l’equip tingués moltes ganes de continuar amb aquesta bona ratxa en un camp de un rival directe per l’ascens i en una superficie en que l’equip no hi está acostumat a jugar.

El partit va ser molt igualat durant els 90 minuts, i l’unic que va desequilibrar la balança va ser un golàs de l’alcover quan es portava mitja hora de partit, a partir d’aquí, el control del partit va estar repartit per els dos equips així com les ocasions de gol.
Amb el resultat de 1-0 pels locals es va arribar a la mitja part, i la segona part va començar amb les esperançes dels jugadors visitants per poder capgirar el marcador.
La segona part no va començar de la manera esperada tant per els jugadors com per l’afició rocafortina desplaçada a Alcover, ja que va ser l’equip local el que dominava el partit amb total comoditat durant els primers 20 minuts, passat aquest temps, el Ràcing es va desfer de la pressió Alcoverenca i va avançar les seves linies, amb el risc que comporta aquest fet, prova d’això van ser els perillosos contraatacs de l’equip local, en un d’aquests, va arribar el segon gol local, al minut 85 de partit, que semblava sentenciar el partit.
Però el Ràcing mai baixa el cap, i en el temps afegit va marcar en jugada d’estrategia el gol que escurçava distancies i durant els casi 10 minuts de temps afegit va poder empatar el partit.
Cal destacar l’actitud dels jugadors que mai van donar per perdut un partit en el que van anar casi sempre per darrere en el marcador, i es va demostrar un pundonor i un sacrifici important.
La setmana que ve, Vimbodí.

A tope Ràcing!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola nois!!! (amb to Eloi jeje)
Què dir del partit d'Alcover...emprenyat per haver perdut sí...però no amb el cap avall, sino tot el contrari, perque crec que ho vam donar tot durant els 100 minuts que va durar el partit. Coincidint amb el cronista (per cert, a qui li tocava¿?) només va ser aquell golàs el que va decantar la balança, perque ni molt menys estaven per damunt nostre en nivell de joc, suposo que opinareu el mateix!!!
Però bueno el futbol és així ja ho sabeu. Així que aquest dissabte, amb les mateixes ganes i sacrifici, a menjar-nos als de Vimbodí!!!

Molts ànims a tots

Forza Ràcing

Anònim ha dit...

ep!
tranquis nois, alcover es un camp on es pot permetre una patinadeta!
ademés, no vam fer mal partit, i lo dit, el gol que va fer aquell "roberto carlos" va ser el que va declinar el partit cap al seu bando.

per cert, respecte a la enquesta, com es nota que som jugadors ehh, treiem tota culpa als jugadors en la crisi merengue! jeje

A tope Ràcing!

Anònim ha dit...

per cert, el gol de Messi aquesta setmana es molt semblant a la jugada que també feiem nosaltres, a que si?

Anònim ha dit...

igual igual...bueno tb s'ha de comentar quan s'ha perdut, nkara que no hi hagin ganes, o sigui que això fai, aquest dissabte a guanyar!

Anònim ha dit...

hola companys k tal? la veritat que quan es perd ni que no s'hagi jugat malament no hi han tantes ganes d'escriure, però el "sentiment racinguista" es valora en els bons moments i en els no tant bons.
Cuideu-vos, sou tots uns cracks i continuem amb aquesta actitut,
us deixo, mentres em penso quin "puto" pseudonim em puc posar avui.
PD- encara m'ho estic pensant!!!

Anònim ha dit...

Xavalins, jo tampoc acabo de tenir clar quin nick posar-me perque s'em reconegui a la primera... soc l'anonim de la setmana passada que no es va atrevir a desvelar la seva identitat. i si, també m'agrada l'humor intel.ligent...

En fi, nomes dir-vos que em de seguir donant-ho tot i que si Murphy no ens apareix gaire mes sovin, no crec que perdem massa mes partits lluitan aixi, pq de roberto carlos nomes ni ha un i juga a turquia.


Fins d'aki unes horetes a "Les Forques".

Força Racing

Anònim ha dit...

visca l'humor intel.ligent i les ments privilegiades que el fan possible!!!
una pregunta pel Rovira.
QUAN ESTRENARAS LES FAMOSES BOTES?????????????????
Salut a tots, i visca el Racing!!!

Anònim ha dit...

DISSABTE A GUANYAR AL VIMBODI!!!!A TOPE RACING!!!!!!