dilluns, 1 de desembre del 2008

Decàleg per a l’optimisme

Mauri: “Estic convençut al 100% que serà una gran temporada”



Plenament conscient que ahir va ser un dia dur, m’he animat a escriure algunes idees que m’han rondat pel cap les darreres hores i que han transformat l’amargor de la derrota d’ahir en optimisme pel futur.

Vull compartir-ho amb vosaltres perquè certament i com diuen els manuals: “no hi ha problemes, sinó oportunitats” i ara mateix, nosaltres en tenim una de molt gran... us invito a que l’aprofitem i fent ús del “savoir faire” que com a grup tenim, en gaudim i la fem realitat.

Diuen que les paraules se les emporta el vent, però queda clar que hi han coses que perduren, i algunes d’elles ens ajuden a avançar, potser també amb el vent, qui sap. Sempre he cregut que qualsevol cosa, gran o petita, parteix d’una idea, com crear el Ràcing en el seu dia. Aquest decàleg no és res més que això, paraules, però sé que les agafareu i en fareu una gran idea.

Confio plenament amb tots vosaltres.



Decàleg per a l’optimisme després de Sarral:

1) Amb només 8 partits de lliga, ja hem jugat contra tots els rivals directes per la zona alta.



2) Excepte L’Espluga, ja hem fet tots els desplaçaments contra rivals implicats en els primers llocs (Pallaresos, Vilarodona, Alcover i Sarral).



3) Hem guanyat a Vilarodona i ens hem tret l’espina de l’any passat.



4) L’altre espina de guanyar el primer derbi, ens la treurem el proper 21 de Març. A partir d’avui, ja no cal parlar més del Sarral, estic convençut que si fem les coses bé, arribarà a Les Forques per darrere nostre i allí li donarem l’estocada final. Per tant, tema Sarral, aparcat fins d’aquí 3 mesos llargs. Com es diu habitualment “Publicidad no, gracias!”.



5) El fortí de Les Forques segueix sent l’eix de les nostres aspiracions. (Hem sumat 10 dels 12 punts i hem marcat 15 gols en 4 partits). Simplement, a seguir en aquesta dinàmica començant per aquest proper dissabte.



6) A la segona volta, tots els “grans” han de passar per Les Forques i allí és on més que mai ens hem de fer forts i intractables.



7) Ara comencen a jugar entre ells els rivals per la zona alta… aviam que passa i nosaltres a per lo nostre, a sumar de 3 en 3. Si fem bé les coses, entrem en una fase del calendari on “Pas a pas” podem sumar un bon número de punts.



8) No tenir pressió i venir des del darrere: he de confessar que m’agrada la sensació d’anar de “tapats”, potser més d’un pensa que aquest any no estarem lluitant fins al final perquè no estem primers, segons o tercers ara mateix, però certament això és una anécdota i crec que l’hem de saber jugar al nostre favor per anar creixent i arribar al tram final a tope en tope els sentits.



9) Tothom falla… els Pallaresos a La Selva, el Sarral a casa davant el Pla, L’Espluga a La Riba, l’Alcover a fora en general i el Vilarodona ja ha perdut 2 partits a casa… tothom s’està deixant punts i aquesta serà més que mai la lliga de la regularitat… el nostre proper pas són 3 partits per demostrar moltes coses: Sta.Coloma, Vilabella i Pla. Principalment, per desmotrar que som un equip regular i consistent, al cap i a la fi, i tirant de tòpics futbolístics: “Guanyar a Vilabella, per exemple, són 3 punts igual que ho són guanyar a Alcover o Sarral”.



10) Tot i les circumstàncies a nivell de lesions, baixes, gols in extremis rebuts i “d’altres factors externs”… estem a 4 punts del líder.



