dilluns, 29 de març del 2010

El Ràcing, aquest cop sí, es treu l'espina del Vila-Rodona a les Forques

Jornada 22 del grup 24 de 3ª regional

R.Rocafort: 1
Vila-Rodona: 0

Alineació R.Rocafort: Òscar, Toni (Ramon 70'), Arnau, Sergi, Carles (Omar '80), Lluís (Viltró '10), Roger, Miró, Ivan (Navarro '75), Alex i Calavera


Aquest ja passat diumenge el Ràcing, aquest cop sí, es va poguer treure l'espina del Vila-Rodona guanyant-lo al seu camp, les Forques. Recordarem que els dos últims resultats obtinguts d'aquest enfrontament van acabar en empat, i no cal ni mençionar l'especial el·licient de guanyar aquest rival.

Donc bé, la primera part no va ser més del que s'esperava: joc travat i molt físic, on predominaven les pilotes llargues i no hi havia cap equip que es fes amb el control de la pilota. Tot i així, els dos conjunts van gaudir d'alguna que altre opartunitat per marcar.

De la segona part ja hi ha alguna cosa més que comentar. Els de Rocafort van tornar a sortir amb unes ganes enormes d'endur-se els tres punts i enfonsar el rival. Es començava a notar que hi havia un equip que es volia posar per davant, i aquest era el Racing. El Vila-Rodona ja no es feia notar tant sobre el terreny de joc, i el racing ho va aprofitar per intentar tenir més la pilota i crear més ocasions de gol. Varen tenir uns quants llançaments de córner, i un que va acabar en gol a remat de cap de Miró, l'àrbritre el va anul·lar per "falta" al porter. Els homes dirigits per Salva Torres sabíen sí o sí, que acabaria entrant. Ja quasi en temps afegit, una falta a tocar de l'àrea, va ser executada (com ja ens té força acostumats) magistralment pel capità Sergi, netejant les telaaranyes de l'esquadra de la porteria.

Gran victòria pels de Rocafort, que amb els resultats obtinguts últimament i sense jugar-s'hi "res", encara poden fer variar posicions en la classificació. Tot depèn d'ells mateixos. Almenys seguir amb aquesta "ratxa" de dos partits amb la porteria a 0.

10 comentaris:

LluísFer ha dit...

Moltes felicitats equip, hem de continuar així, donant la cara i demostrant que som un equip lluitador i amb força qualitat.

Que passeu una bona jornada de descans i a veure si podem guanyar al Vallmoll i continuar amb aquest bon rotllo que portem.

Felicitats Rovi per la crònica, tots l'estavem esperant.

Arnau_4 ha dit...

Aquesta es la "grandesa" d'aquest equip! TOTS, dins el camp o dsd la banda, TOTS, sumem. Aixi que a seguir sumant JUNTS!

Fins avui al vespre!

PD: Lluis, estas recuperat ja o k?

Roger11 ha dit...

Partidàs d'Albert i Calet a les Forques. Aquests nois prometen.

Carrileé_j19 ha dit...

És normall que cadescú defensi el seu Roger!!!jajaja Però sort en tenieu del fitxatge del mig del camp

Roger11 ha dit...

La qüestió és que es va veure un partit molt intens, no semblava un amistós d'entrenament. Vaig quedar molt content pel treball dels 2 equips. Ens veiem. Bones minivacances!

Pepako ha dit...

a pendre pel cul els subnormals del vilarodona, per fi han caigut al nostre camp! no la van liar aquest cop? m'extranya...

follonero ha dit...

Aquesta vegada es van saber comportar. Despres de 4 anys ja han apres qui mana a les forques

Lluísfer ha dit...

Ja veig que no us puc deixar sols. Jijiji.

Carrileé_j19 ha dit...

Si, Si , Si, el guà ja està aquí!!!Recuperat totalment!!!(o això crec jeje)

Lluísfer ha dit...

me n'alegro moltíssim, jo encara estic tocat, però milloro adequadament.