dimarts, 9 de desembre del 2008

Empat a les Forques

El segon derbi en dues setmanes consecutives es va saldar amb un empat a un gol, que pot tenir dues lectures, la que podem veure el partit com un atac constant del ràcing on es van fallar nombroses ocasions davant la porteria del Sta Coloma i on es van perdre dos punts, o un empat “in extremis” marcant l’equip de Rocafort al final del partit on es va guanyar un punt i es continua amb la inbatibilitat a les Forques.

El partit va començar amb 3 persones a les grades ( es va notar l’efecte pont de la constitució? ), i amb un Ràcing que en 10 minuts va tenir 3 ocasions clarissimes per adelantar-se al marcador, el Santa coloma només s’atansava a la porteria local a pilota parada, i va ser en una d’aquestes jugades “d’estrategia” quan l’equip colomí va marcar el seu gol, una falta escurada a l’esquerra de la porteria del Ràcing, el jugador del sta Coloma xuta literalment al terra, la pilota surt plorant, rebota en un jugador local i el rebot li arriba al capità dels groc i negres per fer pujar el 0 a 1 al marcador.
La segona part va ser un vendaval rocafortí on les ocasions locals van esdevenir una rere l’altre, així doncs, Roc “el jardinero”, Arnau “xose”, Bori “incombustible tot i estar mig malalt”, Sergi “el boques”, Dani petit, Gabi el serpentero van tenir diverses ocasions clares per establir l’empat durant la segona part, tot i això el Santa Coloma també va tenir la seva oportunitat en una contra on el davanter encara sol la porteria del Ràcing pero no pot definir en gol.
L’empat del Ràcing va arribar amb un gran xut de Borinenko al travesser que Sergi molt atent va aprofitar el rebot per introduir la pilota a la porteria i establir l’empat definitiu tot i que d’aquí al final el Ràcing encara va disposar d’un parell d’ocasions per haver-se emportat els tres punts.

El jugador que destaquem aquesta jornada es Borinenko, un jugador que venia constipat, amb febre, i fet una merda, pero que va entrar a la segona part i es va marcar un partidàs, donant consistencia al mig del camp i sent l’autor del xut que al final esdevindria el gol de l’empat.

La setmana que ve el Ràcing visita el sempre complicat (i no ho dic de conya) camp del Vilabella, esperem tornar a retrobarnos amb la victoria.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

tio buenooooooo

Anònim ha dit...

És que és una màquina aquest home. Sempre va bé tenir un pulmó a l'equip!!!(i més si els teus estan fets una merda jeje)
Deixem de pensar amb les ocasions fallades aquest cap de setmana i adreçem-nos el peu de cara al Vilabella (ja us ensenyare com es configura "el guà" jeje)

Molts ànims a tots

Forza Ràcing

Anònim ha dit...

Gràcies pep t'estimo, una crònica molt ben vista, ets un crack! a més no has posat res de "l'incident" desafortunat jeje nga gent

Anònim ha dit...

P.D el roc es resisteix a no sortir a la foto i apareix d'espontani pel fondo jeje

Anònim ha dit...

Jo amb el que em quedo de l'altre dia es que segurament la segona part es la millor que he vist mai a les forques.En quan al resultat...axo és futbol.Podiem haver quedat 10-1 o perdre el partit,pero al final vam salvar els mobles.L'important es l'entrega i la intensitat amb que es va jugar,donant la millor cara.La manera de pressionar(totes les pilotes perdudes eren pel racing),els desmarcs,la conducció de pilota...semblavem el Barça.No se si aquest es l'autentic potencial de racing,pero segur quesi acosta bastant i es superior a tot el que he vist fins ara.Ara sabem on podem arribar si ens ho proposem.

FORÇA RACING!!!

Anònim ha dit...

sou uns cracks. Bori forever

Anònim ha dit...

Aposto pel Vilabella aquest dissabte, i després pel Pla... aquest any no fareu res! jajaja

Anònim ha dit...

jajajjaja quina gràcia que em fa...

Anònim ha dit...

aquet de les apostes més val que aposti pel Ràcing si no vol perdre la pasta, això si, si ets tan ruc i vas tan sobrat de pasta que et fa ilusio apostar per aquets dos merdes d'equips fes-ho, igual ets feliç així!

una abraçada a tothom menys al graciós apostant.

Anònim ha dit...

Ei pero no el pegueu al pobre anonim! Que ho devia fer per picar-nos una mica. Buenu penya, ens veiem el divendres a entreno! Records dsd Portugal (que he vingut a fer unes classes de fair play amb el Fernando Couto i el Costinha, que si no el Tomas em diu que ja no soc el que era abans).


Fins aviat!

Qui soc?

Anònim ha dit...

Purtugal??Mmmm...sempre pleno da chicas ferventes e gotosas q dançan lambada..menknta!!

Anònim ha dit...

que flipat l'anonim.. encara no sap el que es mou per aquet equip, despres de la segona part contra santacoloma ja sabem quin es el nostre estil de joc...no?jejeje

tiqui taka!!jejeje






cucurrucucuuuuuu!!


aleee fins divendreees

Anònim ha dit...

Aquest de Portugal putse es l'Arnau¿?Perque sí que ha perdut una mica de geni ultimament jeje (ho dic de conya i per motivar-te, com el'anònim de més amunt)

Ànims contra els cuers!!!!

Forza Ràcing

Anònim ha dit...

Si Rovirinho si que soc jo jeje.
Pero ara ja estic per aqui a tgn que el Couto casi que em lesiona i el Costinha em volia pegar (es lo que te no ser tan xulo com abans..).

Força racing i fins divendres!