dilluns, 8 de març del 2010

El Racing va ser superior, però no es va endur cap punt de Constantí

Jornada 19 del grup 24 de 3ª regional

Constantí: 2
R.Rocafort: 0

Alineació R.Rocafort: Òscar, Ramon (Richard '55), Sergi, Arnau, Toni(Pep '65), Carles, Lluis, Roger, Miró, Ivan (Calavera '75) i Alex.


El partit es va disputar aquest passat diumenge al camp del Constantí, en horari poc "flexible", ja que el partit començava a les 7 de la tarda, i amb unes condicions climatològiques marcades pel fred i la contínua i feble pluja que va ser present durant tot el matx.

El racing es plantava sobre el terreny de joc amb "l'alternatiu" sistema de joc 4-4-2, que tant bé els hi havia funcionat en els darrers partits. L'equip de la Conca va sortir a per el partit des del primer segon, amb les línies prou adelantades i conjuntades per pressionar a l'equip rival en el seu camp i no deixar-lo jugar amb facilitat. Era clar qui manava sobre el terreny de joc: bones triangulacions, arribades contínues a la porteria contrària i uns quants llançaments de córner, però que no van servir per fer pujar cap gol al marcador. També era evident que els de Rocafort no podríen mantenir aquella pressió durant tot el temps. Aquest fet va provocar alguns contraatacs per part del Constantí, els quals van ser ben solventats per la defensa i el porter, tot i algun "malentès" entre els dos. Va ser en un llançament de córner, que el davanter local amb un bon remat de cap, va incrementar l'avantatge pels de casa.

Ja a la segona part, el racing volia tornar a imprimir la seva filosofía de toc de pilota i empatar el partit com més aviat millor, si volien treure un bon resultat d' aquell desplaçament. Però era d'esperar que el Constantí no els deixaria i intentaria trencar el ritme a base de faltes, discussions,... Tot i així el racing seguia arribant, però ja no amb tanta facilitat, a la porteria rival. El partit s'anava "trencant" mica en mica, el racing va avançar línies i començava el joc "directe". Però els de Constantí estaven ben tancats al seu camp i seguien sortint a la contra. Quan faltaven 15' per la finalització del partit, en una d'elles, una bona passada entre els centrals va propiciar que el davanter local es quedés sol davant d'Òscar, al qual va batre i feia pujar el ja definitiu 2-0 al marcador. Els últims minuts van ser un "voler i no poder", però els de Rocafort es despedien de l'afició amb el cap ben alt i amb la sensació d'haver jugat un bon partit, tot i no haver tingut la sort de cara, aspecte a l'atzar però fonamental en aquest món del futbol.

La setmana vinent el Racing Rocafort rep a casa el líder de la classificació, el San Salvador. Se sap que és un equip molt bo tècnicament, però que ho passa malament fora de casa. A veure si tots junts, cos tècnic, jugadors i sobretot afició (la millor de la categoría sens dubte), aconsegueixen fer-els-hi perdre el 2n partit de la temporada.

10 comentaris:

Arnau ha dit...

Molt bona crònica. Paradoxes del futbol; tot i ser un dels partits en el que vam intentar tenir més la pilota i jugar-la, vam perdre.

Personalment, no se pq, pero va ser un dels partits que em va saber més greu perdre.

Tot i així, em de seguir en la linia dels útlims 4 partits i intentar treure els tres punts assumint que haurem de fer algun partit "lleig" com el de Vimbodí per guanyar.

Bona setmana i bona nevada dsd Tarragona!

Carrileé_j19 ha dit...

Merci Arnau pel comentari. Són aquestes coses les que animen a continuar mantenint i millorant (quan puc) aquest blog del racing. Ja m'ho penso que n'hi han de curiosos que entren a donar un cop d'ull a la crònica de la setmana, però també s'agrairïa, ni que fos en forma d'anònim, més participació en els comentaris sobre les cròniques, fets varis,... això sí, sempre que siguin constructius i respectuosos amb tota la comunitat. A veure si m'hauré de posar en pla
"moderador"!!!
Moltes gràcies a tots, i seguiu amb la mateixa actitud i ganes que la sort altre cop se'ns posarà de la nostra banda i perquè si tot va bé, divendres tornaré a ser aquí, que en tinc unes p...ganes!!!
Molts ànims a tots.

Forza Ràcing!!!

Roc Farré Andreu ha dit...

Venga nois!
Sabem tots k era un partit important, pero els tres punts es sument guanayant a qualsevol. Per tant com bé dieu vosaltres (perque jo no puc veure els partits), a continuar amb akesta actitud al camp!

Anims a tots i akesta setmana a rascar-li punts al lider.

PD: Rovira (i altres cronistes), us agraeïxo infinitament les crònikes!
Per lo menys així em sento més aprop del k passa al club i de les sensacions k hi han.
(n'hi k d'akesta manera em feu més enveja....però m'he d'aguantar!)

Lluisfer. ha dit...

Felicitats carrilé per la crònica, crec que reflecteix molt bé com va anar el partit.

Arnau serà casualitat, però per mi també ha estat un dels partits que més mal m'ha fet perdre, com a mínim després d'haver-lo jugat, crec que mereixiam més,tots vam anar en tot moment pel partit, donant la cara i intentant fer les coses bé. Ells van fer un partit dur i brut a la vegada, si l'arbit hagués estat bé, com a mínim dos jugadors del Constantí no haurien d'haver arribat ni al minut 15 de la segona part.

Ànims a tots i a pel San Salvador, que si ho donem tot els podem guanyar a casa.

Lluisfer. ha dit...

Felicitats carrilé per la crònica, crec que reflecteix molt bé com va anar el partit.

Arnau serà casualitat, però per mi també ha estat un dels partits que més mal m'ha fet perdre, com a mínim després d'haver-lo jugat, crec que mereixiam més,tots vam anar en tot moment pel partit, donant la cara i intentant fer les coses bé. Ells van fer un partit dur i brut a la vegada, si l'arbit hagués estat bé, com a mínim dos jugadors del Constantí no haurien d'haver arribat ni al minut 15 de la segona part.

Ànims a tots i a pel San Salvador, que si ho donem tot els podem guanyar a casa.

Roger11 ha dit...

Hola Joan,
Ja veig que estàs a tope amb les noves tecnologies. Qui és el ninotet que marca un gol. Espero que siguis tu i que, ben aviat, tornis a poder jugar.
Ànims crack

Anònim ha dit...

Fent aquestes cròniques es estrany que no hagis rebut cap oferta del Mundo deportivo.
Ànims i força Ràcing!

Pepako ha dit...

ei rubiñu, jo també entro per llegir les cròniques de tant en tant!!! no ho talleu eh!
per cert! he despenjat els guants fins a final de temporada, m'estava acomodant massa jajaja.
destí, la pobla B, apa, ara ja ho sabeu els que llegiu aquest blog!

Carrileé_j19 ha dit...

jajaja aquesta és l'actitud Pepako!!!Ja fa temps que tinc al cap de fer la secció "Racinguistes en el món" rotllu sport spas¿?jajajaja Cuida't xatu i ket vgi mb!!!

Anònim ha dit...

k no ia cronica aquesta semna o k¿