dilluns, 24 de novembre del 2008

EL RÀCING TAMBÉ SAP GUANYAR PATINT

Ja ho va advertir Tomàs Molina al TN Vespre del dia abans (… un bon abric necessitaran els que decideixin passar la tarda del dissabte recolzant el Racing, on s’espera un ambient fred a les Forques i rodalies…) , ja que la temperatura era baixa quan locals i visitants van saltar al camp amb rigurosa puntualitat britànica a les 15:45h.

S’esperava un partit difícil pels homes de JM Calavera i Tomàs Arasil ja que tot i la mala classificació en que es troba el Vimbodí, en l’ultim partit de la pretemporada,els de verd (com qualsevol equip de la Conca) ja van avisar que si d’alguna cosa van sobrats és de ganes, coratge i una extranya motivació extra per enfrontar-se als de Rocafort.
Així doncs, l’esfèric va començar a rodar amb els visitants sense presionar en excés i esperan als locals en camp propi (concients de que s’enfrontaven a un equip que no esta a la part alta de la taula per casualitat). Tot i així, després d’uns primers minuts no gaire bons pel Racing, els rocafortins van aconseguir avançar-se per mitjà de Roc Farré quan despres d’una bona jugada col.lectiva es va quedar en un 1 contra 1 amb el segur porter visitant que el “Jardinero” Farré no va fallar.
Poc va durar l’alegria als locals ja que despres d’uns minuts en que van baixar la guardia (com ja ha passat en algunes ocasions aquesta temporada) el Vimbodí va aconseguir l’empat amb un espectacular xut des d’uns 30metres.
Tot i el cop moral que va suposar aquest gol (golàs, com els que acostumen ha haver de fer els equips per batre la porteria del Racing) els rocafortins van aconseguir tornar-se a posar per davan del marcador mitjançan un penalit claríssim (tot i les inexplicables queixes dels de Vimbodí) que el “capi” Sergi Andreu va transformar en gol. El Racing és va fer amb la possessio de la pilota i ho va intentar mitjançant un fort xut d’Alex Iniesta Garcia, i les ja conegudes “penjades a l’olla del reconvertit a lateral Joan “Chapi” Rovira.

El segon temps va deixar patent que tot i tenir una climatologia adversa i unes temperaturas fredes durant gran part de l’any, als de Rocafort els va afectar més la ventrisca que bufava a les Forques ja que van surtir al terreny de joc adormits i menys “enxufats” que els visitants. Aquesta “empanadilla” que vindria a ser habitual en determinades fases d’alguns partits, va propiciar una altra vegada l’igualada al marcador per part dels “all green” despres d’un rebuig.

Moltes ganes, nervis, i un joc a l’estil del famòs “vull pero no puc” va resumir els 30 últims minuts del 2n temps en que tot i tenir nombroses ocasions semblava que els locals necessitaven algo mes de sort per acabar guanyant el partit. I aquest “plus” de sort va arribar al minut 87 del matx quan despres d’una bona jugada per la dreta i d’una assistencia del “Jardinero”, el jugador del Pla Roger Ollé va culminar amb un fort xut que va arribar a la xarxa de la porteria del gol de Muntanya de Les Forques.
Tres punts més per l’equip i l’afició (una altra vegada exemplar) de Rocafort de Queralt despres d’un partit on el mes important era guanyar com fos. Tots recordarem l’ultima lliga dels “blancs” que van aconseguir guanyant, ni mes ni menys, AIXÍ.

FORÇA RÀCING.

22 comentaris:

Anònim ha dit...

equipo!

després de la paxangueta del dissabte (perque vam jugar com si fos una paxangueta) hem de mirar ja al partit de diumenge, aveure si treiem un resultat positiu d'allà!!

per cert, el Madrid amb la "merda d'equip" que es i tot el que es diu, està a 3 puntets del "gran" Barça

ens veiem!

P.D: roc, arnau, bori, diego, espavileu que us guanyo tots els partits jajajaj

Anònim ha dit...

QUE NO OS EMBAUQUEN!

Anònim ha dit...

Ei xavals, oblidem el partit de dissabte encara que es va guanyar, i ara a centrar-se amb el partit de la semana que ve... es igual contra qui juguem...Al loro!!

Anònim ha dit...

El año que viene... At.Valls - Rocafort,
el año que viene... At.Valls - Rocafort, lalalalalalalalalalalalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Anònim ha dit...

Volem més rajades!! que diguin algu els que llegeixen i no comenten q sé que esteu x aki!

Anònim ha dit...

Ja veus! Aquí no parla ni cristo! Ja se que em d'estar concentrats pel partit contra els sarralencos pro no cal que ens comensem a posar tontos el dimarts!

Apa!

Anònim ha dit...

avui juga el sarral-pla?

Anònim ha dit...

Des de l'afició dir-vos que es va veure clar que el dissabte no estaveu al 100%, pero mirat fredament l resultat es l que compta, no? Ja està bé que per una vegada sigueu vosaltres els que tingueu sort.
Mmoltes forces pel partit de diumenge i deixeu-nos veure des de les grades dels sarralencs al Racing Rocafort de veritat!

