dijous, 22 d’octubre del 2009

El Ràcing s'estrena a domicili amb victòria

Vilabella A.T. 1 - R.Rocafort 3

Alineació Ràcing:

Moreno, Ramon (Josep '78), Arnau, Sergi, Toni (Albert '70), Lluis (Rovira '75), Roger, Miró, Keita (Richard '45), Alex i Omar.

La plantilla racinguista començava el partit a les 16:00h davant el sempre enganyós rival, el Vilabella, però amb la consigna clara de que no hi havia d'haver un excés de confiança i que només valia aconseguir la victòria.

La primera part començava amb un domini clar del Ràcing, generant ocasions contínues i clares de gol. Va ser en un llançament de falta al tocar de l'àrea que Roger, amb un xut fort i col·locat al pal del porter, va fer pujar el 0-1 al marcador. El Vilabella mostrava un respecte pel rival i el deixava ser el clar dominador del partit. Però una pilota perduda per la defensa visitant, va ser aprofitada pel davanter local perquè posés l'empat al marcador. El Ràcing sabia que no es podia adormir, i en una sacada de banda, Sergi amb un remat de cap, tornava a posar el Ràcing per davant.

La segona part ja va ser una altra història. El Vilabella ja apretava més, el Ràcing ja no estava tan ben col·locat i els nervis per aconseguir els tres punts, van fer que l'equip no oferís el joc del primer temps. Aquí és on el Ràcing confia en l'estratègia i en les pilotes parades.Sergi, amb un magistral tir de falta a 10' del final, confirmava la victòria per als de Rocafort.

La setmana vinent l'equip es desplaça a l'Espluga, camp sempre complicat, però que en principi ha d'afavorir al Ràcing i al bon joc que sap fer, el qual a les Forques, de moment, no aconsegueix assol·lir.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

ahi estamos rovi!!! ets un crack. dissabte 3 puntets mes. Toni

Carrileé_j19 ha dit...

Si vols quan envies un missatge pots posar el teu nom; més avall selecciones nom/url i poses el nom que vulguis!!!
De pas, demanar a la penya que s'impliqui una mica més a deixar comentaris!!!
Jo no hi seré aquest dissabte, però molts ànims a tots!!!

Forza Racing

Bori ha dit...

Molt be racing victoria important aquest finde contra l'espluga, q algu faci la cronica o m'expliqui el partit!!

Carrileé_j19 ha dit...

Eh Borinenko!!!Menos presses e!!!Però suposo que aquesta gent del nord, amb tantes poques hores de sol, deu anar de bòlit durant el dia!!!jajaja