dilluns, 15 de desembre del 2008

El Ràcing es passeja a Vilabella

La plantilla racinguista estava convocada a les 14:00h al camp del Vilabella, cuer de de la classificació, per començar el partit a les 15:00h.

El Ràcing tenia la consigna clara de marcar com més aviat millor, degut a les “males” experiències sofertes en aquest camp (1-1, 2-4), per encarrilar des del principi el partit al seu favor. Però poc s’ho devien pensar com acabaria tot plegat.
Era sobre els 5” que Roc (el ja conegut com a “Jardinero”) controlava una passada aèrea del centre del camp i es quedava sol davant del porter per fer pujar el 0-1 al marcador. Pocs minuts després, en una jugada quasi calcada, el mateix davanter batia el porter i feia incrementar en 0-2 l’avantatge racinguista. A partir d’aquí fins i tot em costa recordar els autors i les jugades que van donar lloc als següents gols, que exprimint-me la memòria ho podria acabar explicant tot, però que potser hauria d’acabar ocupant dos pàgines. Així que mencionar els que van veure porta: Gabi(2), Bori, Rovira, Dani(3), Àlex(2) i Sergi. Resultat final Vilabella:1-12:Ràcing Rocafort.

Esperem que aquesta golejada serveixi per donar més confiança a la plantilla, però també humiltat i ganes de tocar de peus a terra per donar-ho tot al pròxim partit a les Forques contra el Pla de Sta. Maria.

17 comentaris:

Anònim ha dit...

que sosu el komentarista.....

Anònim ha dit...

Volem vestuaris piscineros y croniques complertilles!
jejej es broma!

Força racing i força villabella!

Anònim ha dit...

Primer que res felicitats a tots per la victoria aconseguida aquesta setmana.Abans de l'inici del partit tots sabiem de la importancia d'endur-nos els tres punts tot i la suposada superioritat del racing(també havia de ser a priori un partit facil contra el Vimbodí a casa).Aquest era un camp que mai sen's ha donat bé.Recordeu la primera temporada que va fer el Racing??,i tan sols vam aconseguir empatar a 2.La temporada pasada també ens vam endur els tres punts però patint.Més enllà d'evidenciar la superioritat del racing,aquesta victoria,evidencia que estem fent les coses bé.Jo no crec que quan no ens acompanya el resultat ho fem tan malament(simplement de vegades les coses no surten),ni quan guanyem el rival es tan dolent.Cap equip ha aconseguit marcar tans gols al Vilabella,ni tan sols en les visites a domicili d'algun dels primers classificats (i això que ens van treure 9 min.)Ara no ens hem de relaxar i hem de començar a pensar amb el Pla.Segur que serà un partit dur perque juguen molt dur.Les millors armes el Tardiu,que ja el coneixem tots i un moro bastant gran,amb el 29 que treu la pilota controlada desde darrera i puja bastant.Si toquem la pilota com sabem,buscant apoyos i obrint espais podem treure un bon resultat.Com diria el Pep Guardiola no crec que la venjança sigui un bon argument per afrontar un partit..simplement guanyarem perque som millors i perque Rocafort i els colors que representem,almenys en aquesta categoria tenen un pes important i nosaltres tenim la responsabilitat de defensar-los amb orgull i deixar-los el mes amunt possible.ANIMS A TOTS!!FORÇA RACING!

Anònim ha dit...

"Tonivdp" ets un exemple per tots nosaltres. Aquesta es la millor arma del racing, que te cracks dins el camp i fora.

Força racing.

Anònim ha dit...

El dissabte a Vilabella,no hi van ser tots els que haurien volgut(ja sabem que no us vam fer massa falta)FELICITATS! per aquesta super victòria.
El dissabte, fasi fred,fasi calor(je.je)no faltarem!
i segur que podrem celebrar les festes amb 3 punts més.
ENDAVANT! I FORÇA GOLS!!!

Anònim ha dit...

cagunlou, li hem de fer la foto al Antonio que tu també mereixes ser "l'home del partit", per estar sempre amb nosaltres i per donar l'apoyo necessari, i parlar quan es necessita, i això no es gens fàcil! perque moltes vegades es tendeix a xerrar massa, i ja se sap, quan un xerra massa, acostuma a dir coses que despres no es poden cumplir!
Anims a tothom i aquesta setmana aper el Pla, segurissim que ens donarán guerra, pero nosaltres a la nostra, si son bruts, maleducats, o el que siguin nosaltres a guanyar el partit que es el que ens interessa!

tutti bacci amicci!!

Anònim ha dit...

Primer que tot felicitar a l'equip pel recital de gols i l'inconformisme que vam demostrar quan l'arbitre va xiular el final del partit, aquesta actitut (tot i que el Vilabella és un equip simpatic) em va agradar.
Seguidament recordar que el dissabte ens venen els "picats de la vida" del Pla, a demostrar qui som, sense entrar al seu joc,(sàpiguem que ens buscaran) i fent el nostre partit tot anirà bé i ells acabaran autoexpulsant-se,etc, etc,
I per finalitzar felicitar al Toni Vent del Plà o Vilanova de Prades??, ja ja, ets un crack, gràcies per fer-nos sempre costat, en els bons moments i en els no tant bons, els teus comentaris sempre son objectius i les critiques constructives, sàpigues que tu i el Ramon Contijoch (que fins i tot porta mantes als jugadors de la banqueta pq no tinguin fred!!) esteu fent una tasca excepcional al nostre costat i nosaltres en som conscients.
Força Racing!!!

Anònim ha dit...

Visca el Racing! Visca l'Antonio i visca el Ramon! I visca la mare que em va parir!!! jeje

Anònim ha dit...

Qui cullons es queixava del cronista?¿jeje El resultat ja va ser prou complert perque la crònica també ho fos!!!I cullons que tampoc vaig pensar a demanar-li la llibreta al nostre estimat delegat Sr. Ramon i era impossible que me'n pogues enrecordar de totes les accions del partit!!!
Així que a tope contra el Pla, estant d'acord amb els de més amunt, que nosaltres a fer el nostre partit i ells faran el seu (s'expulsaran, es barallaran, etc)

Molts ànims a tots!!!

Forza Ràcing

Anònim ha dit...

Un PLAER formar part de l'equip i compartir els bons i mals moments amb vosaltres...ja ho sabeu!

A TOPE CONTRA EL PLA!!!
FORÇA RACING!!!

Anònim ha dit...

Esta molt apagat aixo gent!!!!

Anònim ha dit...

Pero que dius Okunowo?

Anònim ha dit...

Teniu un cigarro? Algú fuma Winston?

Anònim ha dit...

Hola Ronald

Anònim ha dit...

Hola Frank

Anònim ha dit...

Oye frank, esta gente no habla o k?

Anònim ha dit...

No se ronald...