Anònim ha dit...

Ei companys!
Avere primer k tot, felicitar el cronista (k no se ki és), xo m'ha agradat!
Despres, k m'agradaria saber don a sortit el mote de "el jardinero"...

I res, sobre el dervi, suposu k ja sabem tots com hem d'estar...concentrats, trankils, i amb més ganes k mai!!!

I Akesta setmana a entranar a tope...

PD: Pep...ja he guanyat mes partits...jeje!!!

Anònim ha dit...

Jo no sóc el que ha escrit la crònica, però et puc dir que lo de Jardinero, vé pel davanter del Inter Julio Cruz, que l'apoden així "El Jardinero" (culturilla general).
rés més, si teniu algun dubte aqui estic jo per ressoldre-ho , Julio Maldonado "Maldini" pels amics.
Ànims i força racing ara i sempre

Anònim ha dit...

jo tampoc soc el cronista, ni el jardinero, ni res de res, bueno de fet no soc ningú..jaja

si que s'ha animat la cosa avui en aquest blog, es que es escriure el jardinero i pujar això com l'espuma ehh.
a l'afició nomes cal dirli que de dies dolents en te tothom, bueno alguns en tenim més que els altres, i que aquesta setmana intentarem donar una bona alegria!!

al flipadillo del roc dirli que ja pots guanyar tots els aprtits que vulguis pero fins que no em guanyis a mi no serás ningú jjeej

saludus a tothom!

Anònim ha dit...

Gracies Maldini... pel que fa a tu Roc, sembla extrany que siguis ma germà... (entre la semblança física amb el davanter i el que estudies, el "Jardinero" era el mot idoni).

Fins la tarda penya!

Anònim ha dit...

Eh companys!!!

Felicitar al cronista, al jardinero i als de Vimbodí per "deixar-nos" fer el gol de la victòria!!!Perque mira que n'estavem d'empanats tots plegats eh!!!
Ara a pensar en el partit de diumenge, ja sabeu contra qui juguem però tant me fa, no és el rival el que marca les ganes que hi posem!!!
Així que a entrenar a tope racinguistes i molts ànims a tots!!!

Forza Ràcing

Anònim ha dit...

quin fred que fará avui

Anònim ha dit...

Ja us podeu posar les piles pel partit de diumenge!!!i a veure si no esteu tan empanats com l'altre dia!!!!!
Força Racing i diumenge a tope contra els sarralencs!!

Anònim ha dit...

Judio que canta,
cuchillo a la garganta

Judio que vuela,
judio a la cazuela

Millor que no aixequin el vol

Anònim ha dit...

Toni, Navarro, Jordi Miguel, Gabi, Roger Ollé, Dani Martín, Vilalta, Alex, Keita, Roc, Bori, Diego, Angel, Sergi, Arnau, Rovira, Pep, Ramon Contijoch, Emili, Mauri, Miquel, Jaume i Antònio.
Gràcies a tots per donar-ho tot.

A vegades el "futbol" no és just, ho hem sentit molts cops, però avui a sigut veritat. Estic molt disgustat perquè hi ha hagut un "PERSONAJE" aquesta tarda que ha jugat amb el sentiment d'un grup de gent que TENIM una il·lusió.

GRÀCIES AFICIÓ, sou la millor de tercera.

MISTER JM

Anònim ha dit...

PD: Oliveta tú també hi eres i amb els nervis no hi he pensat. No t'enfadis i mil gràcies.

MISTER JM

Anònim ha dit...

calavera em sembla molt be pero em sembla k els lesionats tambe pateixen i tenen ganes de juga.... no passa res et perdono ja vec k no sem troba a falta una abrassada...ens veiem dimarts

Anònim ha dit...

et comportes com un sentor i les gracies se te han de donar a tu com a persona i com a mister,ets un crack orgullos de forma part de la teva quadrilla i la del tomas,anims k aixo no es res no sacaba aqui el campionat,i es pot estar dal k queda mol,nomes son tres punts anism companys

Anònim ha dit...

Cala ets un crack (El tomàs també és un fenòmeno), ja ens vareu demostrar com a companys d'equip, que sou un exemple a seguir i que sou collonuts, com a entrenadors aneu pel cami de ser-ho, és un orgull formar part d'aquest grup i més quan vas veient els "personatges" que habiten les banquetes de molts equips de regional i no regional.
Ànims a tots,
Força racing!!!

Anònim ha dit...

Eh companys!!!

Ja amb el cap fred del partit d'ahir, estant enfebrat a casa i havent acabat de llegir els comentaris del JM MISTER, crec que se li ha de donar tota la raó. Crec que vam PATINAR a camp jueu, però que va ser un
altre "PERSONATJE" el que ens va posar els patins.
El futbol a vegades és injust, ja ho diuen.Però això només et pot servir per augmentar encara més les ganes de cara al partit de la setmana que vé.

Molts ànims a tots

Forza Ràcing

PD1: Pere krinyu, jo sí que hi penso amb tú, sinó mira el fotolog del pis!!!

PD2: A quí li toca fer la crítica de la setmana?¿(vaia marrón a qui li toqui fer de cronista jeje)