Sóm un grup que ha navegat amb el vent a favor i el vent en contra… hem tingut moments únics i les hem vist de tots colors… sabem que les metes s’assoleixen al final i no al principi, i per tant, us animo a seguir treballant perquè el que avui és ràbia i cert desànim, en pocs dies, torni a ser èxit i aquell somriure de la feina ben feta… sou els millors i com també diuen els profetes, els grans es fan grans per la capacitat de reaccionar davant les adversitats... allò de “no por las veces que caigas, sino por las que te levantes”.

Que tingueu molt bona setmana en tots els sentits i a treballar dur per guanyar dissabte el Santa Coloma a Les Forques. Jo ja tinc ganes que arribi el partit.

Estic molt satisfet de la tasca de tothom en aquest inici de lliga.

Gràcies pel vostre compromís, per la vostra disciplina, pel vostre respecte, per la vostra intensitat i per la vostra passió.

Un plaer ser el president del Ràcing, perquè significa entre moltes altres coses, la més important: estar aprop de gent que val molt la pena.

Endavant i demà a entrenar!!!



Una abraçada des de Barcelona.

Mauri

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Un ole per el presi....
Un ole per tota la directiva i junta...
Un ole per els misters....
i un ole per tots nosaltres (jugadors)!!!

Amunt racing..... amunt!!!

Llarga vida al racing!

Anònim ha dit...

Després de llegir el decàleg només puc dir "Amén"

Ni quan guanyem sóm tant bons ni quan perdem tant dolents, segur que ens aixequem d'aquest cop!
i tancarem la ferida guanyant els proxims partits! el sta coloma serà el 1r en pagar q stem dolguts!

Anònim ha dit...

El ràcing és diferent, per lo bó i lo dolent, les victories tenen un caire molt especial, millor que qualsevol victoria amb ex-equips, però "la putada" és que amb les derrotes passa exactament lo mateix; "foten" molt més, aixó per mi vol dir quelcom; "Sentiment racinguista".
Aquest sentiment et va atrapant i quan t'en dones compte ja és massa tard, ja estas dins d'aquest cercle.
Però val veritablement la pena, per tot lo que ha dit el Mauri, pels entrenadors, junta, afició, companys etc,.
Rés més, visca el Ràcing Rocafort!! i que aquest sentiment continui amb nosaltres, és el "fet diferencial" del nostre club que ens fa millors en tots els sentits.

Anònim ha dit...

Ostia puta, al final entre uns i altres aconseguireu que quan em preguntin de quin equip soc, deixaré de dir del Nàstic per dir que soc del Ràcing, però del Ràcing bo, del de Rocafort.

Sincerament, el que et dona un grup humà com aquest pocs equips tel poden donar!

Però vam perdre a Sarral 3-1, i ja sabeu com soc, i per molt que em diguin, per molt que m'obliguin a treurem-ho del cap, jo nomes tinc una paraula al cap i una data:

21 de Març de 2009 VENDETTA

Amunt Ràcing!

Anònim ha dit...

Benditas palabras de Monseñor Mauri, Amén!!!jejeje Però també les de Pepako "21 de Març de 2009 VENDETTA". Però tornant a las del Presi, donar-li la raó perque ja hem d'oblidar aquest partit i centrar-nos amb el que ens vé. Units (jugadors,afició,junta directiva, delegats i altres membres de la plantilla) i amb ganes (sacrifici,convicció,passió) no ens podran parar!!!

Amunt Ràcing!!!

Anònim ha dit...

L'AFICIÓ
AQUEST DISSABTE ES PRESENTA MOLT FRED,I AMB LA MARATÓ, SERÀ DIFICIL QUE TOTS ELS QUE VOLEM US POGUEM ACOMPANYAR,PERÒ
ESTEM SEGURS, QUE AMB MÉS O MENYS "RACINGUISTES", A VILABELLA ELS JUGADORS, NO FALLAREU, I QUEDAREU (COM SEMPRE) COM A SENYORS.
ÂNIMS!ENDAVANT! I...MOLTS GOLS!